標題: 一樣無好過...唉 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-10-10 10:45 PM     標題: 一樣無好過...唉

身體上發生不同變化
- h/ j: ^* e1 B: h% G; e+ Atvb now,tvbnow,bttvb上個月尾因感冒頭痛入左醫院
' T9 B) ?4 o9 J- V# @$ ^tvb now,tvbnow,bttvb但到而家..頭痛未好過
/ K1 c% ~# J$ l  j9 U- a, r6 Y公仔箱論壇日日個頭都拿住拿住咁..好辛苦
$ A7 x; a  c& l# Ktvb now,tvbnow,bttvb工作上..已經少了很多工作量
3 H0 i! ?9 n7 @* l# z; k感情上...失去一些人,亦得到一個人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  h0 @' t, P5 R3 S; l! U
唔知點解....頭..令我好辛苦..好辛苦
: }) M: E9 d1 }+ x$ _www3.tvboxnow.com食頭痛藥都唔得...好辛苦呀 tvb now,tvbnow,bttvb3 y5 K) H9 D4 F; v5 h

作者: yumiko123456    時間: 2008-10-11 03:13 AM

感情上...失去一些人,亦得到一個人〈〈——好好珍惜~~
作者: tracy168    時間: 2008-10-11 03:19 PM

會唔會係你多情’所以頭痛呀
作者: 多事啦    時間: 2008-10-11 04:08 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-10-11 03:13 AM 發表
$ P6 k: e5 H: xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。感情上...失去一些人,亦得到一個人〈〈——好好珍惜~~
, n2 q5 B7 j6 ttvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇- k8 B& t8 ]) W) }( A7 m! S
我知要珍惜現在
& ~6 u" x& ~0 v6 e4 Q/ N& p  E公仔箱論壇但我知佢因為我病左,我想搵佢.....但我唔知點好..唉
作者: 多事啦    時間: 2008-10-11 04:10 PM

原帖由 tracy168 於 2008-10-11 03:19 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb! h0 ]5 s" q! M( T' _
會唔會係你多情’所以頭痛呀
% x. e6 O, Y- D' }( `& Mtvb now,tvbnow,bttvb
& e9 @- M: \. }' _自責...我害左佢
作者: ajnakata    時間: 2008-10-26 03:13 AM

我而家先知感冒头痛都要住医院。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0