標題: [英超-阿记主场迎接阿伯 - 赛前&赛后+精神支持+讨论区] [打印本頁]

作者: jacksonkua    時間: 2008-1-10 09:36 PM     標題: [英超-阿记主场迎接阿伯 - 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

[attach]213103[/attach][attach]213104[/attach]

阿仙奴 vs 伯明翰

[attach]213105[/attach]

[英超-阿记主场迎接阿伯前&后++区]

日期: 2008年1月12日[星期六], 香港時間 11:00p.m開賽

[attach]213106[/attach]

地点:Fly Emirates Stadium

希望大家一起分享

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-10 09:47 PM

希望可以看到一条像样的后卫线!!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-10 09:47 PM

我估计以下阵容

4-4-2

[attach]213110[/attach]

Almunia

[attach]213111[/attach][attach]213112[/attach][attach]213113[/attach][attach]213114[/attach]

Sagna      Gallas        Senderos   Clichy

[attach]213115[/attach][attach]213116[/attach][attach]213117[/attach][attach]213118[/attach]

Hleb   Fabregas   Flamini   Rosicky

[attach]213501[/attach][attach]213120[/attach]

Bendtner  Eduardo

作者: jacksonkua    時間: 2008-1-10 09:51 PM

后补球员:-

[attach]213123[/attach][attach]213124[/attach][attach]213125[/attach][attach]213126[/attach][attach]213503[/attach]
   Fabianski       Hoyte               Diaby            Gilberto       Adebayor

作者: jacksonkua    時間: 2008-1-10 09:52 PM

原帖由 bernardlhtan 於 2008-1-10 09:47 PM 發表
希望可以看到一条像样的后卫线!!
放心啦,如果Gallas归队,:onion14:
应该可以提高我哋嘅防守指数!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-10 10:08 PM

呢场波我估计阿仙奴应该要放超过一粒!
盘口应该会行到1粒/1粒半。
如果多人支持,
可能仲会去到1粒半。。。
大家点睇???
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-10 10:15 PM

Sport Game 盘口 枪手让1粒半两粒 (1。75)-- 大家多多支持啦!

作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-10 10:52 PM

我觉得前锋是阿德和Eduardo啦!!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-10 11:19 PM     標題: 回復 #8 bernardlhtan 的帖子

如果Ade冇受伤,
一定係正选!
作者: 洛仔    時間: 2008-1-11 03:13 AM

聯賽杯果場好似傷左4個wor...
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-11 01:33 PM

依家(2008年1月11号)暂时得到嘅伤兵资料係:-
呢六位球员之中,Walcott同Persie肯定冇得落场!!

1. Hleb - Sprained Ankle Injury
2. Adebayor - Hamstring Injury
3. Senderos -  Sprained Ankle Injury
4. Djoure - 腹股沟受伤
5. Robbin v Persie - Ankle Injury (旧伤)
6. Walcott - 扭伤了脚踝

作者: crashersus    時間: 2008-1-11 02:32 PM

D枪仔主场对鱼腩部队...
我念wenger只要出3分功力就够啦...
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-11 02:57 PM     標題: 回復 #12 crashersus 的帖子

哈哈,虽然依家伯队仲冇乜成就,
但我就认为应该小心行事。。。
前一场对曼联都係一球之差!
如果侅90分钟攻唔破龙门,
就白白冇咗两分咯。。。

呢期我觉得阿仙奴放粒半/两粒真係太高咗,
分分钟係"赢波输盘",
依家伯队上半季对上强队都係发生呢啲情形。。
大家小心惟妙!!

作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 09:41 AM

伯队为"保级"而战,
而枪手就为"冠军"而战,
侅两日失去6位球员嘅Wenger,
会点样安排啲球员?
值得我哋期待!!
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 10:35 AM

何辉:曼联阿森纳有望轻胜...

