標題: [疑難求助] 你地點識男/女朋友嫁? [打印本頁]

作者: 傻更更薯寶    時間: 2013-8-15 05:32 PM     標題: 你地點識男/女朋友嫁?

因為社交圈子細,識唔到男朋友,上交友網識人,但d人多數都係為識女朋友而識女朋友、玩玩下.
3 f  o& Z4 j9 V/ G* k公仔箱論壇可唔可以分享下你地點識男/女朋友嫁?
作者: riderkid    時間: 2013-8-15 09:13 PM

搵friend介紹, 一齊玩, 玩下玩下咪熟囉, 唔係一定要惗住做男女朋友嘅, 通常都係朋友間, 慢慢相處, 跟住心有靈犀, 自然會開始. ; j3 d5 F! _. ^8 q; ~/ t/ C
tvb now,tvbnow,bttvb! \0 R! Q- G/ K5 D1 A! M
不過有時啲friend會搞下宿營/旅行, 每個帶埋自己幾個friend, 走埋一齊, 啱咪拍拖囉.
作者: 傻更更薯寶    時間: 2013-8-18 09:30 AM

哦,咁都係一個好方法,好過上網識人。
作者: riderkid    時間: 2013-8-18 09:40 AM

上網識人, 俾人溶咗妳. 網絡有好多壞人, 心懷不軌.
- N0 }. ^' \. @/ z- q) G
$ a  ~" x# c5 L- f% Y% ?6 v公仔箱論壇或者同學嘅細佬妹,家姐阿哥, 都幾就手,  又自然, 睇妳夠唔夠眼利. 預祝妳成功!
作者: gamesau2    時間: 2013-8-18 12:31 PM

玩手機APP就好易識到
作者: BrightLord    時間: 2013-8-18 08:56 PM

还是单身~等认识了告诉你
作者: 傻更更薯寶    時間: 2013-8-18 11:30 PM

上網識人, 俾人溶咗妳. 網絡有好多壞人, 心懷不軌.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, [( r) W; r7 l* @) A
, w# @6 s  F, ^" A- t% g7 _
或者同學嘅細佬妹,家姐阿哥, 都幾就手,  又自然, 睇妳夠唔夠眼利. 預祝妳成功!
3 ^6 z1 B  w9 @+ s# a! `% Ntvb now,tvbnow,bttvbriderkid 發表於 2013-8-18 09:40 AM
/ A& d! P8 @% w; Q

0 n& h: c0 p) P+ ?公仔箱論壇上網識人,樣樣小心d 應該都無事既。
( K  s' o: t6 W4 \/ c! D' DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。用wechat 個d 竹山真係危險ar.
作者: bitterness    時間: 2013-8-22 03:38 PM

作者: 傻更更薯寶    時間: 2013-8-23 02:10 PM

但fd搵fd咁識,社交圈子都好少好細咁...
作者: riderkid    時間: 2013-8-23 08:43 PM

條! 搵長輩介紹相睇囉. 係度等"叔", 等發霉, 等舖滿蜘蛛網咩, 定係人老珠黃, 不再新鮮呀!
作者: bb4748    時間: 2013-8-23 09:17 PM

係網上識,後來大家交情深了
作者: enjoy.mr    時間: 2013-8-23 09:23 PM

上網認識朋友確實存在很多風險TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c7 |( V+ d8 k
平常心吧!!
作者: aesopm    時間: 2013-9-1 03:14 AM

主動d識唔同既人  同事一齊出黎玩叫佢地介紹下d fd...識下識下就有唔同既圈子公仔箱論壇* F9 Z" \/ M3 e0 S% v4 d$ ^
最重要唔好一開始就諗住男朋友先..感情慢慢就有
作者: 傻更更薯寶    時間: 2013-9-7 10:19 PM

其實都幾煩,又要搵啱人、時機又要啱,性格又要夾...
* F* Y& c3 p, ~8 ?: x, I8 Y0 l上網識既好似都係速食既多,見面一兩次就話係女朋友,但我想由朋友開始識.
' {. G3 j2 ]$ u) T; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且我而家一路讀書,一路返工,識既人真係好有限...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 n8 Z8 K0 P, O; y0 y2 [! d
所以想參考下大家既方法.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0