標題: <分區投票> 國內會員請進 [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-1-27 10:49 AM     標題: <分區投票> 國內會員請進

最多可揀3tvb now,tvbnow,bttvb/ a- y: t0 ~/ I, O+ ?- T
截數日:1月31日
( L1 O* T! f( _* O  u  R& qtvb now,tvbnow,bttvb最高票數之2個網址會被版主最常採用(我d post都會揀1~2條link方便你地)
( b5 z4 s2 S1 C9 B0 y( r- Y公仔箱論壇大家有o羊意見都可以提出
: [3 |% d) v. I$ z有用o既意見會加分,灌水or不對題o既回覆照舊會扣分!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }- M% F* @' ]+ T6 n

; o. c! i* }2 h! g5 w& I3 u" W9 H# XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! \$ @+ q. N6 m* P4 z0 k3 F; Btvb now,tvbnow,bttvb
, g# q3 W* k7 Y* `" ~1 b" ]5 P( WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我中2 ul去Ufile,zSHARE,mediafire,snapdrive,因為ul速度都比其他快,唔知你地dl又覺得點呢,大家交流下丫 ^^公仔箱論壇! L0 g# Q! D. l! y
公仔箱論壇& r+ X" X3 v/ P" `% H$ x5 l1 [1 |
作者: frankylamcn    時間: 2008-1-27 11:42 AM

recently mediafire is extremely fast, and btw thank all of you for the kindly share and hard work
作者: eesilver    時間: 2008-1-27 11:57 AM

zSHARE同mediafire基本夠用,速度好又比較穩定8 U& d  h) q. N8 `- M
內地SERVE快在上傳速度,下載速度同mediafire差不多,tvb now,tvbnow,bttvb2 U; B  `- m) g2 h& F5 c# }
而且吾知版主大大上傳速度如何,我覺得無必要用
作者: fleson    時間: 2008-1-27 04:25 PM

我广州呢边~~稳定度同速度都係Fs2You>Ufile>mediafire>zSHARE
作者: simonq    時間: 2008-1-27 05:05 PM

我印象中51file系速度最快既,不过zSHARE同mediafire已经够用。
作者: q2137820    時間: 2008-1-27 07:14 PM

51file同mediafire D速度最快
作者: 華Dee    時間: 2008-1-27 07:24 PM

本人广州 mediafire最快~  因为可以用迅雷        其他迅雷DOWM到一半就失败
作者: chris269    時間: 2008-1-27 07:56 PM

FS2YOU好快啊 ....
作者: vincejack    時間: 2008-1-27 08:12 PM

我系广州噶 ,,FS2YOU最快!
作者: zylnow    時間: 2008-1-27 09:11 PM

nitZ!你真系好好人,照顾晒我哋需要.
0 W$ v- o! c" A0 h公仔箱論壇我觉得mediafire已经好够啦!! 我系中山的!!
作者: 佛山人    時間: 2008-1-27 10:02 PM

我系佛山,我都好感谢你nitz
作者: 33539901ok    時間: 2008-1-27 11:08 PM

多謝版主咁耐既分享~~我都係廣州既~我覺得Fs2You最快~~
作者: devil7788    時間: 2008-1-27 11:14 PM

睇左个投票结果,最多人选个4个我都用到,nitz用边个上传我都觉得ok。不过我想讲下,呢d网存其实都好吾稳定,以前我用zshare系最快,但依家就系ufile最快,所以最好吾好限死用某d网传,时不时检讨下就最好啦。我都知呢个要求几过分下,不过我都系想提出下意见啫。
作者: demojiang    時間: 2008-1-28 09:53 AM

我广州嘅,mediafire最快公仔箱論壇$ R+ x" [# c7 ]/ S3 d- @

W5 b$ O' z" K& t9 B" n/ k( ^! u千其唔好用Megaupload ,烦到死,仲要安装toolbar,鄙视呢个猥琐网站q(  ̄ c ̄)q
作者: 擦黑若    時間: 2008-1-28 07:12 PM     標題: 回復 #1 nitz 的帖子

sendspace,badongo呢啲網站根本上唔到。down唔到就好鬱悶!!!其它都冇所謂
作者: chrismiriam    時間: 2008-1-29 12:35 AM

有 6k 到 10k 每秒 我已经好满足拉,所以 ufile 同zshare 都好好,多谢nitz 同fanny噶分享,多谢6 Y. H8 W9 L, u6 P; o
日日靠距度过我噶大学生活
作者: 10089717    時間: 2008-1-29 10:22 PM

原帖由 華Dee 於 2008-1-27 07:24 PM 發表
# W5 @# s: B5 `1 g# ytvb now,tvbnow,bttvb本人广州 mediafire最快~  因为可以用迅雷        其他迅雷DOWM到一半就失败
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* h) r! h/ c+ N+ |& L# z) Z
完全同意
作者: howard825    時間: 2008-1-30 12:38 AM

FS2 YOU is fastest
作者: beckhamxbj    時間: 2008-1-30 03:33 PM

51file,91file呢d都系国内o既网站,国内用应该比较快o既
作者: Aryaacalanatha    時間: 2008-1-31 08:19 AM

Fs2You同暢易喺大陸好好用:onion18:
作者: 0610christine    時間: 2008-1-31 01:06 PM

Ufile    ' b' \' v' m: e9 `) y6 u
zSHARE  
% I5 T; a: ~. g! vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mediafire  tvb now,tvbnow,bttvb* }% N2 a: I/ X$ A# m* N
Fs2You
. ]& \# G9 h: O& m8 u' M* R, c公仔箱論壇www3.tvboxnow.com4 n% r) K0 p7 L0 O  N: N
我廣州嘎~我基本用呢幾個~~其實最好用系mediafire ~~够快!不過唔知點解近排nitzupload系mediafire 嘎用唔到~~所以轉左Ufile  ~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0