標題: [討論] 英超最後一輪賽事超好睇 [打印本頁]

作者: 威猛哥    時間: 2011-5-16 09:28 AM     標題: 英超最後一輪賽事超好睇

打埋尋晚, 除West Ham肯定降班外, 其餘兩個席位真係要到最後一日先有答案, 再加埋熱刺同利物浦爭歐洲賽最後一席, 真係超好睇.

熱刺            59 主 伯明翰
利物浦         58 客 阿士東維拉
.
.
.
布力般流浪  40 客 狼隊
狼隊           40 主 布力般流浪
伯明翰        39 客 熱刺
黑池           39 客 曼聯
wigan       39 客 史篤城
west ham 33

熱刺 vs 伯明翰
兩隊都要贏波才達至目的, 兩隊後防問題多, 「大」戰可期

狼隊 vs 布力般流浪  
和波對雙方沒有好處, 但更加唔想輸波, 多數睇住其他隊賽果才作打算, 相信「半場和」機會大

曼聯 vs 黑池   
黑池有幸面對已奪冠軍的曼聯, 亦有理由相信曼聯出大量副選, 但由於勝負始終在乎於曼聯陣容和決勝心, 賭走地睇定d都無壞

史篤城 vs wigan
史篤城星期二作客又再對曼城, 體力成疑, 要捧客隊了
作者: gordonymc    時間: 2011-5-16 12:00 PM

3對39分嘅榜末球隊, 伯明翰客場對熱刺, 好大機會會輸波, 熱刺一定希望保住歐聯出賽資格, 和都會覺得唔保險.

曼聯對黑池和波機會好大, 曼聯用副選球員就應該係肯定架啦, 但佢哋嘅副選亦都唔會想輸, 都應該想表現自己嘅實力, 都想留隊架~~~ 兼且, 曼聯主場, 點都唔希望喺主場輸波.

狼隊, 布力般, 史篤城, 韋根都只可以講係睇臨場發揮, 哩4隊除咗史篤城外, 都想攞分.

睇嚟, 伯明翰同黑池好大機會陪Westham齊齊甲組見.
作者: 威猛哥    時間: 2011-5-16 12:50 PM

3對39分嘅榜末球隊, 伯明翰客場對熱刺, 好大機會會輸波, 熱刺一定希望保住歐聯出賽資格, 和都會覺得唔保險.

曼聯對黑池和波機會好大, 曼聯用副選球員就應該係肯定架啦, 但佢哋嘅副選亦都唔會想輸, 都應該想表現自己 ...
gordonymc 發表於 2011-5-16 12:00 PM
最唔想睇到呢兩隊降班.

伯明翰話晒港人班主, 可惜降班機會最大.
黑池進攻足球好好睇, 可為現今足球帶來一點衝擊.

最想係布力般+wigan
作者: gordonymc    時間: 2011-5-16 01:50 PM

有同感~~~~
我哩一季都有吼住伯明翰, 點知級數問題, 楊家軍, 希望運氣加實力能夠切低熱刺留返喺英超, 雖然機會不大, 人腳始終係一個問題, 但仲想有個希望......
作者: 威猛哥    時間: 2011-5-16 02:05 PM

有同感~~~~
我哩一季都有吼住伯明翰, 點知級數問題, 楊家軍, 希望運氣加實力能夠切低熱刺留返喺英超, 雖然機會不大, 人腳始終係一個問題, 但仲想有個希望...... ...
gordonymc 發表於 2011-5-16 01:50 PM
唔記得佢出年係咪有歐洲賽打呢?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0