標題: 點解徐子珊咁多戲份 [打印本頁]

作者: mie7167    時間: 2012-9-29 01:49 PM     標題: 點解徐子珊咁多戲份

點解徐子珊D戲份咁多,佢演戲來來去去得個幾個表情,嘟嘴,吵。。。。 點解唔俾新鮮Ella 上位 無線好冇眼光
作者: pw91t5    時間: 2012-9-29 05:28 PM

嘟嘴, i liketvb now,tvbnow,bttvb0 y0 H0 P, G" Y" H
好想结局里她已死了.www3.tvboxnow.com! x; Z, O7 T5 Y$ j- l, s' w" n
悲剧,555
作者: hunterelf02    時間: 2012-9-30 12:11 AM

徐子珊不嬲凈係識扮cool or 扮cute, 佢嘅演技係無變過架
作者: sinnamhoching    時間: 2012-9-30 09:46 AM

作者: dyingfish    時間: 2012-9-30 11:22 AM

口味5同
作者: ccmedia    時間: 2012-9-30 11:30 AM

他们要力棒她啊!!!!!
作者: colourbeast    時間: 2012-9-30 02:16 PM

徐子珊不壞啦!
2 ^" u# K% A7 Q1 ~& Ntvb now,tvbnow,bttvb我喜歡徐子珊的女服務員著裝!
$ d/ T7 }+ Z- J9 Awww3.tvboxnow.com
作者: Icedtea_822    時間: 2012-9-30 02:29 PM

一個章魚嘴。。。。。
作者: 浪漫将军    時間: 2012-9-30 03:18 PM

tvb要力棒徐子珊!!我喜歡徐子珊的女服務員著裝!
作者: mandyy2k    時間: 2012-9-30 04:12 PM

作者: samsenli    時間: 2012-10-1 10:50 AM

徐子珊做佐甘多次這類角色都系甘,好假好做作
作者: mie7167    時間: 2012-10-1 11:40 AM

徐子珊做佐甘多次這類角色都系甘,好假好做作
4 i+ A/ ^' O) T1 uwww3.tvboxnow.comsamsenli 發表於 2012-10-1 10:50 AM
www3.tvboxnow.com0 n% f4 ]: S$ }7 L5 c" {$ ^5 _! O
就系因為咁,所以我唔鍾意佢演戲,佢冇乜觀眾緣,我好多朋友唔鐘意佢,見到佢會按forward..以前我都唔鍾意鄧萃雯,后來因為佢演戲越嚟越好、我至改觀。。。
作者: pulication    時間: 2012-10-2 02:37 PM

完全5睇佢d戲浪費d角色,同意?
作者: pulication    時間: 2012-10-2 02:41 PM

開fb罷睇佢d戲la plssss
0 j' {' h- t( N  {8 p  w6 I8 D/ mtvb now,tvbnow,bttvb

作者: ooscarr231    時間: 2012-10-2 10:11 PM

太耐冇出現所以宜家多D戲份掛~
作者: catmimi0405    時間: 2012-10-3 01:54 AM

Ella sux .... Dont like her. I think 除子珊better
作者: carsonchan    時間: 2012-10-3 05:23 AM

我覺得幾好, 無問題牙
作者: ryuka251    時間: 2012-10-4 10:19 PM

佢都唔错,人长嘅好好样,演技都OK嘅阿
作者: chyng21    時間: 2012-10-5 12:23 AM

Ella真的好过子珊~可惜角色没发挥~
作者: tse15    時間: 2012-10-5 03:20 PM

我觉得佢好过<女拳>个女主角啰.
作者: enlever    時間: 2012-10-5 11:01 PM

演技在这批花旦中是最好的,可惜最近几集戏份好少。
作者: nickp    時間: 2012-10-6 12:03 AM

作者: hkers88    時間: 2012-10-6 01:47 PM

作者: mysteriouskazk    時間: 2012-10-9 06:44 AM

dont like her character in this drama anyway...
作者: crespo2432    時間: 2012-10-9 01:24 PM

