標題: 你地覺得新一邊隻色靚d? [打印本頁]

作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 07:10 AM     標題: 你地覺得新一邊隻色靚d?

www3.tvboxnow.com2 L9 g3 A( M1 t& u( i  G( Q( }
  f& r- K- `  |& y; }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# x/ B, P1 b% F* j" s" r
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 07:58 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 08:16 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:30 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
! J+ ^; n! D( Y0 f6 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' Q- w# G( ?+ P; d* J$ x. r1 {/ X
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:31 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
' Z. @. X% }  C5 }$ }9 v公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
: K' Z4 p' T) s* O0 Twww3.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 08:49 AM

公仔箱論壇3 ]  ]4 s7 r8 F" h) s$ e
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?6 i! q5 l" k0 \! v1 u9 f
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) W1 [% r+ O! W8 g& c5 e
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

www3.tvboxnow.com* O% m4 _( N. Q( R
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
/ n  l$ f9 e8 f) \- J  t+ d鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
4 u; \4 e1 j/ E5 t# JTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

6 P0 h) z/ M; w! a& b. U: u/ \好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機: |+ m6 _0 C( q, J
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ D; r' W' q0 h1 ]* I: u; K3 N! ?5 M
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:19 AM

* ^) p' i/ h% T( F下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
0 P6 e' {0 u6 v; C公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
" z* c7 D  |: A$ o( ]9 ttvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:35 AM

. W1 Z1 P' ]% W% Z# m7 ]
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁www3.tvboxnow.com5 \4 i- {/ @( x9 B0 U6 E- j! t
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
$ l# }! l& s0 X: J$ K
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:36 AM

公仔箱論壇9 H! |& R" @. W3 i! Q% Q& O1 N
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
9 D4 e; B* l9 Dtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
www3.tvboxnow.com; }+ q! q6 G4 {4 B  o8 L0 ~# s2 t
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:50 AM

9 y& r$ a' r1 N
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
8 [! s% T, S1 h0 rtvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
- a& ^* \) {. I1 h. Q* r4 jtvb now,tvbnow,bttvb我個陣冇特別格價個d呀公仔箱論壇) W& @# R' W) C, i$ ]7 W% J
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:08 AM

我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:12 AM

9 F' b2 _2 F- ]) j8 l
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?  ^- A2 Y0 V+ p5 |
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
$ Q3 A" E' i/ R2 rwww3.tvboxnow.coman機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 10:27 AM

" k6 r0 I/ @! Q. o" o& A" ]6 }' ^  B我個陣冇特別格價個d呀
: e# R2 p) D. g! A- w, D, e8 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉tvb now,tvbnow,bttvb4 F: B. J2 N( w6 P1 l5 O
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
www3.tvboxnow.com" E2 @- h- n  p- f* i8 t
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-3 12:37 AM

黑色底調高貴 缺點容易有手指印 ,銀色金屬感較重 缺點不耐髒 , 我選擇了銀色
作者: fatboy006    時間: 2013-6-4 01:04 AM

黑色好型仔,唔知拎上手係點呢
作者: chingrass    時間: 2013-6-17 10:06 AM

白色, 雖然容易邋遢。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0