返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, V9 m# s4 e4 S, c; n$ ?+ Y/ l
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
$ j/ }% C. c2 A- A" f) E  D但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...公仔箱論壇# F/ }' G' }0 H7 y- `* h
所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...- g3 y9 T' R5 X1 j4 k
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
( n9 k9 h' E# `( Q) Ftvb now,tvbnow,bttvb唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 www3.tvboxnow.com  ~7 F* b- f5 O% D3 a0 g
公仔箱論壇$ e$ K" B# {/ g) L% Y
' t) o) S7 ]1 Z6 M: o2 F, B# A. F2 Vwww3.tvboxnow.comfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
www3.tvboxnow.com6 ?9 Q. t9 s* z9 ^( I# m/ ]- g
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
! }2 }3 `- K9 W% O 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
% ^1 C( b- ^) x3 I. W4 D& r6 n' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
3 n7 I! n3 ]" L5 ]( j) f
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
! e) V+ z/ f9 o& p1 _* g3 uwww3.tvboxnow.com樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
/ ]5 I1 k/ M2 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
0 A' y4 T- c+ J/ _5 R搞到我都想試下
/ L3 Y8 g! K7 V  D" K6 Y5 e
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, [3 R; b6 @/ Q: [; g6 m9 [
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; s/ `" o  }4 s5 ?  @& {, f' W
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....1 D2 R+ E! B2 S9 T2 }
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
0 K& d  A0 j9 d% }2 _3 hwww3.tvboxnow.comfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
& k! k6 Y' ^# c4 owww3.tvboxnow.com緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( F9 O( d* T0 u+ _' j! A; j
搞到我都想試下
( n! \/ P. \  m, [  ^: k- B3 g雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
/ z, j2 c+ f( d8 P6 s$ t8 |) G* E蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
2 n3 W: |) {+ Flets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架www3.tvboxnow.com) `' ]4 v! y  Q: B: ]& q
因為我都有試過