標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 03:17 AM     標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-1 03:43 AM

我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 04:17 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 04:34 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:51 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
, [5 i/ d- }: O- t9 o, f魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
. S8 [; H' K- {  I係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:52 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇tvb now,tvbnow,bttvb$ V: }5 K! ]/ G
晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* j. o" y1 T% S$ `1 I4 \
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 05:09 AM

* V- z9 C$ p- M9 W* f7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣" _( Y* Z7 p8 n9 [
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
& p/ l+ O& E/ K' s# f& D公仔箱論壇$5898呀, 我覺得太貴tvb now,tvbnow,bttvb% \) w* u' }8 T, V) S
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:24 AM

www3.tvboxnow.com% G+ \- W( ?% K  v; `9 O" |7 x8 V# k
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多tvb now,tvbnow,bttvb# e3 f+ O3 S) _9 ^3 r
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
5 J; x' J) S# {
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:25 AM

I! f$ F1 M& y3 [! ]* i0 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$5898呀, 我覺得太貴
3 u) x" f! Z7 w6 o9 ^" LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
; {% y7 V+ ]5 x/ [www3.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
www3.tvboxnow.com4 |; C" ^& }4 j! U. l6 _7 t
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

5 b5 E: Q; n& _( j5 n6 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$5898呀, 我覺得太貴9 j6 H, A# y) K4 ^% u3 u; E
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb# `  X* c( V; J6 I$ J9 W
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
: a/ {, ~2 O) M% E2 @8 a" n- j. F
下咁貴
5 S. O. I( T. m" T+ J. wtvb now,tvbnow,bttvb佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

2 C& t4 u' e5 @# `2 C5 B  D( Ktvb now,tvbnow,bttvb其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架tvb now,tvbnow,bttvb: X& y$ C7 S- ~0 h, j8 h) c
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
www3.tvboxnow.com3 l+ I7 g3 N% O& G
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
作者: 沒有人像你    時間: 2013-5-1 05:58 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 06:22 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩tvb now,tvbnow,bttvb8 e9 G# C7 D, l, c; U
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' }4 F" M6 M  g, {9 }9 W) M
今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
作者: danlitw    時間: 2013-5-1 07:42 AM

陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行tvb now,tvbnow,bttvb7 y/ d3 \$ g) W# r% F
如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
作者: Hl2000    時間: 2013-5-1 10:41 AM

one!!!!!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0