阿森纳对伯明翰

这应是强弱比较明显的比赛,阿森纳由于有类似一二队的做法,所以球员可以遴在不同比赛上阵,虽然去周应付过足总杯及联赛杯准决赛首回合,但对主力的消磨并不大,不过要留意是参加非洲国家杯的球员可能已不会上阵,球队确会经历一些调整及改变。至于伯明翰球队予人感觉仍是快但乱,横冲直撞的,今仗以她们的实力要在阿森纳身上取分并不易,阿森纳主力自伤后并没回到高水平,所以整体论阿森纳实力上可轻胜,但伯明翰也可能在阿森纳有点不整下找到缝隙,入球多的机会不少。

德比郡对维甘

德比郡去周在足总杯面对谢周三本是争取近来首胜的好机会,但在全主力上阵下却先落后零比二最后赛和,下半场有不少机会未能把握确令人失望。虽然德比郡现仍只有七分,但球队仍在招兵买马希望图强,但希望收购的球员看来未必能扭转局面。相反维甘在足总杯作客三比零大胜桑德兰令人意外,惟可喜是球队在该仗球队所有主力前锋都能上阵。至于今仗当然是抢分战,气氛会非常劲,论实力维甘确比德比郡好,特别是中前场,而无论如何入球多的机会较高,当中个人认为维甘的情况较乐观。

埃弗顿对曼城

埃弗顿近周非常冷门地在足总杯败于奥咸出局,败阵的确令大家不需想什么阴谋论,因为在足总杯出局对球队打击可不少。埃弗顿今季一直表现出色,另周中球队也应付过联赛杯对切尔西的比赛,在没有右中场下应付比赛,另球员的体能今仗是值得担心的,因为曼城过去一周可以喘息,在如斯频繁赛程这星期是关键的,另今仗可以说是争联赛第四的重要一仗,但两队对此有多紧又是另一回事,因为对于埃弗顿联赛杯锦标并不太远,而对于艾历臣一月收购球员可能更重要,况且下周曼城也会在主场足总杯重赛出对西汉姆,所以今仗大家有点戒心之馀,足彩31始终是好选择。

米德尔斯堡对利物浦

利物浦现在已经是令人头昏脑涨的队伍,每一次直播都会充满争议,每一次都会发现可改善的地方,而今仗利物浦更会面对强队杀手的米德尔斯堡,米德尔斯堡现在在英超是一队不看也罢的队伍,比赛没大惊喜及生气,管理也停滞不前,但偏偏偶尔她们能踢出惊人战果,所以今仗是两队充满争议的球队对碰,是一场非常难判断的比赛,对于利物浦唯一好是主力杰拉德及托雷斯有十天的休息,这令今仗利物浦的进攻可稍稍期待。

曼联对纽卡斯尔

曼联在足总杯在战略及部署打了漂亮一仗,成功顶住维拉死球轰炸外也在末段取得胜利,过去一周曼联身处西亚表现赛及渡假,本周回老特拉福德我反而期待一支充满活力的曼联,另曼联今季在细致部署及筹谋上确非常现代化,这是纽卡斯尔不可比拟的。纽卡斯尔表现差劲的比赛一场接一场,作客赛和斯托克城有机在主场重赛算是幸运了。今仗作客老特拉福德则是凶多吉少,球队始终没法适当地运用队内高质素球员,也有内部矛盾的痕迹。今仗面虽然纽卡斯尔球员质素不弱,但个人会觉得曼联可轻胜一仗。

尋晚眼訓得制post錯地方
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 10:51 AM     標題: 回復 #15 洛仔 的帖子

哈哈!!
吓得我啊,仲以为你来搞"事"啊。。
好采我都同你几"熟",
(清楚你为人)
如果唔係,可能会扣分呷,,,哈哈
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:17 AM

原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 10:51 AM 發表
哈哈!!
吓得我啊,仲以为你来搞"事"啊。。
好采我都同你几"熟",
(清楚你为人)
如果唔係,可能会扣分呷,,,哈哈 ...
haha...搞事一定5會
不過有時''大蒙''發左重覆post
會注意架la...
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 11:34 AM     標題: 回復 #17 洛仔 的帖子

