返回列表 回復 發帖
水區1年比1年少
水區1年比1年少
Anonymous 發表於 2013-12-31 10:41 PM
咬咬
型 英 帥 靚 正
咬咬兄出現寫幾句祝賀,送千萬TVB給你
乱咬大师依然不见得光
條骨都無佐lu
肥貓 唔係嚇走係佢要結婚.
chan200308 發表於 2013-12-31 10:38 PM
真的嗎?
十年一刻,一路沿途,感激有你
當我12年8月加入公仔箱大家庭, 原意是下載劇集,電影等, 沒有登入其他
板塊吹水. 最多是到接龍遊戲區玩遊戲取分數, 但個多月前, 進入有傾有講
吹水區裏, 有遊戲玩,可取TVB幣; 有劇集討論區發表, 增加對公仔箱感情,
所以, 在這裡再多謝各位勞苦功高的版主.

評分次數

真的嗎?
o0月 發表於 2013-12-31 10:56 PM
别信他!!!
咬咬兄出現寫幾句祝賀,送千萬TVB給你
timmaxsing 發表於 2013-12-31 10:46 PM
咬咬 冇10億佢都唔寫
型 英 帥 靚 正
真的嗎?
o0月 發表於 2013-12-31 10:56 PM
佢昨晚打電話俾我
型 英 帥 靚 正
别信他!!!
lovebearhl 發表於 2013-12-31 11:13 PM
支持
型 英 帥 靚 正
别信他!!!
lovebearhl 發表於 2013-12-31 11:13 PM
十年一刻,一路沿途,感激有你

o0月 發表於 2013-12-31 11:21 PM
別信她~~~
型 英 帥 靚 正
2013年都算唔錯
希望明年可以搵多d
一家大細、貓仔、狗仔都身體健康
公仔箱速度穩定d

2013 almost gone,in this year,everything is still the same,therefore I hope I will take a step to do things that I  have not done in 2013.I need to make a change,yes,is not easy to cope with or adapt to changes,but it must be done,if not I will never improve and life will always be the same and never move forward.

I would like wish everyone Happy New Year,stay healthy and happy always.

評分次數

昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
2014 祝大家新年進步!

大致上呢度無乜變, 多左人博懞, 放左好多廣告帖, 趁靚車沒空就放
外星貓E生