標題: 您地覺得 <裸照風波> 最大罪係邊個? [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-2-4 10:34 AM     標題: 您地覺得 <裸照風波> 最大罪係邊個?

:onion14:  我就覺得如果係自願ge,影同俾人影都無罪...; c9 `" U/ o  i& x
係偷人d相果個同買post上網果個最大罪
$ R6 {  {; I! l8 v9 ~6 b  h' G公仔箱論壇大家成年人,人地做咩關您地咩事丫www3.tvboxnow.com3 h5 |3 L; {" n* Z
d差佬又亂拉人,都唔係拉源頭果個www3.tvboxnow.com; `- b5 G# s$ |! h8 ^& d
有鬼用咩.....
+ a$ }: K( @/ S8 dwww3.tvboxnow.com
% H( x5 b0 J6 X' w6 P, B8 Iwww3.tvboxnow.com
$ E& B" A2 W. B( ]% Z- \/ f9 e% S好搞笑: http://www.littleoslo.com/cnt/home/?p=1219: d, p2 c" Q5 |7 r' ~

' A& G( t( p! y: K! V' s3 e$ @www3.tvboxnow.com[ 本帖最後由 nitz 於 2008-2-4 10:42 AM 編輯 ]
作者: evawang    時間: 2008-2-4 10:59 AM

我就觉得影同俾人影都要负部分责任,之前有好多单新闻都系情侣分手之后因爱成恨,将裸照或性爱短片放上网,我觉得当事人(特别系女性)真系要学识保护自己啦!影之前系咪应该考虑清楚呢?!今日搞到0甘大件事只不过因为他们系艺人,如果系普通市民相信警方都唔会有咩行动
9 b4 K" Q& Z8 |( p5 ztvb now,tvbnow,bttvb偷相的人应该判罪
作者: nitz    時間: 2008-2-4 11:15 AM

佢地影得就預左無c隱...(俾當事人睇返)
7 j* N# R; Q8 |$ E6 l  ^) k公仔箱論壇不過無義務俾晒廣大市民睇lor...
3 F2 N* [* W8 j$ L) A' G, k8 R$ ~1 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。偷野果個一定係唔arm ga喇..
作者: b_lyh    時間: 2008-2-4 01:25 PM

科技發達嘅錯
作者: elizabeth1942    時間: 2008-2-4 03:22 PM

身為公眾人物都不知廉恥,唔該d 番薯唔好盲目崇拜,自欺欺人
作者: benbenjamin    時間: 2008-2-4 06:49 PM

原帖由 nitz 於 2008-2-4 11:15 AM 發表
: O* E8 y4 u8 O  Ywww3.tvboxnow.com佢地影得就預左無c隱...(俾當事人睇返)公仔箱論壇5 w) C/ i4 C9 C+ P
不過無義務俾晒廣大市民睇lor...
! K5 @5 z6 J" t" c偷野果個一定係唔arm ga喇..
' Z" q' I; V' Q, E1 p" z( P5 V公仔箱論壇: F+ `* P  ]5 E7 }- p
我刀覺得係偷野果個同post果個...tvb now,tvbnow,bttvb" u2 \! P$ r5 \# S/ x
人地影咩關我地q事咩...www3.tvboxnow.com% A8 w5 W0 r. w4 n# y/ r- q2 U& M
咁人地edc同距啲女做愛又關我地事啦喎?!www3.tvboxnow.com2 v7 P, z4 m# s9 k5 j5 |& v

! G2 K6 \  [3 @; f& I8 U我就話應該係啲傻仔既idol(gil果啲), 卑人x左..tvb now,tvbnow,bttvb5 e1 X+ q2 @/ e7 ~- R- z
又卑距地睇到...無哂幻想...又道技edc先串+僧爆同話哂距...:onion31:
作者: ricishi    時間: 2008-2-4 07:03 PM

嗯....
作者: chris269    時間: 2008-2-4 07:26 PM

依家确定左黑客定系整电脑裹个.....未?
作者: 10089717    時間: 2008-2-4 08:27 PM

个个都无罪,5好批判人地啦
作者: megamax    時間: 2008-2-4 10:35 PM

if the pictures are real, then of course the bead guy is the person who stole the pic from the computer. if they are fake, then whoever makes the pic is to be blamed.
作者: echobe    時間: 2008-2-4 10:56 PM

