標題: 如果换宣萱做苗僑偉老婆 [打印本頁]

作者: pw91t5    時間: 2012-10-5 10:14 PM     標題: 如果换宣萱做苗僑偉老婆

吳綺莉,好差.不想madam
作者: nickp    時間: 2012-10-6 12:04 AM

作者: nickp    時間: 2012-10-6 12:04 AM

作者: Icedtea_822    時間: 2012-10-6 03:54 AM

宣萱會好好多!手下繼續係張嘉兒,(咁係咪即係由飛虎嘅O記調了過來財富組)?
作者: hkers88    時間: 2012-10-6 01:35 PM

作者: colourbeast    時間: 2012-10-7 06:34 PM

如果宣萱,那麼這將是完美的!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) D( W; @. R2 o' ], Q; J, u
她是100倍更好.
. _6 U5 p0 ^; a! H; }www3.tvboxnow.com
作者: mrfusion    時間: 2012-10-7 11:28 PM

宣萱 is much better.
作者: stussy123    時間: 2012-10-7 11:43 PM

吳綺莉 BAD!9 [% @$ j: q* H# t
宣萱 SO MUCH BETTER!
作者: syrinx    時間: 2012-10-8 01:19 AM

吳綺莉既角色只係一個大配角, 宣萱無疑會好一點, 但她並非無綫合约藝人, 很難接此等角色, 吳綺莉其實都不錯!
作者: risiniwawa10    時間: 2012-10-8 01:20 PM

吴绮莉长得太囧了……
作者: andyng509    時間: 2012-10-8 03:21 PM

atleast 宣萱 better than 吴绮莉. She (吴绮莉) totally out.....
作者: alphonse555    時間: 2012-10-8 05:33 PM

宣萱會好好多
作者: rainsky73    時間: 2012-10-10 05:58 AM

Agree!!  宣萱 is much more better!!
作者: gulindajy    時間: 2012-10-10 06:12 AM

点解最初会拣吳綺莉,宣萱感觉上会好好多
作者: xtreme    時間: 2012-10-10 10:41 AM

sigh~!!
作者: liu.jackson    時間: 2012-10-10 11:58 AM

吴绮莉 needs more time to improve. She can...
作者: binyutw    時間: 2012-10-10 01:30 PM

宣萱同苗僑偉?你估依家拍 賭場風雲II 咩? 吴绮莉雖然麻麻地,但係都幾新鮮虾了。。。。XD
作者: einnay    時間: 2012-10-10 02:11 PM

宣萱当然好很多,但吴绮莉毕竟多年没演戏了( @9 F* I& ^) n7 _1 I' U
大家就将就将就吧
作者: wbhadam    時間: 2012-10-10 06:09 PM

飞虎果阵宣萱做madam观众已经好受落了!
作者: wbhadam    時間: 2012-10-10 06:10 PM

如果呢次宣萱继续来做madam,套剧更多人buy吖!
作者: shiaya    時間: 2012-10-11 11:59 PM

如果換左系宣萱嚟做向SIR嘅老婆,效果好好多;起碼嘸甘嚇人,而且宣萱俾人睇上去系種好有主見嘅女性,適合做到吳綺莉劇中嘅位置。重要嘅系同三哥襯咯,哇,塞舊甘嘅嘢俾三哥做老婆,監製認真靠害
作者: darkiezz    時間: 2012-10-12 12:34 AM

宣萱当然会好很多啦... 吴绮莉很不自然.....
作者: leon0621    時間: 2012-10-12 10:00 PM

反正就是不要吳綺莉 其他的人我都能忍受....
作者: kerofaye    時間: 2012-10-13 06:12 AM

反正就是不要吳綺莉 其他的人我都能忍受....
, C: w  B2 n! z' D5 r4 \% dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leon0621 發表於 2012-10-12 10:00 PM
www3.tvboxnow.com3 T8 h/ c, [& g+ O1 `
如果用少芸也很好
作者: poas2036    時間: 2012-10-13 03:14 PM