嘟嘴
作者: sourdough    時間: 2012-10-9 02:03 PM

作者: ky0402    時間: 2012-10-9 03:50 PM

是这样的啦,现在没什么好的年轻女演员,青黄不接,只能暂时要她上位
作者: ky0402    時間: 2012-10-9 03:52 PM

是这样的啦,现在没什么好的年轻女演员,青黄不接,只能暂时要她上位
作者: 443853443    時間: 2012-10-9 08:37 PM

其实演得不错
作者: xuan_29244    時間: 2012-10-9 09:28 PM

thanks for sharing
作者: langdeguodu    時間: 2012-10-9 10:12 PM

今年的这场不错啊。。。
作者: xtreme    時間: 2012-10-10 10:44 AM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: CrazyWatcher    時間: 2012-10-10 11:55 AM

TVB力棒她啊!!!!!
作者: einnay    時間: 2012-10-10 02:14 PM

我也很喜欢Ella,从酒店风云就开始喜欢!至于徐...唉~~~一开始就不喜欢,但没办法,tvb力捧啊!!
作者: mysteriouskazk    時間: 2012-10-11 10:52 PM

i agree, they really should concentrate on ella's character more.
作者: darkiezz    時間: 2012-10-12 12:39 AM

aihzzz... 剧情根本就是烂!不符合逻辑!
作者: yanx2hk    時間: 2012-10-12 01:14 PM

總是覺得她怪怪的, 做戲不自然, 不太喜歡她
作者: billy7911    時間: 2012-10-12 01:32 PM

i like her wor, very beauty ar
作者: 1qaz1qaz1qaz    時間: 2012-10-12 01:39 PM

一個字:悶
作者: leon0621    時間: 2012-10-12 09:51 PM

因為她是女主角阿....所以就特別多....
作者: a278695734    時間: 2012-10-26 02:31 AM

佢個嘴大嗻,你唔睇佢個嘴咪得啰,至於你話佢做作,呢樣嘢你咪當係鍛煉自己嘅忍耐承受力啰,對你喺生活上職場上肯定有幫助
作者: mariobrothers    時間: 2012-10-26 12:03 PM

34# einnay
! k; N4 o1 Y/ x9 s. {" k% e7 utvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇! f) N" C' M" Q9 `2 b6 v/ e/ l
我也是從酒店风云就喜欢ella ^^到现在印象还很深刻、! G; c' ~( m+ h9 X7 W
; f8 b1 n3 ]% @& W+ d5 o5 H+ L
至于徐。。。唉,唯一喜欢的就是她做男人婆那套。觉得她表情来来去去都是那1,2个。这么多年了都没有进步。
% U. e; I0 I" `( @7 X9 E! o% y& H不过还是希望&等待她会有进步的一天。
作者: Pat_lee    時間: 2012-10-26 08:00 PM

yea, i agreed
- R4 X; T0 t! o- jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wonder why zi shan face's expression so softedTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# |! _- l) _% _- x/ _$ I

- c$ s3 w+ y! X9 W1 @公仔箱論壇besides, ella is good in it
作者: MRW1129    時間: 2012-10-27 03:32 AM

因為tvb要棒徐子珊
作者: awtoy4444    時間: 2012-10-31 12:11 AM

tvb力棒徐子珊lor.....
作者: edwinxian    時間: 2012-10-31 01:10 AM

點解徐子珊D戲份咁多,佢演戲來來去去得個幾個表情,嘟嘴,吵。。。。 點解唔俾新鮮Ella 上位 無線好冇眼光
  h9 L" O$ \. lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mie7167 發表於 2012-9-29 01:49 PM
公仔箱論壇. @6 ~( H/ i2 c4 l& k. L  G/ v
三個字:潛規則!
作者: doudouling    時間: 2012-11-2 10:14 PM

还蛮喜欢的 tvb挑的人都是越看越有味道的
作者: lanyin7086    時間: 2012-11-3 08:34 AM

好像與AV女優吉琦直緒相似

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0