標題: why有無得救呢 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2009-2-6 02:22 AM     標題: why有無得救呢

身體不知不過差了
9 S$ F) |# k) U+ y+ h5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。近期頭痛不斷......都唔知點解..由早痛到訓覺' k9 `  J$ i5 j% c  n1 G. e
訓覺都差左..以前一落床就訓到....但而家就要好靜無聲先訓到
. w* U4 J! {: N公仔箱論壇我有定時食藥..但都唔得...一樣痛公仔箱論壇+ ^7 T( S/ n* H+ l
仲有近期心好亂.....腦好多時都浮現我就黎有事.....好似就黎死咁
- y8 d4 {, O& r, P我真係唔知點解
作者: candy_bbg    時間: 2009-2-6 10:23 AM

楼主喺心理问题姐,只要心情能平复咁就咩事都无啦!
作者: 1月11    時間: 2009-2-6 03:56 PM

希望楼主 早日康复    失去了才知道珍惜  珍爱生命  嘎嘎
作者: 多事啦    時間: 2009-2-7 12:39 AM

原帖由 candy_bbg 於 2009-2-6 10:23 AM 發表 " [2 J9 R, h4 f7 r
楼主喺心理问题姐,只要心情能平复咁就咩事都无啦!
2 y0 e: c; p1 m/ z: Y$ g* ^
tvb now,tvbnow,bttvb6 n) f1 n2 B9 U3 w  F' X
我都想只係咁小事就好啦
作者: 多事啦    時間: 2009-2-7 12:40 AM

原帖由 1月11 於 2009-2-6 03:56 PM 發表 9 }, w5 q; R4 A1 f7 J! `4 M. Q
希望楼主 早日康复    失去了才知道珍惜  珍爱生命  嘎嘎
公仔箱論壇5 s8 A5 q! ~$ |0 D$ F4 `( N
4 w3 V/ A$ @) Q" J$ V4 A
謝謝你

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0