返回列表 回復 發帖
有條3X1可能會得,過就我要想想是否買
timmaxsing 發表於 2013-10-28 04:07 PM
ok,如果有就跟 希望没搭沈你的船
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
ok,如果有就跟 希望没搭沈你的船
luke168 發表於 2013-10-28 04:18 PM
要就守候PM你,不過唔知得唔得
今天什麼事,這裡旺到,有點應接不下潻,好彩我無嘜嘢囉,可以來睇場
timmaxsing 發表於 28/10/2013 04:14 PM
今日旺日
認真睇真啲真係又真係
要就守候PM你,不過唔知得唔得
timmaxsing 發表於 2013-10-28 04:21 PM
吾紧要,泥排我几黑,买亲都输,所以要温下贵人
多谢J神
今日旺日
lckiong 發表於 2013-10-28 04:26 PM
今天是旺日,不是發生什麼是嗎
今天是旺日,不是發生什麼是嗎
timmaxsing 發表於 2013-10-28 04:29 PM
系都系好事
吾紧要,泥排我几黑,买亲都输,所以要温下贵人
luke168 發表於 2013-10-28 04:27 PM
不要多,這條我都是改少少,不過大約都是一樣,你贏錢,我都會贏錢
啱啱做咗套關於火車的記錄片  

認真睇真啲真係又真係
不要多,這條我都是改少少,不過大約都是一樣,你贏錢,我都會贏錢
timmaxsing 發表於 2013-10-28 04:32 PM
点多好,输赢都多谢先
啱啱做咗套關於火車的記錄片  

http://link.photo.pchome.com.tw/s12/a7669/170/13437579 ...
lckiong 發表於 2013-10-28 04:36 PM
泥一套?
小強哥,D圖好美啊,關於火車也是與我工作非常有關的,是否可把該套火車記錄片給我自己真藏及用作工作上參考呀,十萬分謝意
小強哥,D圖好美啊,關於火車也是與我工作非常有關的,是否可把該套火車記錄片給我自己真藏及用作工作上參考呀,十萬分謝意
timmaxsing 發表於 28/10/2013 04:44 PM
仲要後期製作配字,之後我睇轉壓套片出嚟
認真睇真啲真係又真係
仲要後期製作配字,之後我睇轉壓套片出嚟
lckiong 發表於 2013-10-28 04:55 PM
做完後可否SEND比我啊,
timmaxsing 發表於 2013-10-28 16:44
港鐵職員?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。