返回列表 回復 發帖
看低阿仙奴ge朋友~~
系咪觉得好后悔咧~~哈哈。。
世事无绝对ge~~
继续用呢种气势去打底AC米兰啦!!!
加油~~~
岩岩返到呢 唔係掛 5-2 我唔係眼花嗎
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
工廠唔止第一次, 不用驚訝
畸形人類研究科
如果进多1球,阿仙奴将会以净胜球多排名第4...
看低阿仙奴ge朋友~~
世事无绝对ge~~
加油~~~
wai4080 發表於 2012-2-26 11:11 PM
其实吾系看低阿仙奴,只系失左信心姐。如果打AC米兰时有甘既表现既话,信心点会失呢?
点都好,依家就一定要守住个势,吾好再滑到啦!
今日d火药够猛~~
将d刺连根拔起~~
如果进多1球,阿仙奴将会以净胜球多排名第4...
eagleooi84 發表於 2012-2-26 11:15 PM
系啊,入多粒啦!
Aiyo... 熱刺见红...
早抖啦,各位~~

好可惜啊,吾能够以净胜球多排名第4,但系都算系个好既反弹,接落来既比赛一定要好似今日甘,永不言败!
大家早抖啦!
完场. 5 - 2...

精彩~~~
嘩!成隊波決心好強,防守幾硬淨,半場前追平對士氣好有幫助,最 like 既係今日 d 傳接非常靈活、走位有生氣、變化多…!另外,今日噤硬淨既攔截,阿仙努都沒球員被罰紅牌,球証都算幫到手!
看低阿仙奴ge朋友~~
世事无绝对ge~~
加油~~~
wai4080 發表於 2012-2-26 11:11 PM
SORRY,我認錯了...
大家講到場波咁,我都好想快D睇返呀
其实吾系看低阿仙奴,只系失左信心姐。如果打AC米兰时有甘既表现既话,信心点会失呢?
点都好,依家就一定要守住个势,吾好再滑到啦!
mysteryray 發表於 2012-2-26 11:16 PM
有時阿仙奴真係令人好失望,對云加的各方面就更失望~
如果下場對AC都可以踢到咁,我就對云加改觀
Wonderful match.  Walcott shows some class at long last. I hope they can keep on playing like that in very matches. By the way, the Gunner agree to pay RVP £150000 a week if he willing to sign a new contract. Hope he will stay, can't afford to lose him.