標題: 有無人用緊one或者s4? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:14 PM     標題: 有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-31 03:28 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:43 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
+ A8 R2 ~. E9 m, h$ k8 T  K/ @www3.tvboxnow.comi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
公仔箱論壇& X3 {$ B9 o$ N  R. T( w
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
作者: maydayy    時間: 2013-5-31 06:40 PM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
作者: i.miss.u    時間: 2013-6-1 03:07 AM

+ z4 C& Y; L+ \9 W) A& D咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; D! l' @4 Y2 L5 Y6 a3 y! n2 c
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
. B; I* N  ]; M/ a% K3 c3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
) W( v$ s& d+ e4 r# z! Wwww3.tvboxnow.com講mon一定係one靚d
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 04:21 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-6-1 04:35 AM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
  g- t, d  b/ m) f公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
# a( i  p- X$ s! y" H1 r" Z, @; r2 W連傾電話個d都會熱??
7 W' P, O; }) wwww3.tvboxnow.com我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
作者: maydayy    時間: 2013-6-1 05:07 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- L( c" x" k! _
連傾電話個d都會熱??
3 g' f* ]% _" N2 X我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
. e% p+ t; h( z3 C米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
/ Z' D  l) c& H- N" q+ x8 ~係, 用一陣就會熱
7 m& x' [, E1 x# `: `4 Y, X% ~6 |講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
) M! Q9 y* f4 etvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
0 ^8 S, B# }& m# d1 o! @
SENSE TV係咩黎架??
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 05:54 AM

; n# N  f- Y3 g& B) t2 |$ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??  a7 Q9 ^+ Y  a
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
6 v; W' i! A' Q2 I( _% }可以將one當做遙控
% o8 y5 O$ x# d& k其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:20 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
' k9 M' D" |8 W) C魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! N( s  s$ k3 J' ~9 O
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:38 AM

$ b: |2 T. D8 r9 E9 y8 s
可以將one當做遙控
( ^9 }" o2 I: G' gtvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用1 g7 @0 O3 H1 J) s* J
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
: ]* v9 U3 I( H: V# cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁犀利公仔箱論壇0 ~; z, O2 X4 s  I! o3 \4 v! T6 }
我今晚都出去試下部機先
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:39 AM

8 g- ?5 v) ~/ i9 t公仔箱論壇我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
. M5 Q- K- [8 n9 j3 Uwww3.tvboxnow.com魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
3 g* l& O4 j4 [- ]8 k# a
wow,你幫我打左支強心針
- {; C! b( a8 U9 W0 E' d* j% \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:48 AM

% Z" B5 e; j& M, W; B  [$ Utvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針
5 U9 M9 L' n- _' f丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?tvb now,tvbnow,bttvb" v+ h' x  {8 i1 m- N- B7 @, S4 x
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
. k7 }6 s  I8 U: ?$ O" n
我覺得d電都ok襟
* @, [8 {; \/ {( C3 |1 r公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文5 Q3 Y# P9 I& ?* T
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm
作者: kevincyk    時間: 2013-6-1 11:20 PM

開主上網舊電應該唔會到一日

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0