返回列表 回復 發帖
原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb3 Z9 t7 Y2 M! j- ]) V
已经放弃有耳哩民喇~~www3.tvboxnow.com9 I" I) a5 ^4 M8 U+ N
架势堂都无以前甘好听~~tvb now,tvbnow,bttvb/ a7 ~9 w" w; o) ~/ H$ k
衣家好想三姑快D返黎姐!!
5 \  u' |1 M6 \5 r6 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' U8 t4 z/ r- q3 e+ j
好miss三姑...
有好多好節目架

http://www.myradio.com.hk/
我反而覺得有時臨睡前響床到聽大野先生幾舒服同relax~~公仔箱論壇% G) L" }$ e. m
有冇人同意呀???4 u( m6 j0 W/ m

; H) ^/ y7 M! q[ 本帖最後由 shawndeng 於 2008-3-21 03:14 AM 編輯 ]
#33www3.tvboxnow.com; U- z* J) n' r. C3 _
i agree with you
我都唔聽 part 4 好悶
大野先生係第四part,次次都唔聽...
I still listen 有耳哩民 www3.tvboxnow.com& Y: y' `% y. d! c* h6 k: W
but I don't listen 架势堂 now.

+ X# B9 l: _- [  l0 l' z+ Awww3.tvboxnow.comI miss 三姑.
其實依家連架勢堂都係有dl冇聽咁濟,森美移動亦大不如前但依然叫做有聽:019:
永遠十卜leo同阿非
已经没听有耳喱民啦~~好似Leo本身都唔多中意阿喱,阿喱同Leo&阿菲唔多夹!
, p( X8 }2 A: Q7 E0 t; u1 Z4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最中意听森美移动,但系依家没左幻想剧,没以前甘好听!
我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
原帖由 kirosrkr 於 2008-3-28 12:25 PM 發表
% ]) c1 Z# f  G+ F/ m. z* N公仔箱論壇我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
: ~3 B  X5 g7 h2 S* O& c. X% Otvb now,tvbnow,bttvb大學生掛...
join me:
http://www.linkbucks.com/referral/15412
原帖由 nitz 於 2008-3-31 10:46 AM 發表 * p6 X& p( v+ l. L* z+ A% ?  a: l

5 L1 l1 b+ O; p( O; O. Ztvb now,tvbnow,bttvb大學生掛...
8 [) L% ^+ F" R' ftvb now,tvbnow,bttvb3 j) H3 a: \3 R" j& d/ H; ?8 H4 R
但肥谷做得好好多
3 W8 _5 z9 H! O1 C$ `/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有時我什至想林狗ng好返尼...
咁又唔好... 肥谷+迪血+jan先正呀
join me:
http://www.linkbucks.com/referral/15412
刚刚出的时候有听了两个星期.之后就觉得唔好听了..到现在一直都没有听..