錯係係部腦拿野果個tvb now,tvbnow,bttvb6 f( d9 p! ]) c0 B$ L3 D5 j
幫人整機tvb now,tvbnow,bttvb7 {$ {9 K7 f4 _2 z5 @
果 d 係人地既私隠
/ N% J& |' r$ `+ h: l公仔箱論壇睇左就算2 P) p- D9 N* ]( @7 i9 C7 B4 i
重要同人分享www3.tvboxnow.com) @9 c* J) q  L5 g
完全冇專業操守
+ Y% Z7 x0 ]) U+ j4 F* `另外, 傳媒都有問題
% Y2 A8 H6 @7 g' bwww3.tvboxnow.com係網上發放係有罪
- J( Z( S! Y+ D- V: E, o2 f; h% d佢地係報紙雜誌上 print 曬出黎 cut 左 cut 右就冇事
) O4 g, m+ s. ^4 r公仔箱論壇(我冇睇過 d 相, 只係既報擋行過見到...唉...)
作者: redlobster    時間: 2008-2-5 02:45 AM

thanks
作者: fanny5656    時間: 2008-2-5 03:10 AM

我覺得係...整電腦偷d相果個...tvb now,tvbnow,bttvb* K9 O: j; C  `* k

5 Z- }7 A$ `% i: U' S2 R: m4 A/ }tvb now,tvbnow,bttvb因為當事人私下情到濃時做的野...tvb now,tvbnow,bttvb, f8 b( ?+ K7 V! P. p' c* E
根本就唔關大家事...
! i5 M- l! ?- E公仔箱論壇某程度上都無錯...
5 g& r9 Q4 ~$ n* J6 H( A( z只係女的真係唔識得保護自己啦...
* O$ [: O! F2 ^www3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 W! P" Z; Z2 Z/ i; J
最錯偷d相果個...巳經無職業操手...
& ]  n( j4 |7 o9 b  ]7 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己睇都算...重要放上網...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 G$ U5 B3 W+ \% o( ]; y1 h: h
對女的傷害...
. I8 m1 Z! W% P# G6 E3 X7 o! L真係無法估計...
4 D- Y3 z% N: z: I  k9 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com  S7 N4 C  R) R! O% f
大家都係唔好貪靚仔啦...唉...
: X% A9 }, y! g; a& {, y0 ^: \tvb now,tvbnow,bttvb
- [# d+ O) n7 U0 m, G4 Y5 X' J; H. ltvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 fanny5656 於 2008-2-9 06:04 PM 編輯 ]
作者: abio    時間: 2008-2-5 09:21 AM

道歉??? 所有相都係真啦,,,公仔箱論壇) b9 ~: N; J5 ]! i. D
pk:024: :024: :024:
作者: kheong    時間: 2008-2-5 12:22 PM

fanny5656 o no wo >.<
作者: m3034    時間: 2008-2-6 05:24 AM     標題: 回復 #5 elizabeth1942 的帖子

好!!!!!!你 say 得很好!!!!!!!!!!!!!!!番薯!!!!!!!haha!!!!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h+ D: g" o" a: M1 y
www3.tvboxnow.com! e8 J% ?- H$ i; u5 {
i hate twins!!!!!!!!!they sing suckzzzzzzzzzzz
作者: amlee6699    時間: 2008-2-6 05:38 AM

if the pictures are real,then the guy who steal and post is guilty.But if they are fake,i don't see whats the big deal about it.
作者: 天.讎    時間: 2008-2-6 07:08 AM

影同被影我都覺得無奈~~
" M8 n( P, {* D9 F, A% Lwww3.tvboxnow.com最sorry係偷完放上去嗰個!!!, W% D9 Y# a% u$ e9 p
偷都衰架啦~~睇完開心過仲要放上網就真係太無品喇!!!0 t% W' J% j* y. e6 ]4 J
希望源頭早日俾人捉到啦!!!!!!!!!!
作者: auf    時間: 2008-2-7 03:26 PM

