標題: [疑難求助] 點約一個女仔好? [打印本頁]

作者: 米籽    時間: 2013-5-21 02:27 PM     標題: 點約一個女仔好?

我有一個見過一次,而且只係ADD左FACEBOOK既女仔我對佢有意思,但又唔知點SEND MSG約佢好,希望大家教下我
作者: c230c230    時間: 2013-5-21 06:59 PM

直接D约. good luck!
作者: goaljing    時間: 2013-5-22 04:56 PM

最近不是有很多新戏上映吗 ?问她看了吗?顺便请她吃好料
作者: enjoy.mr    時間: 2013-5-25 08:56 AM

請她吃飯看電影$ t8 `' x/ W9 ^/ Q. N. ?
直接了當的約8 j2 |, ?+ i2 |2 ?
先出來見個面..看雙方感覺再談
作者: hargov    時間: 2013-5-25 11:43 PM

脸皮厚些,即管放马去追,不行就下一个。
作者: respiration    時間: 2013-5-28 04:10 PM

傾多陣先約,嚇親人啦
作者: nolovers    時間: 2013-5-29 09:35 AM

不行動哪有結果
3 x, u; o$ U- E# [2 V5 e* }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。放心去約
作者: youbringmedown    時間: 2013-5-31 12:04 AM

約睇戲,直接講
作者: lungyau708    時間: 2013-6-4 11:29 PM

最後約埋幾個fd 一齊...咁就會好d
作者: forin    時間: 2013-6-4 11:40 PM

直接講 direct call her
作者: cake609    時間: 2013-6-7 10:21 PM

直接約佢,同佢打開話題
作者: justforjjuse    時間: 2013-6-8 08:47 AM

just ask and see her response
作者: lungyau708    時間: 2013-6-9 08:31 AM

問下佢最近有咩搞作...投其所好啦!
作者: brit_lee    時間: 2013-12-26 12:28 PM

我以前試過借也,約去cafe見面,還個時都系約cafe,然後滿積分或羅咗優惠券再約(男仔用優惠券唔多適合,我地女仔就得)
作者: hou8522    時間: 2014-3-28 03:22 AM

呢次学到野啦!
作者: jjjsub    時間: 2014-3-28 09:02 AM

首先她對你的印像要不錯, 然後你發現她facebook的相中有東西做家中細妹、家姐、表妹、姑俎....的生日禮物
作者: 木人仔    時間: 2014-3-28 09:56 AM

網戀通常都係失敗多,是關相像同現實係差好遠,你如果真係想約佢就直接問就係,攪咁多做咩,佢只要唔對你反感或者唔係介心太重既人一般都OK

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0