返回列表 回復 發帖
說什麼...
timmaxsing 發表於 2015-1-26 08:55 AM
問你係唔係嫁左遮, 駛唔駛出刀呀??
看來亂UP掌門今年有機會拿"吹水王勳章"喎
timmaxsing 發表於 2015-1-26 09:07 AM
未到最後一刻, 都好難講
今年幾好, 全部被提名者都係會員
下年開始一於考慮下規限版主不得參選, 名符其實"最受歡迎吹水會員"
問你係唔係嫁左遮, 駛唔駛出刀呀??
blacker14tt 發表於 2015-1-26 09:05 AM
單身喜愛冒險,出刀只係衝當下埸面
恭喜車車, J神及拿督,榮獲2014年度傑出表現版主勳章,多謝三位版主的努力。

評分次數

• blacker14tt

• timmaxsing

未到最後一刻, 都好難講
今年幾好, 全部被提名者都係會員
下年開始一於考慮下規限版主不得參選, 名符其實"最受歡迎吹水會員"
blacker14tt 發表於 2015-1-26 09:13 AM
非常同意見習版主以上不得參選最受歡迎吹水會員好彩今年無版主入圍參選...
恭喜 車車J 神 榮獲 公仔箱論壇 2014年度傑出表現勳章!!!

評分次數

恭喜車神+J神
版區客似云來

評分次數

亂UP掌門呢個名果然冇改錯!!
blacker14tt 發表於 2015-1-26 08:50 AM
扣亂UP掌門分
timmaxsing 發表於 2015-1-26 09:07 AM
如果有9個"吹水王勳章"派咁我有機會.
單身喜愛冒險,出刀只係衝當下埸面
timmaxsing 發表於 2015-1-26 09:21 AM
J神兄從此唔得閑咯. 啲女士們知道你仲係鑽石王老五仲唔扑晒埋黎咩?
扣亂UP掌門分
Pedestrian_A 發表於 2015-1-26 04:31 PM
每次幾多分架? 如果只係扣一分咁都好啲. 因為我成日唔覺意冇心講錯野.
每次幾多分架? 如果只係扣一分咁都好啲. 因為我成日唔覺意冇心講錯野.
pknoface 發表於 2015-1-27 04:48 AM
將你扣成原始人點睇??
pknoface 發表於 2015-1-27 04:48 AM

將你扣成原始人點睇??
blacker14tt 發表於 27/1/2015 10:15 AM
2147483647買返
認真睇真啲真係又真係
2147483647買返
lckiong 發表於 2015-1-27 10:31 AM
順便將所有資產歸零