哈哈,昨日我都唔觉意同Bernard兄发咗個重叠Post,
(我迟佢一分钟):024:
之后我就将自己嘅Post处理咗,
呢啲事应该会时常发生,
但我知道大家都唔係专登,:onion14:
大家都係想多啲人分享,
唔驶担心,我知道你嘅诚意。
希望以后可以多多交流啦。。。:onion18:
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:39 AM

原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 11:34 AM 發表
哈哈,昨日我都唔觉意同Bernard兄发咗個重叠Post,
(我迟佢一分钟):024:
之后我就将自己嘅Post处理咗,
呢啲事应该会时常发生,
但我知道大家都唔係专登,:onion14:
大家都係想多啲人分享,
唔 ...
係ar...其他球迷區我都好少同人地撞post

不過Bernard兄d 料幾多同幾廣

所以有時撞左都5知
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:40 AM

今晚4強一齊嚟...

好忙
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 12:17 PM

Bernard係呢度最活跃嘅会员,
所以我都想趁呢個机会多谢"你哋"两位一路来嘅支持。
仲有最近我睇到利记嘅Raishin兄都非常努力。
希望大家一齐加油啦。。。
好少论坛可以有啲"唔同"俱乐部会员一齐坐底"讨论",
我哋TVBNOW算係非常成功啦。。。
希望今年大家都係冠军啦。
(有咁多杯可以咯。。。哈哈)
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 12:27 PM     標題: 回復 #20 洛仔 的帖子

哈哈。。
你仲冇结婚,
"一支公"冇问题啦。。
我星期六有时要陪老婆。。
你就四强一齐来!
我就五强啊!!
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 12:31 PM

原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 12:27 PM 發表
哈哈。。
你仲冇结婚,
"一支公"冇问题啦。。
我星期六有时要陪老婆。。
你就四强一齐来!
我就五强啊!!
乜你結左婚架la...

咁你今晚5好咁''粗勞''la..
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 12:40 PM

原帖由 洛仔 於 2008-1-12 12:31 PM 發表

乜你結左婚架la...

咁你今晚5好咁''粗勞''la..
哈哈,
我会小心身体啦,
因为依家枪手已经伤咗6位球员,
再家迈我就好难囖冠军啦。。。
作者: ljw1982    時間: 2008-1-12 02:19 PM

原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 12:17 PM 發表
Bernard係呢度最活跃嘅会员,
所以我都想趁呢個机会多谢"你哋"两位一路来嘅支持。
仲有最近我睇到利记嘅Raishin兄都非常努力。
希望大家一齐加油啦。。。
好少论坛可以有啲"唔同"俱乐部会员一齐坐底"讨论",
我哋TVBNOW算係非 ...
讲得好啊!:onion31: jackson兄今晚枪手会赢多少先!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 03:10 PM     標題: 回復 #25 ljw1982 的帖子

咁就大家一齐赢波啦。。。哈哈:onion14: :onion14: :onion14:
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 03:13 PM     標題: 回復 #19 洛仔 的帖子

有时我觉得我会不会post得太多呢??
会不会弄得别人没机会post呢??
如果会,请告诉我喔!!
对不起先喔!!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 03:16 PM     標題: 回復 #27 bernardlhtan 的帖子

哈哈,Bernard兄,
我哋就係需要你啲"热心",
唔驶担心,
如果大家想要Post,
咁就要快过Bernard啦。。。哈哈!
你Post嘅嘢永远都咁精彩。。。
继续啦。。。
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 03:17 PM

谢谢喔!!
哈哈哈!!
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 03:19 PM

慢慢post啦!!
迟些我可能会拿多一个course啦!!
所以可能没那么多时间上网了啦!!
作者: HIDE    時間: 2008-1-12 03:25 PM

