返回列表 回復 發帖

[自拍] 有相相睇

,  描述: 有我同fd既合照..貼紙相再加上自己皮膚好少少的自拍照.
3 }6 T& H1 W$ e) U) b公仔箱論壇
- F, x/ n5 {& V, Y, q( y3 Ghaha.我好勤力甘keep.終於好左少少啦..公仔箱論壇" v7 [4 ?' ~1 I( S- a7 u
我會繼續加油.依d相係本人琴日影既...可能你見到我有暗瘡呢.
  n' P3 x/ U1 n2 iwww3.tvboxnow.com唔好care.哈哈..分享給大家看看.th^^
" r" i* q' ~6 \7 m4 Rwww3.tvboxnow.comd貼紙相係我fd比..可能有d蒙.唔好見怪.a^^"
9 X3 r9 W! E+ |* k6 f3 z公仔箱論壇# G5 W, e9 Z! V7 y

評分次數

• yumiko123456

• zactlion1899

妳好靚呀.............
感謝你的支持~~~也感謝你的稱讚...
u r so pretty ....
都唔錯吖, 幾漂亮
对眼好大,好可爱
繼續加油!!
原帖由 kenny2269 於 2009-1-19 10:33 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ c, k) t# @1 k: i$ [$ d
u r so pretty ....
/ b9 V9 y" }7 W1 j. U" A公仔箱論壇thx u verymuch
原帖由 akirak 於 2009-1-20 09:00 AM 發表
) z9 d* m6 V6 ^; `( {都唔錯吖, 幾漂亮
公仔箱論壇* q4 A1 e& F  ]1 s
thx a lot^^
原帖由 zilenazrael 於 2009-1-20 12:24 PM 發表
6 M! B( c% @7 @) F) a, o; i公仔箱論壇对眼好大,好可爱
公仔箱論壇: q0 a9 ^8 b- Y$ v" q& L0 W
戴左大眼仔ma~~haha
原帖由 yumiko123456 於 2009-1-20 01:09 PM 發表
5 A' ?! D, B; P' E& }" n公仔箱論壇繼續加油!!
' Y- b' m0 r0 c# @0 t公仔箱論壇我會.thx~
真係勁多謝你們支持~^^
入黎頂靚女一下
对眼大到好似ps咗!
簽名被屏蔽