今日搞到0甘大件事只不过因为他们系艺人,如果系普通市民相信警方都唔会有咩行动
) v0 v2 M) U1 H# ?( r公仔箱論壇besides, do anyone think of this whole incident is a fake.
. E" {5 R, G4 o3 R' aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。using media and police action to creat this story in order to restrict the freedom of speech in the
/ @" G, ?4 C7 a& l  t1 uinternet.
作者: zst    時間: 2008-2-7 05:28 PM

我覺得係整電腦果嗰
作者: nitz    時間: 2008-2-8 11:47 AM

d相一定係真tvb now,tvbnow,bttvb6 A8 n0 X! s* s
如果唔係唔駛報警唔駛發表聲明道歉啦
作者: baby3001    時間: 2008-2-8 06:21 PM

最错米差人,同你班咸湿仔眼光咯。4 @7 O0 z$ u  A; x$ `: ^6 I( s
系国外呢D事没人关心的。tvb now,tvbnow,bttvb9 B0 c( D! b/ n
大陆没自由,香港只有虚假的自由。你屋企穷,差人就稳你,一定系你发咸相。所有穷人系香港都系源头。www3.tvboxnow.com, z" M! o: x, ^& p

( b* T7 y* w: Y. V7 \  W公仔箱論壇[ 本帖最後由 baby3001 於 2008-2-8 06:22 PM 編輯 ]
作者: redlobster    時間: 2008-2-9 02:15 AM

呢件事可以令好多女仔反醒一下,唔好咁容易俾人映相,要學一下保護自己,唔好咁蠢喇
作者: admin    時間: 2008-2-9 03:52 PM

影果個,偷相既,同埋發放既都有錯5 s4 d3 y( l' f& d
應該負責任
作者: puma8811    時間: 2008-2-9 03:56 PM

the one who take these photo(edc)4 ]% r6 \$ ]# _9 K& u' ]

; S  ^2 I9 P0 @the one who steal these photo
; ?8 D! Z3 N* [8 q公仔箱論壇
# p7 {5 R8 ^+ E9 I; ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。the one who put these to internet
作者: NWL86    時間: 2008-2-9 04:03 PM

个人认为。。。
1 H( u9 l& M! A2 J  T) V# a公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 R7 C9 T, n/ l" g. P1 C2 r
影果個,思想不够成熟,做事不想后果。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 J% r  P) {3 F% u4 o8 @$ u
既然影左,就应该有责任去保密。
) C" T7 W% [" R0 _4 o/ {" h# S: ^www3.tvboxnow.com, i9 k% i, a& Z5 ~
但是,整電腦偷d相果個 更加不专业!tvb now,tvbnow,bttvb* j" M* q8 ^/ G" Y
根本就没尊敬他的客人的私人权!
7 C& v- G- e/ V. v- qwww3.tvboxnow.com即使整電腦那个真是很聪明整電腦,tvb now,tvbnow,bttvb4 F9 z1 B: R- Z$ T
如果是你,你还会拿你的电脑去给他弄吗?
: u. s5 p, N( P# Hwww3.tvboxnow.com
, @! G2 k: E& I, [0 e放上網果個和转帖那个更加无耻。www3.tvboxnow.com: @; o. x" A" u2 r
明知是错的,还有大事张罗。。。www3.tvboxnow.com$ v# v, X( u& v: x6 L0 z
真是。。。:024: www3.tvboxnow.com8 H0 ^* _3 Y7 Z. N/ E, g7 S

& ?* l* i$ X; |& j/ ^+ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。以上纯属个人建议~
, h+ D" W/ [& o3 f- t0 wwww3.tvboxnow.com若有得罪之处,敬请见谅。
作者: 鬼鬼    時間: 2008-2-9 11:47 PM

當然係偷人相唔岩喇~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!www3.tvboxnow.com' T( h# y; O& z; \* {
老實講~影相既野~你情我願既係完全冇問題~至最要唔係偷影囉....
0 v( f( X  Z. H- Q3 O如果今次比人影個個...唔知比人影左就係影人個個唔岩喇..... T; i( h& r$ |: L0 X" n
個d女仔依家係好慘~~~要怪就怪自己咁唔好彩囉~~~咁都比人copy左d相
作者: 仲未成年    時間: 2008-2-10 10:55 AM