大家係英超一路贏落去
2008年4月12日   星期六 曼聯 對 阿仙奴
呢場波咁就會變左好好睇

當然我梗係想曼聯贏阿仙奴拎冠軍
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 03:26 PM

南仔唔好走啊
我哋会呱住你咖
希望你多啲来睇吓我哋啦。。
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 03:30 PM

原帖由 HIDE 於 2008-1-12 03:25 PM 發表
大家係英超一路贏落去
2008年4月12日   星期六 曼聯 對 阿仙奴
呢場波咁就會變左好好睇

當然我梗係想曼聯贏阿仙奴拎冠軍
到依家我都认为曼联赢冠军嘅机会大过我哋,
呢啲唔係净係遘俾你听,
因为曼联今年阵容真係好强。
防守又好出色!
依家咁样睇都好难"跌"分。。
作者: HIDE    時間: 2008-1-12 03:34 PM

原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 03:30 PM 發表

到依家我都认为曼联赢冠军嘅机会大过我哋,
呢啲唔係净係遘俾你听,
因为曼联今年阵容真係好强。
防守又好出色!
依家咁样睇都好难"跌"分。。 ...
要睇下費 sir 係冬季點買賣人口  
呢個蛇頭成日運d勁人入境
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 03:43 PM

原帖由 HIDE 於 2008-1-12 03:34 PM 發表

要睇下費 sir 係冬季點買賣人口  
呢個蛇頭成日運d勁人入境
哈哈,你哋就有呢啲希望,
而Wenger之前已经表态唔再买人。。。。:019:
我哋中后卫可能告急。。。
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 04:21 PM

我相信和会永远支持阿仙奴啦!!
其实如果这赛季我们没拿冠军,相信我们也已经让很多人跌破眼镜了啦!!
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 04:23 PM     標題: 回復 #32 jacksonkua 的帖子

那个course是上整天的啦!!
而且是在星期四,五,六啦!!
我没得回家啦!!
哎!!
作者: ljw1982    時間: 2008-1-12 06:07 PM

HIDE兄!你来踩场啊!:024:
那我也来讲讲几句啦!:onion14:
依我看阿记真是要买一些球员啦!WENGER通常喜欢买便宜一点的球员啊!
不过便宜得来又实用啊!不像今季利记和SUNDERLAND那样出了这多钱又换不到好成绩!
然后希望今晚红魔枪手一起赢啦!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 06:09 PM

原帖由 ljw1982 於 2008-1-12 06:07 PM 發表
HIDE兄!你来踩场啊!:024:
那我也来讲讲几句啦!:onion14:
依我看阿记真是要买一些球员啦!WENGER通常喜欢买便宜一点的球员啊!
不过便宜得来又实用啊!不像今季利记和SUNDERLAND那样出了这多钱又换不到好成绩!
然后 ...
大家咁话啦。。。:onion14:
华仔唔来支持利记??哈哈!!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 06:10 PM     標題: 回復 #37 bernardlhtan 的帖子

最重要係星期六夜晚,
一定要记得睇波同支持阿仙奴啦。。。
作者: ljw1982    時間: 2008-1-12 06:25 PM

原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 06:09 PM 發表

大家咁话啦。。。:onion14:
华仔唔来支持利记??哈哈!!
他啊!现在在跑路中啊!
我看他等下会回来啊!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 06:34 PM     標題: 回復 #41 ljw1982 的帖子

哈哈,利记需要佢嘅支持,
如果唔係,又踢和咯。。。
作者: wlt1110    時間: 2008-1-12 06:38 PM

路过。。。
个人认为arsenal今晚场波会飞粗=赢波输盘
不过,阿伯遇上4大班霸时还没输过盘。。。!

