標題: 邊度有得試htc one實機? [打印本頁]

作者: 晴天陰天    時間: 2013-4-22 07:01 AM     標題: 邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 07:18 AM

你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-22 07:33 AM

你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機2 _( q9 J" P. b3 D7 P4 q
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
& m$ o; z; w1 F2 @; j我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
$ H* p- k3 y( A/ ?$ @, ~公仔箱論壇仲有機會嬴部one返黎:P
作者: 晴天陰天    時間: 2013-4-22 07:52 AM

你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機0 \) M% o5 j: V; q0 c( c
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
( k( }' ~( a1 y3 v
丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
作者: 晴天陰天    時間: 2013-4-22 07:53 AM

tvb now,tvbnow,bttvb, O- S$ t! O" r. n9 p+ Y
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手) w7 V* F' x; _1 q3 j2 }
仲有機會嬴部one返黎:P# D( q4 }( t- c% |0 E! ^$ r# M0 l. U
一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
& J4 F8 q2 d# }. c: C$ E+ N6 a公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb& _. X9 `5 W! s, T. ~, f3 m* B
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 08:10 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; T( h0 E1 E' ~3 r0 c
我諗都唔會咁易嬴到啦@@
! f* n8 U# ?8 t( K2 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
' d8 ^6 }, I4 S6 v2 Wwww3.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Q4 C" V1 d/ d: w( c% l  W
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-22 08:32 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Q; _3 M( C: d) x# O7 r/ \
我諗都唔會咁易嬴到啦@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 h0 K$ M/ d3 z2 v7 z% G
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
8 {  A6 F- v( q- k9 z8 m晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
* }0 i: D- A- ]+ V! l都係既, 聽講影相好靚公仔箱論壇( Q  G! a0 ^6 b6 ~
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-22 08:48 AM

HTC活動!
1 [6 B# f! Z; Z/ Dtvb now,tvbnow,bttvb不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
作者: 那誰好煩    時間: 2013-4-27 12:31 PM

HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
作者: 卡通baby    時間: 2013-4-27 12:37 PM

9# 那誰好煩 6 Y# h% u! z1 c) Y9 j+ g$ e

0 U, x+ p  U2 L" r邊度有HTC 專門店....
作者: 那誰好煩    時間: 2013-4-27 12:40 PM

10# 卡通baby
- `5 B4 h* w4 m7 k# \5 N9 k
- O2 c4 V3 z. `- J公仔箱論壇我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
作者: ey470    時間: 2013-4-27 08:50 PM

香港啲邊有無 HTC  專門店?????

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0