我認爲所有人都係受害者,因爲關係到部分娛樂公司幕後糾紛造成哩場風波咖!
作者: 仲未成年    時間: 2008-2-10 10:55 AM

原帖由 鬼鬼 於 2008-2-9 11:47 PM 發表
0 f7 G$ ^2 r1 o6 p$ p! G1 Q$ w& R當然係偷人相唔岩喇~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* \% u/ a. e5 ?  [
老實講~影相既野~你情我願既係完全冇問題~至最要唔係偷影囉....www3.tvboxnow.com( d/ v+ ]! K( t- v/ i
如果今次比人影個個...唔知比人影左就係影人個個唔岩喇....
8 J7 G' T. _, b* N公仔箱論壇個d女仔依家係好慘~~~要怪就怪自己咁唔好 ...
7 T/ ?0 h1 ~' nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. W: t# F3 J6 p- w5 S聽聞有人幕後指使
作者: tvbking    時間: 2008-2-10 11:04 AM

個個都有罪
( e" T! M1 B- p" Q/ k公仔箱論壇都是罪人; B1 |% ]8 q: A7 M( _, d1 ?7 _+ ?

) a8 C) V, f0 D. h- ]" u5 P5 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 tvbking 於 2008-2-10 11:07 AM 編輯 ]
作者: davidhhchan    時間: 2008-2-10 04:58 PM

d foto was good sharing:onion05: :onion05:
作者: ahbong    時間: 2008-2-10 05:01 PM

整電腦偷d相果個--邊個話自己一定唔會羅先, 呢個人先至係最無姑。
作者: TVfuns    時間: 2008-2-11 01:36 AM

咎由自取啊:onion14:
作者: tango_one    時間: 2008-2-11 01:41 AM

原帖由 nitz 於 2008-2-4 11:15 AM 發表 . O- w' \1 r7 y5 ^5 B; O6 l) y1 v
佢地影得就預左無c隱...(俾當事人睇返)
, R: p! [4 K7 b, Iwww3.tvboxnow.com不過無義務俾晒廣大市民睇lor.../ x/ r( [# ^6 ^! x; r& i( \
偷野果個一定係唔arm ga喇..
$ x( J: o* a" D' C% }8 g9 wwww3.tvboxnow.com
1 d0 O  d/ \" i. s$ jwww3.tvboxnow.comI am totally 120% supporting the above.www3.tvboxnow.com5 D0 K7 N) P+ `% f2 C! }5 z
Everyone in HK had their own rights to do whatever they want in their home as long as their action is not affecting the public. (By-law act)
; T' S/ r- ?: pThis is hard to define from this point But the leakage of the stolen information is definatly WRONG.www3.tvboxnow.com& g& o9 O+ ~4 h3 e# b+ X/ X8 C
I believe the HK police is acting quickly to arrest the person who release the stolen information is base on the common criminal act if someone call the police for the stolen information.% m5 A, G! ?6 C9 D* X
No questions ask. I don't understand why people acting so senitive for such a normal proceduce. Morover, those arrested people will be judge on court...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 y0 U3 \% v9 @# V1 }
Okay back to the question... 您地覺得 <裸照風波> 最大罪係邊個... Who is the most guility one?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z! t7 v8 l& u
From the criminial act : the one who post up the stolen informationTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 C! f- T6 l. z5 a( ?0 K8 X! Z
From the moral side:  the one who create this nude pictures.
作者: chen70    時間: 2008-2-11 02:11 AM

我就覺得拍這些相片的人很有問題,本來自拍留着自己欣賞的話就沒問題,那是個人的喜好,( s) i/ u) s) }& |# f/ d- \
但是現在這些相片就在網上流傳,也就給人知道他們在暗地裏胡天胡地,亂搞男女関係, 他們還是當紅的明星,叫粉絲們如何相信, 原來她們的偶像是這樣淫亂的人, 還在媒体前面口口聲聲的說她們不會干這樣的事情, 是無辜的, 說謊就變成了家常便飯了, 可知是多麼的虛僞,現在好了,
6 {# w8 m2 l* c1 b不用再講騙話了,大家都知道他們的真面目, 早知今日何必當初, 若說女星是受害人那也是她們不潔身自愛不帶眼識人的后果, 將自己的愛給了一個當愛情是游戯的人,要怨就怨自己是多麼的無知,也不想想這些相片流出去帶來嚴重的后果, 最后一句話,自作孽不可活!
作者: romanceriver    時間: 2008-2-11 09:05 AM

