返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
0 X! L  M4 B" @( T6 u, F1 Utvb now,tvbnow,bttvb因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........公仔箱論壇6 W4 x0 r6 ~; |: V, \
因為近期劇情真係超悶...........公仔箱論壇3 }* F* u1 j3 A& i1 c* l
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
0 D5 z1 \0 I, m5 f  _5 u1 a公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" U: K2 @$ M  B" z6 P" H
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
/ H4 t" f: x. E: Y我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
. [2 X1 d3 j' o( N5 U/ ^" ~3 L. Zwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
5 H+ |& r* _: a7 Bwww3.tvboxnow.com
# @8 [: r7 o, V9 {5 i& p  U; c1 F.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
! C; g) h/ O9 o5 A1 H公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
; ~8 F. ?# ^# N4 l) r2 y# ztvb now,tvbnow,bttvb
' R% R7 w8 S* U$ G+ E2 s公仔箱論壇千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
6 _# K. k+ w+ Z3 Y# X" ~1 Y: xtvb now,tvbnow,bttvb使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M! J6 d& {6 O8 l
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
7 }" V. `& o$ W5 c7 E3 W% s: p" XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& e. Y' |9 J" Y* Mtvb now,tvbnow,bttvb沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
% p. F- @; Y( d! i4 v* K0 rtvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com( n3 V- A) y4 w" u" {
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 R7 h, `$ U" j- ~/ Q1 o1 P/ q
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
www3.tvboxnow.com* A7 V) W3 |( K' v
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
& \' m* r* s$ p  v1 K! h$ t( u/ V* F' ?1 r
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?" t' l! j+ a. }* i. E8 B
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
! `' i. x  t! g* W! b$ o4 v
唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
tvb now,tvbnow,bttvb1 Z) [0 C1 ~, D8 a8 X( k" ^
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
2 S, k0 \" ]+ F2 J3 ]; nwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Y& a) O5 G# |: r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, G, @/ x: ~. M: K& K( m- v9 V
我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
+ S. D- u8 I- X, t& l/ n
2 |, f2 u2 F# g6 c
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
) U0 q5 U+ u8 [- zwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
" G, q& \) r/ b6 b- E2 g# c3 l; STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....
& L5 `! a% g9 t* F% y6 ^# d- LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講tvb now,tvbnow,bttvb2 l; z8 O  t; Z6 Z7 w
梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
- r/ {, y% p2 `4 e: A) ], H% r' D點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