返回列表 回復 發帖

ྀ♥ྀ梦之地ྀ♥ྀ♥12.12.12♥

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• ob51330

• ckhooi74

• leess20my

• rrliew

• raytian

支持護士姐姐~~
支持護士姐姐~~
ricky867 發表於 2012-12-12 10:33 AM
終於有自己的窩啦。。。
哈哈。。。
是呀~~~
恭賀 伊伊 開張大吉

曲 : J. Livinton / R. Evans

(女唱) 眉目笑起又夠酥 生藕起碼劈成壘
花靚仔 起勢趙 答過話 甜夾滑 唔見辣
坭醬未抹 話佢好吔喎
(甲白) 飽死咯 (乙白) 係呀 (甲續) 我識你個碟咪
(甲唱) 你成日企街望靚仔 知你鍾意就食牛雜 係咪呀
(乙白) 係 (甲唱) 盟雞咜咜上額 雙眼大 唇雪白
人潑辣 你成個賤相 貌似三剎
(乙白) 你重有樣衰呀
(乙唱) 嫌面皮打摺 用雪花膏貪佢滑 用隻手捽一撻撻
東一撻 西一撻 遮遮掩靠呃
(女白) 啋 (女唱) 撩事鬥非亂咁嗡 安我名叫做牛雜
(乙白) 你唔係咩
(女續) 啋一啋 啋過就衰到極 牙會額 你無發達
唔夠運會遇見鬼責
(甲白) 責我呀的銀紙 (女白) 你就想啦
(乙白) 正一醜人多八怪 (女白) 哎哋 我好醜樣咩
(甲白) 0下 都萬中無一咯 (乙白) 唔該你照0下鏡啦
(女白) 我無鏡 (甲白) 無鏡就照0下塊玻璃嗱
(乙白) 睇真未呀 (女白) 哼
(乙唱) 眉又太粗亂咁 mun mun曬搵過墨嚟畫
你尖嘟嘟 頂上額 睇見就暈半日 傻半日你唇向上曉 又似扁鴨
(女白) 你好靚 (女唱) 黃面瘦鬼又帶青 好似紙刮落油臘
烏卒卒 漿滿額 你塊面又唔夠白 唔夠滑 嫌佢辣撻 用利刀刮
(甲白) 你重衰 啦 (甲唱) 牙又唔洗刷 又似鑲金不見白
禁到鷓鴣乜都殺 不守法 真抵殺 應該拉去拍
(女唱) 曳在個口落到陰司會將你落油烚 把口衰 兼夾絕
梗折墮 隨處額 你無發達 成個賤格 話你衰格
(女白) 懶鬼啋你呀
(甲白) 哦 走啦 走啦 唔夠我地嗌呢 (乙白) 係呀 哈哈
型 英 帥 靚 正
恭賀 伊伊 開張大吉
bqFnw93ro9o
曲 : J. Livinton / R. Evans

(女唱) 眉目笑起又夠酥 生藕起碼劈成壘
花靚仔 起勢趙 答過話 甜夾滑 唔見辣
坭醬未抹 話佢好吔喎
(甲白) 飽死咯 (乙白) 係呀 (甲續 ...
chan200308 發表於 2012-12-12 10:41 AM
老陈~~~
恭賀恭賀恭賀恭賀恭賀恭賀~~~~~
伊伊 開張大吉
恭賀恭賀恭賀恭賀恭賀恭賀~~~~~
伊伊 開張大吉
tonytong25 發表於 2012-12-12 10:44 AM
谢谢你哦~~~
支持護士伊伊
goldmonk 發表於 2012-12-12 11:03 AM
金爷~~~

型 英 帥 靚 正
44B6B1OycgI
pWQGUMROh4I
dekiuwZhRIU
T4sRMNLgi8g
u3Sa1POVIAM
iibVS6HY4Gk
0RqM3uRvtmE
2AkLE4X-bbU
EhSJQY7HnPw
chan200308 發表於 2012-12-12 11:10 AM
怎么又是老歌呀~~~
護士姐姐擇良辰吉日開張
護士姐姐擇良辰吉日開張
blacker14tt 發表於 2012-12-12 11:17 AM
谢谢老板娘~~~
没错。。。
特地选今天~~~
只差没选12点12分~~~