作者: nitz    時間: 2008-2-11 09:51 AM

原帖由 chen70 於 2008-2-11 02:11 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb1 U0 U  j7 T& ~6 _7 Q
我就覺得拍這些相片的人很有問題,本來自拍留着自己欣賞的話就沒問題,那是個人的喜好,3 i2 L: C- N7 Z. i% N
但是現在這些相片就在網上流傳,也就給人知道他們在暗地裏胡天胡地,亂搞男女関係, 他們還是當紅的明星,叫粉絲們如何相信, 原來她們的偶像 ...
www3.tvboxnow.com; u* E6 G0 W5 b, h
一早都知成間公司都係......
作者: ahjiu    時間: 2008-2-11 10:02 AM

我都覺得大家對陳冠希太過唔公平,佢影哩D相又唔係無得到當事人同意,而家俾人POST左出黎,佢都好慘。。。。。。  tvb now,tvbnow,bttvb8 [- W6 @) p' q, V2 _8 {
www3.tvboxnow.com# P4 Y$ H# s) Z- H0 B
2 I+ I( `, g% x. P
我覺得D女星個個扮晒受害者仲嘔心囉。。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ^+ Y3 Z$ N) T8 N& r# ^
佢地同EDISON情到濃時影左哩D相,而家出左街就個個話EDISON。。。佢地自己都應該負責任囉.....
! \" |; o( j3 a4 u0 ]tvb now,tvbnow,bttvb
5 w/ O, q. @' _* Q" OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要怪只好怪EDISON唔小心, 同埋POST相個條友變態。。。。
作者: 笨汶    時間: 2008-2-11 10:53 AM

係偷電腦相果個人有罪,又無得人同意就拎左,搞左咁耐都未拉人,源頭咪當初整電腦果個人囉,仲日日頭條,就因為佢地係明星,佢地做埋影埋依d相就唔岩喇喎,佢地有無做都唔會影響我地架
作者: nitz    時間: 2008-2-11 12:13 PM

post相果d人係借d相去發洩對警方言論o既不滿...
2 j5 c# m; w1 M: `5 M) u2 r錯果個唔係edison 亦唔係d女星www3.tvboxnow.com( F6 y" I) `, x2 C
edison無扮過可憐
; b+ k# ^3 _- n4 j/ f講真, 佢e+ say sorry比人鬧到咁公仔箱論壇1 q' {* [. ^1 s. F1 K1 M) W1 r( }
如果佢唔出黎又會比人話不負責任je!!公仔箱論壇8 P4 W0 `3 k9 |
出又死唔出又死/ A# f& ~2 O5 g
但係d女星就扮晒可憐又報晒警話d相係假!公仔箱論壇/ i$ B" |% v9 v7 h6 l, Z3 q
大佬, 你報警有錄口供ga
3 s" |6 ^8 ~: y) `+ qe+係咪叫比假口供??
" ~) m1 M6 X6 R+ p6 y2 F公仔箱論壇成件事我覺得 post相果個人唔arm
  L: p& z$ ]. f# P& b) \tvb now,tvbnow,bttvb影同比人影都唔關我地事, 佢地都無錯
# j* i2 Y# n7 L( F; [/ I$ H/ N3 B, `. b公仔箱論壇錯ge係佢地唔認自己做過o既野同埋警方恐嚇網民ge言論je....
作者: indoxix    時間: 2008-2-12 10:20 AM

我都不太明白出來玩,就算啦!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- m% `/ |9 W' C% {' _. {
重要比人家影全相......是不是低低地呢^^?: {: r) ?% K" k; r6 t
話雖說影果個都不是好人!!tvb now,tvbnow,bttvb4 h: k! i1 W* W
但自己要知後果先得:024: :024: :024: :024:
作者: 赤溪砂瀑    時間: 2008-2-12 02:44 PM

