標題: 全世界最可憐的女鬼 (+18) [打印本頁]

作者: AzureSun    時間: 2011-5-11 12:21 AM     標題: 全世界最可憐的女鬼 (+18)

本帖最後由 AzureSun 於 2011-5-11 01:11 AM 編輯 公仔箱論壇9 P: I! g5 Y+ w3 L

7 D  p2 h$ j4 W+ d% I- G[youtube]rA_9lie3CWQ&feature=player_embedded[/youtube]tvb now,tvbnow,bttvb0 z  [) n: D$ D4 S/ g7 q% P3 g7 X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 L) Z( P6 X" F; `( g4 p6 I

4 t; Z/ u0 e2 `! a. y. |/ {  Xtvb now,tvbnow,bttvb片尾出現nothing new no response,成套片係想帶出而家d鬼片完全冇新意,只係用­片中既手法,突然出個音效彈左隻鬼出黎嚇d audience,帶出一個信息叫d人用d新手法去拍鬼片,唔好­再獨孤一味!!!
作者: howhow71    時間: 2011-5-11 05:03 PM

作者: 雨飛    時間: 2011-5-11 07:12 PM

做鬼做得那麽失敗,倒不如去做人~~
作者: ah1z    時間: 2011-5-11 09:51 PM

那個女鬼應該會自卑到不行吧!
作者: chowold2    時間: 2011-5-11 11:00 PM

個女鬼唔係可憐,如果世界上真有咁嘅男人,做鬼都無佢符.
作者: antikiss    時間: 2011-5-14 07:55 PM

哈哈..好可憐喔~~~
作者: van_jai    時間: 2011-5-14 11:55 PM

一直吐血. 不累嗎 -_- 還被無視的. 真可憐
作者: CoolRidger    時間: 2011-5-15 01:39 PM

個個鬼樣都係咁, 面青青, 嘔下血!
作者: tobie.c    時間: 2011-5-15 04:15 PM

thank you very much!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0