標題: [已解決] 我係平民但點解唔可以用搜索功能? [打印本頁]

作者: yiu_0921    時間: 2012-11-15 11:41 PM     標題: 我係平民但點解唔可以用搜索功能?

公仔箱論壇 提示信息您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成www3.tvboxnow.com1 O; F0 T9 }4 {+ r7 }# G. ?, p
您所在的用戶組(平民)無法進行此操作。4 q& y4 E& H) P5 Y) O  X" w, B0 }* l
您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。) K: _; x' P7 b1 b$ w9 g

% u7 X" h* g" F5 L% m/ s& Iwww3.tvboxnow.com唔係平民已經可以用架咩?
5 W: Y( W- F# D! p公仔箱論壇我早幾日都用到今日就係咁樣公仔箱論壇- \% v! t; F  @; g
有無人可以解答到? thanks
作者: 豪門一人    時間: 2012-11-15 11:54 PM

我都有同樣既問題~麻煩大大跟進
作者: pkken476    時間: 2012-11-16 12:53 AM

same I can't use this funtion
作者: sai2100sai    時間: 2012-11-16 01:05 AM

我也是耶 記得昨天還可以正常使用的
作者: mrjohnhiggins    時間: 2012-11-16 01:13 AM

我也遇到相同問題
4 F; l' R% y. s- q( b煩請賜教
作者: heysmiths    時間: 2012-11-16 01:14 AM

same for me :( please help us!!
作者: dereklam    時間: 2012-11-16 02:26 AM

只是暫時性,已回復正常,平民可以搜索TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: V$ F- G2 n, }! s" m- n- Z
謝謝通知

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0