宣萱好好多
作者: imspeatre    時間: 2012-10-15 06:18 AM

宣萱  much better.
作者: -小黑仔-    時間: 2012-10-15 02:13 PM

我觉得吴绮莉太久没有演戏了+ O. o7 _1 V* t& F
结果不太会演,表情很生硬TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( p# _) p  B0 p
如果换作其他人或许会不错
作者: TOUGH36    時間: 2012-10-15 07:31 PM

吳綺莉比宣萱好, 宣萱木口木面, 反而吳綺莉好多表情都好生鬼. 雖然我覺得宣萱比較靚.
作者: sourdough    時間: 2012-10-17 09:26 AM

作者: tomoyoxinmei    時間: 2012-10-17 10:22 AM

宣萱 ......tvb now,tvbnow,bttvb4 c( y; z' x% m
look like not a bad idea
作者: marlboro123123    時間: 2012-10-17 02:01 PM

agree !! 宣萱 is way much better
作者: huangjunhao    時間: 2012-10-17 05:08 PM

我觉得两个差不多
作者: xyw000    時間: 2012-10-17 05:24 PM

宣萱,將是完美的!
作者: miracle85    時間: 2012-10-17 08:43 PM

宣萱會好好多!手下繼續係張嘉兒,(咁係咪即係由飛虎嘅O記調了過來財富組)?: c: E; L, N& s. a1 X; e
Icedtea_822 發表於 2012-10-6 03:54 AM
! \+ ~. ~( W- d7 @% I
tvb now,tvbnow,bttvb- V: d. \! O1 a% ]
Good Idea wo!!I like 宣萱 so much!
作者: astro0701    時間: 2012-10-17 09:43 PM

宣萱的话,就太完美了!!!
作者: kslcom    時間: 2012-10-18 09:56 AM

没当回事
作者: kinwah88    時間: 2012-10-18 01:49 PM

oh yes,  宣萱 is much more better. At least she is able to act like a police officer!
作者: happisheep    時間: 2012-10-18 02:00 PM

吳綺莉 :  一句講晒... 唔靚又唔自然~
" ]' G& e! q& H: h7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 C. r( U- O" T) u- A, B& `1 f萱萱:     曾經靚過, 但宜家已經只少交到戲!
作者: ooiooi    時間: 2012-10-19 10:29 AM

吴绮莉..... 唉~~ 唔識講!!!
作者: winstonlove    時間: 2012-10-20 02:33 AM

本帖最後由 winstonlove 於 2012-10-20 02:34 AM 編輯 www3.tvboxnow.com' v3 G8 u) ~7 {! {* k- A0 n% k: ]

. L6 \* J2 b# W宣萱個樣太冷静,太有原則性,係一個理智大於感性既人泥
9 K% f+ P/ B9 {tvb now,tvbnow,bttvb若然由一個冷静而原則性強既人又點會甘冇原則去copy文件去幫佢男友呢公仔箱論壇/ U: Z, Z: a4 Z
淨係呢點,若然由宣萱演copy文件去幫佢男友呢part已經冇說服力
作者: tytyng    時間: 2012-10-20 03:02 AM

超不适合咯~宣萱都不合适苗侨伟!!!两个那里衬哦!一个型一个脸那么臭~咦~~都不好看!
* {' C  D! K: t8 w! s7 c最不想看到宣萱做戏的!!
作者: tianhocklee    時間: 2012-10-20 09:12 PM

我支持SS。
作者: hksverige    時間: 2012-10-20 10:04 PM

好唔中意見到佢, 成龍瞎了眼, 件咁嘅野都上得落
作者: dcview    時間: 2012-10-20 10:19 PM

宣萱 is better. She doesn't know how to be an actor.
作者: babazaka    時間: 2012-10-20 11:32 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: user5616    時間: 2012-10-21 12:16 AM

若是宣萱演的话, 相信效果应该还不错。
作者: 19851221    時間: 2012-10-22 01:31 AM

吳綺莉不成
作者: MRW1129    時間: 2012-10-22 01:39 AM

雖然都唔多中意,宣萱會好好多

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0