標題: [Windows] 我平時上堂係甘比阿SIR鎖機和鎖上網有咩方法可以破解 [打印本頁]

作者: tompk5566    時間: 2012-3-4 10:50 PM     標題: 我平時上堂係甘比阿SIR鎖機和鎖上網有咩方法可以破解

我平時上堂係甘比阿SIR鎖機和鎖上網有咩方法可以破解

作者: digitalsony    時間: 2012-3-5 01:53 PM

cd or usb boot linux..../ usb boot winPE
作者: 幻影2009    時間: 2012-3-12 02:00 PM

同楼上,用usb破解!
作者: ahl5esoft    時間: 2012-6-13 02:02 PM

看看用的是什么锁机软件 然后网上查找是否有对应的破解软件 并用相应的方式破解
作者: delon7777    時間: 2012-6-16 02:35 AM

自己帶部電腦返學, 如可以嘅話, 買部同學校1樣款嘅^^
作者: ilove_kc    時間: 2012-6-20 04:37 AM

你不如唔好讀書啦...
作者: laisingfai    時間: 2012-6-20 10:05 AM

重boot好似得
作者: ryan0914    時間: 2012-6-25 05:40 PM

讀書就讀書啦
作者: zn4a06    時間: 2012-6-25 06:25 PM

是不是用sun tech XCLASS
作者: ktoybryan    時間: 2012-7-7 09:54 AM

專心上當好過啦
作者: JACKYOKO    時間: 2012-7-9 09:40 PM

拿耳機插在麥克風的插頭就可以 我是這樣
作者: jacksun1985    時間: 2012-12-10 11:39 AM

要check都check到, 所以都係返屋企先玩啦.
作者: 木人仔    時間: 2012-12-10 12:14 PM

鎖機要破解個軟件先得,但係上網就易好多,你如果手機有3G手機同時上用3G上到網既話,用佢做ROUTER 開之後用PC 連去你手機到上網,如果唔係都係無界瀏覽果D 軟件黎上網
作者: Richard7    時間: 2012-12-16 06:11 PM

如果只是WINDOWS內的問題。咁你只要用自己的CD / USB來開機,用自己的WINDOWS就可以防鎖機,但上網主要是在NETWORK上做SETTING...因此,你就算用自己的WINDOWS都未必可以破,因此,你需要使用自己的INTERNET,即是3G/4G上網。但如果用得自己手機,又用得自己的WINDOWS。不如帶自己部電腦返來用好過。.........不用SET咁多野!.....你想點玩都得。你還可以SETUP自己的GAME,係自己部機到!
作者: 寂寞的小子    時間: 2012-12-17 02:46 PM

用其他的os來越獄
哈哈

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0