作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 07:22 PM

jackson,arsenal tonite didnt live le.......
yesterday paper have write got live but today write live chelsea la.....
so fxxx la...
作者: wlt1110    時間: 2008-1-12 07:22 PM

英超重心戰:捧阿仙奴「大」 「明」早收錢

來源:蘋果日報

有錢收無人嫌腥,聯賽主場10勝1和的阿仙奴,周六主場硬撼伯明翰,冀取3分保領先優勢,惟忌於兵工廠過多主力缺陣,入球「大」穩過「主勝」,熱又如何?(球賽編號:星期六3;now637台今日11:00pm直播)阿呢斯奧

阿仙奴周中英聯盃熱刺踢成1:1,損兵又折將,禾確特、佐羅及尹佩斯肯定列入「十字軍」之列,幸而軍醫未有排除辛德路斯披甲的可能性,即使該瑞士中堅真的因傷避席,領隊雲格已表明沙格拿或基拔圖施華可移入中路作及時雨。

主隊缺非洲兵添變數

然而,隱憂是已離隊備戰非國盃的高路托尼及伊保爾,對球隊的影響始終未能在熱刺一仗反映出來,即使前線的伊度亞度達施華、賓特拿漸漸上力,也難免增加了比賽的變數。

那邊廂,伯明翰領隊麥利殊以「執二攤」為樂,先接過禾達史密夫的蘇格蘭隊帥印,國家最終緣盡歐國盃;如今頂替布魯士後不久,以為成功「上岸」,可以揮一揮衣袖,使數千萬鎊支票,豈料富豪楊家誠卻宣告收購失敗,心碎夢碎,而球隊現時亦未見有驚喜演出。

客軍「4-5-1」具威力

要留意的是,麥利殊的「4-5-1」陣式威力不低,往往是輸波贏盤的主因,而加利奧干拿更是飾演麥比頓在蘇軍的最佳角色;回顧麥利殊的「烏陣」曾「收死」法國,即使面對牌面較佳的曼聯僅以一球見負,嚴密的中後場聯防,較同級的米杜士堡新特蘭等都要硬淨。

縱使有球迷已開始博阿仙奴主場不敗「斷纜」,惟論實力及狀態,伯明翰仍非爆冷選材,而防中奧賓拿「長」後,迄今未有球員可完全填補其空缺,今仗只是輸少當贏格局,奈何[-1]「主勝」熱至1.62倍,剛巧主隊尚存隱憂,倒不如加大注碼博「大」好過。

貼士

星期六3

阿仙奴vs伯明翰
  半全場:主/主
  盤口:阿仙奴[-1]
  讓球主客和:D和局
  2:1
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 09:45 PM     標題: 回復 #43 wlt1110 的帖子

啱啦!波尊都係咁话!
所以我都冇支持。
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 09:46 PM     標題: 回復 #44 bernardlhtan 的帖子

Hi Bernard, i think so and that's why i may watch on line..
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:17 PM

好倦...2邊走:onion05:
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 11:25 PM

jackson,u know which channel can watch or have live or nt??
i cant find it la!!
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:25 PM

goal....by阿德:014:
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 11:27 PM

洛仔,do u know where have channel or address to watch arsenal at here or nt??
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:34 PM     標題: 回復 #51 bernardlhtan 的帖子

直播吧

http://www.zhibo8.com/
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:35 PM     標題: 回復 #51 bernardlhtan 的帖子

5好2思
回遲左...快d睇la...
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 11:38 PM

ok,thanks!!
but duno can or nt la......
i try it now la!!
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:41 PM     標題: 回復 #54 bernardlhtan 的帖子

http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:41 PM     標題: 回復 #54 bernardlhtan 的帖子

唔得試埋呢個...
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 11:47 PM

wah........
u have a lot oh....
thanks oh!!
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 11:50 PM

just now 1 cannot la......
i try another now la......
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 11:53 PM

大家认为Sopcast好啲或係Tvants??

多谢洛仔分享
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 11:54 PM

can watch ald la.......
thanks u oh,洛仔!!
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:54 PM     標題: 回復 #57 bernardlhtan 的帖子

冇la...我淨係識呢2個
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-12 11:54 PM

半场成绩:

ARSENAL 1-0 BIRMINGHAM

Goal by: Adebayor (Pen)
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:55 PM

上半場1:0
阿記領先
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:56 PM

原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 11:53 PM 發表
大家认为Sopcast好啲或係Tvants??

多谢洛仔分享
tvants...因為有廣東話
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-12 11:58 PM

i feel sopcast lo.......
jackson,i miss the 1st half le.....
作者: 洛仔    時間: 2008-1-12 11:59 PM     標題: 回復 #60 bernardlhtan 的帖子

5洗...最緊要齊齊有波睇
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-13 12:01 AM

adebayor that penalty kiss nearly save by the keeper oh!!
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-13 12:18 AM

1-1 ald la......
so sad!!
作者: 洛仔    時間: 2008-1-13 12:22 AM     標題: 回復 #68 bernardlhtan 的帖子

為時尚早
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-13 12:41 AM

只剩下不到十分钟啦!!
还是1-1!!!
:onion03: :onion03:
作者: 洛仔    時間: 2008-1-13 12:43 AM     標題: 回復 #70 bernardlhtan 的帖子

我都好心急:onion03:
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-13 12:47 AM

很大可能会打平啦!!
哎!!!
作者: ljw1982    時間: 2008-1-13 12:48 AM

Come on Arsenal:024:
Fight until the end....
Go go go....:024:
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-13 12:52 AM

杰少,阿仙奴平了啦!!
曼联很大机会坐回榜首喔!!
作者: HIDE    時間: 2008-1-13 12:55 AM

只差曼聯贏波 :onion31:
作者: ljw1982    時間: 2008-1-13 12:58 AM

原帖由 bernardlhtan 於 2008-1-13 12:52 AM 發表
杰少,阿仙奴平了啦!!
曼联很大机会坐回榜首喔!!
哈哈哈!我也希望啦!:019:
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-13 01:01 AM

完场成绩

ARSENAL [attach]214885[/attach]1-1[attach]214886[/attach] BIRMINGHAM

又冇咗两分!

作者: jacksonkua    時間: 2008-1-13 01:03 AM     標題: 回復 #75 HIDE 的帖子

希望啦,
Newcastle好打过Birmingham好多啊。。
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-13 01:23 AM     標題: 回復 #65 bernardlhtan 的帖子

Haha, i miss the WHOLE MATCH,
you better than me...
作者: HIDE    時間: 2008-1-13 01:39 AM

有冇睇曼聯?  可既可以過來傾傾 :014:
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-13 01:51 AM     標題: 回復 #80 HIDE 的帖子

依家睇紧,
曼联踢得唔错,
虽然仲係0-0,
但啲球员睇落几有信心!
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-13 02:07 AM

sad sad sad,i just have c the adebayor goal la.....
other didnt watch at all la!!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-13 02:35 AM     標題: 回復 #82 bernardlhtan 的帖子

Today my network have some problem.
Unable to watch live,
i just saw the Final Score from CH812...:019:
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-13 03:25 AM

jackson ar,start feel no confidence with arsenal now la....
MU will have a big chance to take the champion la!!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-13 03:48 AM     標題: 回復 #84 bernardlhtan 的帖子

Haha, no doubt, this year MU are really strong especially in Defence and today in Attacking,
Wenger does't spending much this year and we can only rely on Young Gun.
With current squad, Arsenal really need to work-hard to achieve something this Season.
作者: HIDE    時間: 2008-1-13 03:54 AM

曼聯榜首
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-13 12:22 PM     標題: 回復 #86 HIDE 的帖子

恭喜嗮曼联,

你哋係时候"习惯"吓榜首滋味!

之前几次都。。。。。
作者: van_pussy    時間: 2008-1-13 10:19 PM

die oso din tink it wil b a draw...sien la...:019:  bt arsenal wil wind up as champion...no doubt.
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-13 11:38 PM     標題: 回復 #88 van_pussy 的帖子

Arsenal would have to work extra hard in order to win the championship!
Don't be surprise that those team's which same point with us and always think that they already won the Champion??
haha....This is the different between Long time stay on top and "just" climb to top.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0