標題: [綜藝] (ViuTV)《食得怪 先好嗌》 EP01-15 [完] [720P][HDTV-MP4][2022-10-8] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2022-9-20 07:13 PM     標題: (ViuTV)《食得怪 先好嗌》 EP01-15 [完] [720P][HDTV-MP4][2022-10-8]

(ViuTV)《食得怪 先好嗌》 EP01-15 [完] [720P][HDTV-MP4][2022-10-8]

◎中文名稱:食得怪 先好嗌
◎英文名稱:
◎年  代:2022
◎地  區:香港
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:250M/集
◎集  數:
◎主  演:

簡介:
世界各地人飲食習慣唔同,我地心目中難以入口嘅食材,喺另一啲國家,可能系天國級美食。貝克漢姆至愛嘅Jellied Eels 可能吓到唔少人,但其實呢度菜隻系小兒科!有本叫做《大英暗黑料理大全》嘅書入面記載嘅烤孔雀、生青蛙批之類恐怖食物已經失傳。但系當今英國,同埋好多西方國家,依然有一啲我地難以想像嘅奇怪料理。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: tyt1000    時間: 2022-9-20 07:27 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP01
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-20 07:27 PM

Thanks for sharing 食得怪 先好嗌 EP01
作者: tcbd    時間: 2022-9-21 12:35 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: lthung    時間: 2022-9-21 06:11 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-02
作者: tyt1000    時間: 2022-9-21 10:02 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP02
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-21 10:03 PM

Thanks for sharing 食得怪 先好嗌 EP02
作者: tcbd    時間: 2022-9-21 10:22 PM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: benyuen888    時間: 2022-9-22 08:32 AM

1# lthung
作者: lthung    時間: 2022-9-22 07:53 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-03
作者: tyt1000    時間: 2022-9-22 08:18 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP03
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-22 08:19 PM

Thanks for sharing 食得怪 先好嗌 EP03
作者: tcbd    時間: 2022-9-22 11:29 PM

作者: lthung    時間: 2022-9-23 10:54 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-04
作者: tyt1000    時間: 2022-9-23 11:34 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP04
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-23 11:34 PM

Thanks for sharing 食得怪 先好嗌 EP04
作者: tyt1000    時間: 2022-9-24 02:19 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP05
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-24 02:20 PM

Thanks for sharing 食得怪 先好嗌 EP05
作者: tcbd    時間: 2022-9-24 09:12 PM

作者: alexng167    時間: 2022-9-27 02:42 PM

謝謝樓主無私分享,謝謝
作者: kenkkli    時間: 2022-9-27 04:58 PM

Thanks for sharing 食得怪 先好嗌
作者: lthung    時間: 2022-9-27 08:26 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-06
作者: tyt1000    時間: 2022-9-27 09:48 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP06
作者: lthung    時間: 2022-9-28 11:21 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-07
作者: tyt1000    時間: 2022-9-28 11:27 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP07
作者: lthung    時間: 2022-9-29 11:23 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-08
作者: tcbd    時間: 2022-9-29 11:59 PM

作者: tyt1000    時間: 2022-9-30 12:04 AM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP08
作者: tcbd    時間: 2022-9-30 07:20 PM

作者: lthung    時間: 2022-9-30 07:43 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-09
作者: tyt1000    時間: 2022-9-30 07:56 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP09
作者: lthung    時間: 2022-10-1 05:49 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-10
作者: tyt1000    時間: 2022-10-1 07:04 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP10
作者: tcbd    時間: 2022-10-1 11:51 PM

作者: lthung    時間: 2022-10-4 06:21 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-11
作者: tyt1000    時間: 2022-10-4 06:28 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP11
作者: tcbd    時間: 2022-10-4 10:43 PM

作者: lthung    時間: 2022-10-5 06:44 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-12
作者: tyt1000    時間: 2022-10-5 07:06 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP12
作者: tcbd    時間: 2022-10-5 07:22 PM

作者: lthung    時間: 2022-10-6 08:21 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-13
作者: tyt1000    時間: 2022-10-6 11:14 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP13
作者: tcbd    時間: 2022-10-6 11:45 PM

作者: lthung    時間: 2022-10-7 01:16 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-14
作者: tcbd    時間: 2022-10-7 07:09 PM

作者: tyt1000    時間: 2022-10-7 07:13 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP14
作者: lthung    時間: 2022-10-8 08:10 PM

《食得怪 先好嗌》 EP01-15 [完]
作者: tyt1000    時間: 2022-10-8 08:24 PM

謝謝分享 食得怪 先好嗌 EP15
作者: tcbd    時間: 2022-10-8 11:22 PM

作者: chunwing78    時間: 2022-10-9 04:56 PM

Thank u for sharing!!
作者: Mansch    時間: 2022-10-10 11:58 AM

thank you
作者: man2006chan    時間: 2024-3-10 12:40 AM

1# lthung
作者: sum1824    時間: 2024-3-15 09:43 AM

多謝分享
作者: gundam_79    時間: 2024-3-25 06:18 AM

Thanks for sharing
作者: ivan3932007    時間: 2024-4-4 12:11 PM

謝謝分享
作者: cree    時間: 2024-4-23 03:44 PM

谢谢分享

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0