搞成咁,個個前程都死梗啦
+ i& D% x! i4 I/ k4 L0 ]2 k) w* vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。作爲對佢地嘅教訓,乜都夠啦
2 x5 Z% C. t7 H/ n3 O% p
/ H8 f+ w" }! g其實人地中意影乜,関你鬼事咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 m6 w) `4 W0 @& p0 h
又唔係是但邊個當事人搞踢爆,公開嗮啲相搞一拍兩散,邊算大罪咧?公仔箱論壇; h2 [% L2 @6 j" k4 u

' Q, t; U0 k9 F! K: xtvb now,tvbnow,bttvb成日都聽到人講影人嗰個好變態、被人影嗰個好番薯,咁中意睇人地啲裸照嘅咪仲變態
' L/ k6 L) ~# O9 X% k4 M0 {家陣啲公衆又要睇又要閙,簡直黐綫
作者: nitz    時間: 2008-2-12 04:15 PM

原帖由 赤溪砂瀑 於 2008-2-12 02:44 PM 發表
0 x8 h6 n5 s: e/ _8 _2 C! Cwww3.tvboxnow.com搞成咁,個個前程都死梗啦; t: q4 ~* i: z7 Z+ @* H- x4 S. M
作爲對佢地嘅教訓,乜都夠啦" L# k. l; E3 j1 p. Q  j
: q; I0 q! o! _9 `6 B* J) \6 z1 e* O
其實人地中意影乜,関你鬼事咩?
: A1 W3 l9 g* C6 ]tvb now,tvbnow,bttvb又唔係是但邊個當事人搞踢爆,公開嗮啲相搞一拍兩散,邊算大罪咧?tvb now,tvbnow,bttvb* q; S% k- t$ Y

% f' m, B3 U: f0 d* Q成日都聽到人講影人嗰個好變態、被人影嗰個好番薯,咁中意睇人地啲裸照 ...
2 [) d7 {- m3 K" q: V最搞笑係呀嬌d fans死都話呀嬌無做過....www3.tvboxnow.com4 Z) W8 s% @' r% D, n
真係盲目
5 r+ v3 g3 g7 ]+ @tvb now,tvbnow,bttvb呀嬌當初報警係話d相移花接木ga
1 o4 W" o5 g8 @: z/ Le+d相擺明係堅getvb now,tvbnow,bttvb" b0 P! l& E( i6 a4 f1 C* Z& l5 |; c
咁佢駛唔駛為"移花接木"黎負責任?
作者: 赤溪砂瀑    時間: 2008-2-12 05:36 PM

原帖由 nitz 於 2008-2-12 04:15 PM 發表
0 N1 K' H2 ~5 E  ]+ a% A$ A- s- l: c! Z7 G  e* d; q$ O* I
最搞笑係呀嬌d fans死都話呀嬌無做過....公仔箱論壇( z) X# |5 g; `" N* U4 c& n8 D
真係盲目/ }9 Z8 @" x* Q  {( `
呀嬌當初報警係話d相移花接木ga公仔箱論壇, }/ T/ K8 h6 j5 ]  h# }2 x3 M
e+d相擺明係堅getvb now,tvbnow,bttvb! m  n! _/ E$ N% R/ y
咁佢駛唔駛為"移花接木"黎負責任?
& j* F$ D- U! U, Atvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 b8 I8 W/ b/ \" @. r' j9 k; M
www3.tvboxnow.com6 L/ Q% G/ y$ M( H
  E; U/ U2 T* b7 @& m
假口供應該係刑事了呱?www3.tvboxnow.com+ ^' L- e: A7 l# j
佢自己等住對法律負責啦...8 y% X) a4 [) r! @6 h* H' ~8 N8 {
呢次唔好再話佢好天真啦...
6 Y8 }0 y% R2 t/ i/ X" C公仔箱論壇其實一開頭知道相入邊真係自己,而佢又覺得有必要出嚟同廣大市民解釋,直接講"當年好天真"咪夠囉
% Y+ E( i, H. }. w3 h) d2 ]www3.tvboxnow.com仲要講大話,我好難同情佢! H0 F1 o! u. Y1 Z' G/ `
反而我同情edison,佢都算係受害者嘖tvb now,tvbnow,bttvb7 e* H! h+ g' _
只不過係身為公衆人物但係有特殊癖好又冇好好處理個sourcetvb now,tvbnow,bttvb. J1 S9 {7 m- j4 Z- g
如果係佢自己公開,你至可以閙佢賤格,啲女主角先至係受害者
3 n3 o8 L* e/ r. K! j* s  I+ {tvb now,tvbnow,bttvb& \; z( \1 A' R: o
呢度好似冇報道啲fans咩反應,啲報紙嘅相大部分都係cut淨個頭,然後一概以文字形容啲相係點點點3 b, ?9 m3 B7 `9 n$ @
啲fans醒下啦,唔好自欺欺人,你個偶像唔係聖人,佢地有錯一係你就接受,一係你就走人6 h& Z6 Y/ ^. D; Y7 ^
我冇特定偶像,所以所收集嘅電影、唱片都係因爲我覺得做得好,值得支持
* n& X7 g6 D& z. s! x以前有過一個我好欣賞嘅男藝人,之後佢有一連串負面新聞,我只不過由"好中意"變成"ok啦",不過依然會睇佢拍嘅戯,我買嘅係entertainment
  c+ P, ^+ r; F0 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- d( a5 U  X: k+ o8 B5 @8 P% H公仔箱論壇其實對我嚟講,有做過,最多係佢地嘅印象變壞
9 l! j: X7 [0 w; k( J! R, Btvb now,tvbnow,bttvb你唔認,我唔會閙埋你一份tvb now,tvbnow,bttvb# N, N7 D4 f2 F9 }9 U4 \
人地要面對親戚朋友時都已經夠肉酸,仲施壓力咩? 會死人架
& n/ a% n% I0 V' t% e$ Q- Nwww3.tvboxnow.com不過你講大話,我實會覺得你乞人憎
作者: nitz    時間: 2008-2-13 03:04 PM

