返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

; y2 n! h, N0 o& [4 z; C" U' T# n5 @, i* b0 H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
' s. J: g, j! f$ Pwww3.tvboxnow.com弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 www3.tvboxnow.com; v5 F1 D! y9 X4 M8 K, m
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c7 o6 m& K+ Q- J
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
www3.tvboxnow.com! F4 U& M# o3 F! w
我都唔識什么花, no problem 啦 !
* |; F) @: d; Q- A( N5 v, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇! Y9 _, v8 P2 a4 T
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021www3.tvboxnow.com1 }- v. |+ F5 S. h
tvb now,tvbnow,bttvb7 U. ~  S! d. h+ ]* i. b$ z+ {

& k; H& C: b& k" a8 e' Dtvb now,tvbnow,bttvb
0 z# `* F  ^, |6 Ltvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb9 n1 h/ U6 ~. \% U5 ^/ a

/ S0 G4 o. z! c7 y6 x# n

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021www3.tvboxnow.com0 v( P* }6 i  R0 B8 L- @
公仔箱論壇  p0 \. @& l" }$ N* Y) x3 M8 m
; V6 Y6 R- [; N$ R- x. K# d! O
4 o% c$ H; h2 {3 ]! m2 ^7 y3 M5399232
2 l# y. }, J/ Z& _8 bwww3.tvboxnow.com
/ q0 r) g, \" {0 p) _2 wtvb now,tvbnow,bttvb5399233$ p, @0 ?5 _/ g- C' D  ]
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
" L! Y+ z1 @0 Y4 [1 }* h* M( q( e0 @  Wwww3.tvboxnow.com
6 w- f# x4 Z" _8 P6 U. xtvb now,tvbnow,bttvb
# D  c+ V9 }0 w/ X% m) m$ ~' T9 ptvb now,tvbnow,bttvb嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" m& M  {- l7 c, n7 \1 l" c) l

w$ s% {6 D0 m2 u2 ^* P9 Hwww3.tvboxnow.com
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享  ?7 s$ s1 X, n- |

2 s; M  Z* B4 H& k4 j+ Z公仔箱論壇! V3 E0 Y! f( @; }) x( y
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
4 W# _( @( j  B$ w  ?: ?" q/ `di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
www3.tvboxnow.com9 a6 {% O5 M) r  y$ z6 Y- N$ w. n  n
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
9 B1 z6 j; I: b" K- T& b6 [- B
公仔箱論壇# ^; {. k9 E1 S7 e# w
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!www3.tvboxnow.com/ j/ A2 C) _2 g3 L0 @% a2 `

4 @! z3 c4 y5 ]5 H公仔箱論壇
+ Q0 w+ ^+ e( r7 M! ~+ y. Gtvb now,tvbnow,bttvb; H* h( v6 ~% ]& S/ }' [- h8 }3 N
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

1 j0 f$ H: p. ]9 D9 e1 ]8 `公仔箱論壇係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...公仔箱論壇% l9 C* n3 I5 U/ s: [! x# d

, ]* h" p& o( ktvb now,tvbnow,bttvb最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
0 U, a$ f/ A% Y$ c* awww3.tvboxnow.com5403028
3 f' U% J( @0 V; ]: ?5 O: u& Ptvb now,tvbnow,bttvb* B5 E8 s, D( ]' \- @$ M- J
* v4 f' L. A6 j! Q我家門口的楓樹! ...
6 Y! R& U9 b. M' q6 h/ @' \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家  _0 _7 X- b! Y, M: d, ~" O/ l
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
2 f) P1 y' B/ m- {公仔箱論壇公仔箱論壇; D* {# F3 r( a  t
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
% v$ \2 `) h% m) S, Z0 b0 wtvb now,tvbnow,bttvbmanyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ v: B1 Y% ]& b3 x' P- E  ^
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
: ~0 s* T, P# v) ?" c1 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?" W! c5 C9 u1 ^4 o/ R$ z
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
( n! U% h1 ^% M( G2 z9 \' V; U! nwww3.tvboxnow.com: D; h: n$ b, A, a* Y& _' t4 g
" a8 V* B- ?8 X2 p
tvb now,tvbnow,bttvb9 f1 p' v+ I7 h( N$ z$ T, X
8 K) ~( J$ }4 Y5 q% }: X+ T) kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
& I2 w5 o2 c& V# c& E% Y  E1 |公仔箱論壇公仔箱論壇) z/ E2 |! ~7 Y: @: g" Y$ Q% l
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb4 }* e0 r- L) j' r2 Y

! u$ z  b* l9 s6 t5405105
7 I( \2 {0 L  d1 I公仔箱論壇公仔箱論壇2 J$ W  I# A+ _1 E( q1 T! v/ t5 K
5405106TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Q/ v4 s. L- v1 M% v$ @
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!公仔箱論壇" d$ p) @. n: G+ m: A
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~