標題: 阿嬌今露面「奇拿」預告播片 [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-2-11 09:48 AM     標題: 阿嬌今露面「奇拿」預告播片

阿嬌今露面「奇拿」預告播片 (星島) 02月 11日 星期一 05:30AM (綜合報道)www3.tvboxnow.com4 Y. K) u& z6 o) a- f9 h+ Z6 P
www3.tvboxnow.com' I9 Q9 E) t3 e$ q+ w3 `' X! G
(星島日報報道)「奇拿」突襲式在網上發放疑似藝人裸照,嚇得娛樂圈人人自危之際,「奇拿」昨晚又在網上發表預告篇,表示今日將趁鍾欣桐(阿嬌)公開露面之時,在網上播阿嬌與陳冠希的一段性愛片段,任由網友觀賞。
; N# c1 Q$ H4 h) ?0 |tvb now,tvbnow,bttvb/ a8 n$ n9 D9 k& J. g$ P: ]
  至於今日會公開露面為裸照風波宣讀聲明的阿嬌,在現身前夕又被傳會宣布退出娛樂圈,引來大批粉絲在討論區留言支持偶像努力振作。
6 [5 y( Q7 f( m5 k* a# {0 z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ l( n$ x: b' Y- p) g! u
  散播「奇拿」再現 網絡大擠塞www3.tvboxnow.com& n; C, ^# Z" _& ?% J9 L  _
www3.tvboxnow.com/ ~: l8 b6 M2 ~2 d: A/ W3 ?
  過去數日,被稱為「奇拿」的發相狂徒,先後兩度以突襲式在網上發布逾百張從未曝光裸照,引來大批網民通宵留守電腦前等候最新消息,惟截至昨晚接近零時,仍未見有新疑似藝人裸照發布。
1 k# e: y, H7 r  t$ g4 M9 _: F3 vwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇4 p. m, d7 h5 m; \7 ]' |
  昨又盛傳「奇拿」將狂發新相,令整輯流出的裸照數目多達八百三十張,五名疑似女星慘成新添受害者,結果證實純屬謠言。
  V7 T, P3 Y* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" I9 n: ~$ ]. k( Gtvb now,tvbnow,bttvb  f; y) X+ b1 g9 a- Z2 v/ A1 j: p

# x! O" k% o  U( n) b7 s其實有無人可以答我:
5 _7 b/ B: C0 i2 |7 t5 \8 ?公仔箱論壇1.當初呀嬌報警果陣死都話d相係假o既(移花接木), 咁佢有錄口供ga... e+d相係真o既,佢咪比假口供? 會唔會比人拉ga?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ b; }! E: w( L6 N5 @" G+ }4 R
2.點解個個都話影相果個係賤男同變態?但就無話擺埋po屎比人影果個係變態ge?哩d野你情我願,牛唔飲水ga wor... post d相出黎果個又唔係影果個 =.= 真係r頭!
作者: wbc    時間: 2008-2-11 09:50 AM

Kung Hei Fat Choy !!!
& _: T- x7 A+ [5 e$ J/ Atvb now,tvbnow,bttvbNoted.
) K2 L0 v9 P2 s) }" ywww3.tvboxnow.comGreat and Support!!!
作者: ahjiu    時間: 2008-2-11 10:00 AM

我都覺得大家對陳冠希太過唔公平,佢影哩D相又唔係無得到當事人同意,而家俾人POST左出黎,佢都好慘。。。。。。  
5 o9 V" ~; w: I) e( Q! [. ]3 a( t5 V

: c: o" F; A0 \8 D9 k& ]) J% k. a3 K; K我覺得D女星個個扮晒受害者仲嘔心囉。。。。8 c7 k+ r4 c$ Z+ u, e6 l* n, L! D
佢地同EDISON情到濃時影左哩D相,而家出左街就個個話EDISON。。。佢地自己都應該負責任囉.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 v4 h/ O+ @, R( m
tvb now,tvbnow,bttvb) ~  u  y! M. N/ p
要怪只好怪EDISON唔小心, 同埋POST相個條友變態。。。。
作者: nitz    時間: 2008-2-11 10:02 AM

原帖由 ahjiu 於 2008-2-11 10:00 AM 發表 www3.tvboxnow.com) ?$ U: {, ]% `
我都覺得大家對陳冠希太過唔公平,佢影哩D相又唔係無得到當事人同意,而家俾人POST左出黎,佢都好慘。。。。。。  
$ {4 R, F: g! [) e2 w6 [& o4 H1 [' ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ [" y/ F* a  S7 F

: ]3 n# U; i( G+ }: Z* ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得D女星個個扮晒受害者仲嘔心囉。。。。公仔箱論壇' X7 P& E$ r2 h: B; i) F% Q
佢地同EDISON情到濃時影左哩D相,而家出左街就個個話EDISON ...
3 x, o& g$ _0 U
totally agree!公仔箱論壇5 U- W4 i( C' \6 P6 L$ s) N5 u
P.S. i m not edc fans
作者: freerose    時間: 2008-2-11 10:05 AM

Let all this thing be forget and get back our life and let them get back to their life too! we all make a mistake and wish the sun will come tomorrom. let all be nice
作者: sunineer    時間: 2008-2-11 10:13 AM

lkkopkj
作者: irenerosa_ymc    時間: 2008-2-11 10:18 AM     標題: thank you

thank you
作者: tempersitu    時間: 2008-2-11 10:27 AM

原帖由 ahjiu 於 2008-2-11 10:00 AM 發表
. ^7 e9 |1 d$ L/ [我都覺得大家對陳冠希太過唔公平,佢影哩D相又唔係無得到當事人同意,而家俾人POST左出黎,佢都好慘。。。。。。  tvb now,tvbnow,bttvb& P0 w5 d6 F& o. c- q3 @