佢俾人post晒d相出黎我好同情佢
, `) v  ~5 p/ P- _* O3 Z6 Y但唔=佢可以俾假口供...8 {8 f8 L8 g, S8 f. U
haha 對事唔對人...
作者: 凍檸樂    時間: 2008-2-13 10:27 PM

影個個:onion14:
  a# m& E- W7 k) O公仔箱論壇
* `- D9 C; v8 X傻仔影完放電腦入面做咩:019: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% H+ \  b+ R& q8 C

5 m2 Z6 Z2 e/ r" H; q3 a) ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有錢就緊係拎去搵原廠整啦:onion18:
作者: toyo88    時間: 2008-2-14 12:35 AM

咁係影個個啦~~!!!
作者: may5411    時間: 2008-2-14 03:39 AM

俾人影果個(清醒狀態下):024:
作者: jamster010168    時間: 2008-2-14 04:28 AM

将人家既私隠发布给群众,呢果人简直係社会败类.
作者: ARMS    時間: 2008-2-15 03:02 AM

最大罪係放上網果個kira &陳冠希
作者: nitz    時間: 2008-2-15 11:24 AM

原帖由 ARMS 於 2008-2-15 03:02 AM 發表
5 ^- i. E$ K: M! C+ J, [! _最大罪係放上網果個kira &陳冠希
公仔箱論壇) F4 z  |7 F) m, W: ?4 y
何以見得?
作者: huiarwah    時間: 2008-2-21 09:52 AM

我只可以講!
9 [7 A9 a) B& J: g# l( ]- p, b9 w早知今日可必當初!/ e, u0 n' p5 F
今日既果都係佢地自己種下既因!(好圓haha)
; V2 n/ z) c) \& o+ N6 T! Btvb now,tvbnow,bttvb抵死囉!
" }& T/ y1 ~3 ^) \3 n8 m唉!tvb now,tvbnow,bttvb1 ~+ U, h5 o/ }: C; n- j
佢地拍得出黎!比人放嘛上網…一定有人睇啦!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" R3 v) }% j' C; ]2 s: m( X* y
無人睇我先覺得你要驚!
作者: dapingabcd    時間: 2008-2-24 06:38 PM

多謝分享:019:
作者: KinG-FisheR    時間: 2013-8-5 09:05 PM

呢d野真係好難講
作者: shun2004    時間: 2015-7-25 12:55 AM

整人相果個
作者: dzlbxbxbx    時間: 2020-6-4 01:53 PM

科技發達嘅錯

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0