標題: [綜藝] (ViuTV)唔試唔知份工好 EP01-14 [720P][HDTV-MP4][2021-12-31] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2021-12-14 07:35 PM     標題: (ViuTV)唔試唔知份工好 EP01-14 [720P][HDTV-MP4][2021-12-31]

(ViuTV)唔試唔知份工好  EP01-14 [720P][HDTV-MP4][2021-12-31]

◎中文名稱:唔試唔知份工好
◎英文名稱:
◎年  代:2021
◎地  區:香港
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:250M/集
◎集  數:
◎主  演:陳海寧 P1X3L 吳肇軒 凌文龍 吳嘉熙

簡介:
近年香港社會變幻不定,失業、待業、轉職比比皆是,究竟人生能否有第二春? 爲此,我們精選了些香港的特殊行業,找來藝人們作白老鼠爲大家試工,發掘各行各業千奇百怪,鮮爲人知辛酸事的同時,也希望透過不同行業的入門難度、薪津工時、與及行業前景等分析,看看那一份工最筍最着數。究竟喺每日營營役役爲口奔馳的背後,究竟系愛? 定系責任? 還是真系好好揾?

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: benyuen888    時間: 2021-12-15 05:57 AM

1# lthung
作者: appleskin    時間: 2021-12-15 12:58 PM

thanks
作者: lthung    時間: 2021-12-15 07:20 PM

唔試唔知份工好  EP01-02
作者: tcbd    時間: 2021-12-16 12:15 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝
作者: lthung    時間: 2021-12-16 06:07 PM

唔試唔知份工好  EP01-03
作者: tcbd    時間: 2021-12-17 01:49 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: lthung    時間: 2021-12-17 07:22 PM

唔試唔知份工好  EP01-04
作者: lthung    時間: 2021-12-18 05:48 PM

唔試唔知份工好  EP01-05
作者: lady_tyc    時間: 2021-12-19 02:07 PM

Thxs for sharing
作者: lthung    時間: 2021-12-21 07:14 PM

唔試唔知份工好  EP01-06
作者: tcbd    時間: 2021-12-22 03:35 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-22 05:31 PM

唔試唔知份工好  EP01-07
作者: tcbd    時間: 2021-12-23 12:50 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-23 10:26 PM

唔試唔知份工好  EP01-08
作者: tcbd    時間: 2021-12-24 03:30 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-24 06:30 PM

唔試唔知份工好  EP01-09
作者: tcbd    時間: 2021-12-26 01:12 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-26 01:51 AM

唔試唔知份工好  EP01-10
作者: lthung    時間: 2021-12-28 05:46 PM

唔試唔知份工好  EP01-11
作者: tcbd    時間: 2021-12-29 01:04 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-29 06:52 PM

唔試唔知份工好  EP01-12
作者: tcbd    時間: 2021-12-30 02:26 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-30 05:38 PM

唔試唔知份工好  EP01-13
作者: tcbd    時間: 2021-12-31 02:47 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-31 05:56 PM

唔試唔知份工好  EP01-14
作者: tcbd    時間: 2022-1-1 03:01 AM

作者: pakboy    時間: 2022-1-4 02:20 AM

mji...//lk/ko///o//.kl./

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0