標題: [IQ題] 奴僕要點答???? [打印本頁]

作者: 小小晨    時間: 2010-8-10 05:02 PM     標題: 奴僕要點答????

從前有個好鍾意虐待佢D奴僕的人,要佢最聰明的奴僕講一句真話,再由主人判定佢講真話定假話,如果主人判定唔到便放了奴僕。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ q3 N: y4 \' S+ d. P1 Z: `4 s
講真話的話,主人便會罪奴僕5日唔食野,無水飲+做埋佢講既野。
" X! n5 ]" x4 K8 K) e4 L公仔箱論壇講假話的話,主人便會打奴僕一百拳。# ?& t9 P7 W% T/ J. m+ A
假設奴僕100%講真話,公仔箱論壇: B1 a7 z; [. I9 E! m
咁請問,奴僕要點答@@?
& W1 d6 t/ U; ~) l
8 W5 g2 B4 A; ^- y' h想看答案?無咁易,參詳下先la你地。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c2 O8 `+ e. g1 F
想知答案,回覆完請按alt+a
, K5 p: P# n8 I( o4 Gtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 g% g( i  L) H- ?. w
答案係:你肯定會打我一百拳。因為如果打佢,就會變左做講假話,唔符合奴僕所講既野,所以,連主人都答唔到便放左佢。
作者: 小小晨    時間: 2010-8-10 05:52 PM

無人理我發既貼= =
作者: milk8keung    時間: 2010-8-18 07:03 PM

作者: taz仔仔    時間: 2010-9-3 04:39 AM

thank you....
作者: bb6633    時間: 2010-12-6 03:21 PM

Thanks for sharing
作者: makinel    時間: 2011-1-14 11:56 AM

answer plz
作者: stevenau    時間: 2011-4-27 11:52 AM

"你不會放我走"
作者: xycczy05    時間: 2011-4-27 11:15 PM

我講緊假話
作者: zwnyku    時間: 2013-7-8 03:30 PM

我吳知道
作者: bluelol    時間: 2013-7-10 11:14 PM

你会打我
作者: haha-tony    時間: 2013-9-25 03:53 PM

THANKS
作者: sarusama    時間: 2013-9-25 07:41 PM

奴僕只要答: 你會打我一百拳。
) E0 H7 b) [5 Z  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果主人打佢, 就會變真話, 那應該罰5日唔食野,無水飲+做埋佢講既野。
, r" `/ N, _0 P; _www3.tvboxnow.com但如果主人罰佢5日唔食野,無水飲+做埋佢講既野, 咁就唔係真話, 那應該罰打一百拳...
作者: mls39    時間: 2013-10-12 05:23 PM

當我講假話的時候,主人便會打我一百拳。
作者: ch86    時間: 2013-10-19 10:06 PM

100 punch
作者: 火山人    時間: 2013-10-21 05:44 PM

thank you....

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0