" {+ Q9 I' D% ]+ ?8 L% G公仔箱論壇* ~* V: _- q. \# q) f  f5 \& r# Q
我覺得D女星個個扮晒受害者仲嘔心囉。。。。
8 R2 x1 \& w# B2 u2 ?佢地同EDISON情到濃時影左哩D相,而家出左街就個個話EDISON ...
& @9 a% ^3 @1 Z# d5 F% `2 V
0 Z0 G7 S+ D- y; M4 cwww3.tvboxnow.com我都觉得Edison同班女星无辜咯,人地情到浓时你情我愿,影有咩所谓啫.人地影嚟都无谂住俾你地睇嘅.呢个世界上大把人会影啦,係我地唔知或者佢地唔出名啫.
  F% F  c& ]1 j$ v' d最衰係果个偷相出嚟散播果个咯,原因係未经他人同意就post D相出嚟.害死好多人咖.我觉得如果D女星係自愿拍嘅话,EdC同女星都唔应该拉咯,最应该拉去坐监嘅就係偷相出嚟果个,同埋最初,同埋宜家仲post相出嚟果D人咯.
作者: siuyee0711    時間: 2008-2-11 10:28 AM

This is what I think too  ==>點解個個都話影相果個係賤男同變態?但就無話擺埋po屎比人影果個係變態ge?哩d野你情我願,牛唔飲水ga wor... post d相出黎果個又唔係影果個 =.= 真係r頭!
作者: alvin123    時間: 2008-2-11 10:31 AM

THANK
作者: monomono    時間: 2008-2-11 10:45 AM

原帖由 nitz 於 2008-2-11 09:48 AM 發表
6 m- u1 l/ N+ l$ ~0 b1 `3 J: N8 i阿嬌今露面「奇拿」預告播片 (星島) 02月 11日 星期一 05:30AM (綜合報道)
- X( c& m! h- q) u3 o4 Ywww3.tvboxnow.com9 S6 f( K1 X; o6 b$ V
(星島日報報道)「奇拿」突襲式在網上發放疑似藝人裸照,嚇得娛樂圈人人自危之際,「奇拿」昨晚又在網上發表預告篇,表示今日將趁鍾欣桐(阿嬌)公開 ...
5 r' l( Y. y, }5 t' u" V# I8 i公仔箱論壇 有道理窝~影果个5好噶话?甘摆PO屎果个呢?
作者: 笨汶    時間: 2008-2-11 10:46 AM

原帖由 tempersitu 於 2008-2-11 10:27 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb  T0 J/ q4 s' B& l  M* [) J  q) s# H

' z% e7 d2 L5 b  h+ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 G% X4 ~5 |" `" L9 d1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都觉得Edison同班女星无辜咯,人地情到浓时你情我愿,影有咩所谓啫.人地影嚟都无谂住俾你地睇嘅.呢个世界上大把人会影啦,係我地唔知或者佢地唔出名啫.
; J% D3 ^- }% A6 o. Y' d( B6 z1 z公仔箱論壇最衰係果个偷相出嚟散播果个咯,原因係未经他人同意就post D相 ...
9 h+ T* y3 ~0 W$ t1 C/ X3 ^& atvb now,tvbnow,bttvb1 y& I2 |9 k# K: W3 o/ f+ I

" L9 n* ~7 G& _' m3 U: T  C8 q公仔箱論壇最衰係果个偷相出嚟散播果个咯,原因係未经他人同意就post D相 ... 我同意呀,人地情到濃時,你情我愿影既又關我地咩事,就因為佢地係明星我地就一直追睇落去嗎
作者: arthursfx    時間: 2008-2-11 10:49 AM

thanks
作者: coldking    時間: 2008-2-11 11:21 AM     標題: ha ha

ha ha good
作者: nitz    時間: 2008-2-11 11:35 AM

e+ post相果d人擺明就借post女星d相出黎發洩對警方言論o既不滿
! H, O$ Q/ M8 h, h% P關edc o羊事呢...
  {: F5 f+ B; E  F公仔箱論壇睇報紙頭版話捉陳冠希
3 N, p/ T+ {* R: h& z+ H! Gwww3.tvboxnow.com真係好r頭
作者: garyxian    時間: 2008-2-11 12:50 PM

thanks for sharing
作者: 33699    時間: 2008-2-11 01:08 PM

thanz man
作者: marvin1997    時間: 2008-2-11 01:32 PM

hmmmm
作者: x.x    時間: 2008-2-11 01:34 PM

thanks for sharing
作者: jjjoezen    時間: 2008-2-11 05:45 PM

多谢楼主分享
作者: redlobster    時間: 2008-2-12 04:30 AM

I think they are not wrong... But they are stupid for sure! Is it just lost the mind because of love ma? I don't think the pictures show any sign of the love/sweet side of a relationship. It's very hard core and sex only. tvb now,tvbnow,bttvb9 I" b7 R( i( ]
The worst part is do the girls notice her man loves the camera more then them ma? He was not concentrate on making love... he concentrated on taking pictures and clips. Because of this point, I don't think it's 情到濃時... at lease, the guy is not 情到濃時... otherwise he should enjoy the moment without doing anything else. Which makes me believe that he thinks it is very important to record the whole process for further use.
8 T* ~# X! [0 i: X$ W& t# stvb now,tvbnow,bttvbThere's only one reason of recording it--- to show off in front of friends.
作者: beta1109    時間: 2008-2-12 06:32 AM

還有片, 不是吧? 我想這次事件令佢向Fans心目中天真純情既形象破壞.
作者: 滴滴仔    時間: 2008-2-14 09:05 PM

多谢晒~!!~
作者: sayg4    時間: 2008-2-28 05:05 PM

认错    好自为之

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0