返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
0 D. O3 P! V8 n% C) u5 Y公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 J) [* y" d; V  N( g+ E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ |+ ]) d4 |1 j/ E3 _) Q" Q

9 m! W. B+ I  _$ _" J3 k, m9 H3 {# [
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。公仔箱論壇" V7 \9 Z* S" ~/ T0 T
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
$ \, x7 J. Q' \5 [% @5 J

% {5 t, k3 n, L. R9 D! A) O; D我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
5 P* E: [4 X6 O' b* V' \k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
1 D; Y/ M$ N3 N" K/ q
公仔箱論壇; _$ B4 e6 a3 s9 Q9 O
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架tvb now,tvbnow,bttvb' L' N6 E" @- G3 k. O* X0 R; d
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 e5 b: M! K' ^6 b" x- U
& e; S' l; T7 Y" t6 R
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

www3.tvboxnow.com9 v. b+ m) z! `" p3 h! L
* l# e/ v* Z0 S1 A
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。www3.tvboxnow.com1 I0 C) w2 _, L, d. T
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb( T4 y/ S2 g4 W# ^3 J! I3 C
www3.tvboxnow.com+ P# S0 X  p9 a' f$ C5 p! M
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。, P- A6 }) C8 w& B; Z
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
& O9 i- v. A3 l7 E) Ktvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: U9 }# J. ~/ }, R3 n8 c

( M/ g0 H" h/ i; z) k1 h  F你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
2 @  m5 t/ c# e# U( u! Dmagicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
5 }% L/ z2 f' d/ m( D4 I$ M! A/ B$ ctvb now,tvbnow,bttvb
" b/ A2 A9 Z% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇5 X0 h; H* p) F4 _( i

7 i- w9 c& f9 O1 u* a9 Utvb now,tvbnow,bttvb咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
$ H6 h: n% a) P8 T9 s9 oonline82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
0 |' `/ I6 j. H* [+ i
, P- j  i( `' f; Ewww3.tvboxnow.com原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

公仔箱論壇" v9 M- ]) d% z  V, F
# ?& C; G  ]' T. i) M+ \/ Y- v! S
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
: |. q( k- ?% j( v. e邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
5 x: W  Z) T1 c& P3 vwww3.tvboxnow.com
! L" _9 L1 J& W- j6 W( h
3 w: ?$ I5 l# V: I2 dtvb now,tvbnow,bttvb+ o# c3 w' E; w0 _$ E+ a6 M
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb