標題: 絕色美女---梁嘉琪 [打印本頁]

作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 02:15 AM     標題: 絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
作者: zzleezz    時間: 2013-3-6 02:18 AM

最初我仲以為佢係梁小冰~
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-6 03:27 AM

版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
作者: saiii    時間: 2013-3-6 05:15 AM

但係把聲有d惡頂
作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 06:26 AM

我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.tvb now,tvbnow,bttvb$ P$ ~% W. K: B( x* l
公仔箱論壇) K& ^. y4 ?" ^$ ]" Y7 x% ]

/ j- ~# w% k) ?2 ^8 Ywww3.tvboxnow.com因為

真係散發出很自然的美態

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 _+ K  _: O! b; C- K# ^
公仔箱論壇, A0 T  [' ^% j" g5 p

4 V" Q3 P# W" w& G& ?tvb now,tvbnow,bttvb姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-6 10:04 AM

大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 10:24 AM

% ~; d/ r1 L6 T" p* n  Jtvb now,tvbnow,bttvb
; r, u1 Q( q, y$ Z% p8 x
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c" F4 [! e! y7 D! v
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
www3.tvboxnow.com. h6 O) T3 ]! y6 q  Y

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢
4 A( g/ O* j* A$ d/ nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. a" \  H6 b0 B/ s0 lwww3.tvboxnow.com可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-6 11:15 AM

[attach]2084803[/attach][attach]2084804[/attach]1 I; I' ^5 y/ y4 ]: f; y7 J8 J
[attach]2084805[/attach]嘉琪與司徒法正師傅
$ J$ [  g6 ]! o+ Wwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. q' i$ n: x$ |1 v' m, B; n
飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-6 02:33 PM

我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
5 A% W% [0 M, ~# i( q/ `$ U& |公仔箱論壇www3.tvboxnow.com  S+ D: s; L7 j" u' ?1 A
" t) B3 ^4 `1 h& p; @
因為真係散發出很自然的美態0 j& Z0 N; \$ `: ]! ^
1 p: M- B4 B* E; n
/ ^2 M5 m. o* A; F5 I
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* i6 K6 t# C) l* j
kerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
" R# U0 A* ?# C* WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# O* A+ l% m. f: V& j; |5 E, u8 O& {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-6 02:34 PM

版主梁嘉琪第一張相巧索呀
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-6 02:51 PM

我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 08:23 PM

D

相很美,  睇一世也未飽啦...

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. k7 V) F8 C+ Y' P/ w; j

我要珍藏住D相

作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 08:26 PM

; U0 G# z6 R- p. @, ]0 S1 X
( h; X, B( x, A& {& [, J我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!tvb now,tvbnow,bttvb& N/ q. L6 A$ C( I6 ~0 L/ x9 G( N/ y
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
www3.tvboxnow.com% F5 v0 _' r3 m( n. u4 I2 F

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

作者: 大文細佬    時間: 2013-3-7 12:19 AM

公仔箱論壇- h  f1 Z7 z9 Q7 K, V* q/ h
我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀公仔箱論壇* o; K( f. N7 v1 G) I3 w- s- [
kerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
+ q8 g$ v9 \* P8 ?$ s& g: H
) y; A# r& j8 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
作者: kerofaye    時間: 2013-3-7 04:25 AM

www3.tvboxnow.com  o9 F/ F5 D3 {
: J/ `& {9 W  K& `2 U4 F$ a
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...
2 u  x- e+ {4 q: y  r/ W6 w6 ]. N9 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
1 r5 U$ ?  t, S7 _+ c# t# P+ Z當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖, 4 c# [3 F( [: T9 t9 b8 T1 N0 [

4 ]8 S# P# Z) `) n; |我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-7 10:14 AM

我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-7 12:32 PM

我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。tvb now,tvbnow,bttvb* b+ [1 b' H; d& F8 n
leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% k/ F/ A* y8 N" k# Z

! N0 ]7 T; y. J! v. U! m2 o版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
7 A  X9 b' J% L) ?6 H$ G4 h佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
作者: ~chopper~    時間: 2013-3-7 05:36 PM

你係佢fans呀!!!!
作者: kerofaye    時間: 2013-3-7 08:42 PM

- h, L5 z% T* \# k, c1 Ltvb now,tvbnow,bttvb
8 N' j- B( X( X1 w  `www3.tvboxnow.com版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
' B$ {, W8 F9 J0 m/ e' Q* ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
" s7 {2 O$ r7 ?公仔箱論壇大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
3 I' P9 t8 v9 O1 z& g完全同意...
8 L' c  m8 \1 A! E5 z4 r' ^+ L- P
& m$ A! y3 c, V9 U2 `( M1 \' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
作者: kerofaye    時間: 2013-3-7 08:45 PM

你係佢fans呀!!!!
$ e( s2 ~: ~2 \# R7 Y公仔箱論壇~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
公仔箱論壇$ U* b. M  Z7 H$ t
yes....

係佢fans呀

作者: sourdough    時間: 2013-3-8 01:03 AM

作者: 大文細佬    時間: 2013-3-8 01:28 AM

本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-8 01:29 AM 編輯 公仔箱論壇# A5 G& x: T+ a- a! [
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Q" e- Q4 s3 X
, _& h4 Z( i# c+ q% E0 w9 w& \
完全同意...tvb now,tvbnow,bttvb- q8 @; [+ @  K; W
www3.tvboxnow.com5 n; ^+ |. B' `4 u
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛www3.tvboxnow.com1 r+ c# v1 X' g* w1 R+ }/ M3 K) C
kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
5 j/ W2 O% a" k2 A( O1 ~( K3 b5 X
公仔箱論壇0 f$ Q6 L# x/ y9 [" G, z
八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格
作者: kerofaye    時間: 2013-3-9 05:11 AM

22# 大文細佬
+ ~( R& @  c' R0 y0 D7 Iwww3.tvboxnow.com尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白公仔箱論壇6 N; C; b, t0 X/ }

8 E* [1 g. Y* a) `4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係冇乜發輝的機會
作者: damonli2    時間: 2013-4-4 10:47 PM

她做不到女主角
作者: enghinming    時間: 2013-4-9 06:23 PM

love this lady

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0