標題: [不斷更新] [翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[全27集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2023-2-20 11:57 PM     標題: [翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[全27集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[全27集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]

◎中文名稱:廉政狙擊
◎英文名稱:Mission Run
◎年  代:2023
◎地  區:香港
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:RMVB-480P+H.265(1080P)+ RMVB720P+MP4-720P
◎影片大小:300M / 600M / 800M
◎集  數:27
◎主  演:黃宗澤、吳卓羲、王浩信、譚俊彥、胡定欣、蔡思貝、林夏薇、黃智雯、陳展鵬、黃智賢、郭政鴻、方力申、高鈞賢、黃子恆

◎監  製:謝 穎(總監製)、樂易玲、黃國強、劉佳莉
◎導  演:
◎製作統籌:
◎編  審:關皓月
◎編  劇:馮靜雯、關淑芬、李敏慧

◎製作公司:香港電視廣播有限公司、香港邵氏兄弟國際影業有限公司、優酷訊息技術(北京)有限公司

簡介:
故事講述五位主角兒時因意外失散,長大後在執行任務期間重遇。身份懸殊的各人在懷緬過去時,亦秉持公義執行職務,並在友誼與公義之間掙扎。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

..............
作者: lthung    時間: 2023-2-20 11:57 PM

作者: lthung    時間: 2023-2-20 11:58 PM

作者: tyt1000    時間: 2023-2-21 12:36 AM

謝謝分享 廉政狙擊 EP01
作者: simonbsnow    時間: 2023-2-21 01:13 AM

Thanks tremendously for sharing!!!
作者: tcbd    時間: 2023-2-21 03:16 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: govoff4    時間: 2023-2-21 04:58 AM

Thank you very much for all of your input; your courage, your effort, your effectiveness, your hard work, your professionalism, your dedication and your sophistication in the achievement of this TV program.  This is a very very difficult task.  Your every effort, every hard work, and every persistence have made this impossible phenomenon event become available to us.  You are definitely recognized.  You have all of my support.
作者: mycompute    時間: 2023-2-21 05:56 AM

thanks...
作者: Japanese709394    時間: 2023-2-21 11:30 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第一集

多謝分享咁多精彩好睇!加油!         
作者: kai1439    時間: 2023-2-21 01:30 PM

Thx for sharing
作者: lthung    時間: 2023-2-21 11:43 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-2集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tyt1000    時間: 2023-2-22 12:42 AM

謝謝分享 廉政狙擊 EP02
作者: tcbd    時間: 2023-2-22 01:21 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: lthung    時間: 2023-2-22 11:54 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-3集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: 910860085    時間: 2023-2-23 12:00 AM

thx for sharing
作者: tcbd    時間: 2023-2-23 02:42 AM

作者: babykat3    時間: 2023-2-23 10:17 AM

作者: lthung    時間: 2023-2-23 11:33 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-4集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tyt1000    時間: 2023-2-23 11:39 PM

謝謝分享 廉政狙擊 EP04
作者: Japanese709394    時間: 2023-2-24 12:10 PM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第四集

Thank you so much for providing!         
作者: tcbd    時間: 2023-2-25 02:55 AM

作者: lthung    時間: 2023-2-25 03:56 AM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-5集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: Japanese709394    時間: 2023-2-25 09:21 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第五集

謝謝分享好東西,衷心感謝!         
作者: tyt1000    時間: 2023-2-25 12:18 PM

謝謝分享 廉政狙擊 EP05
作者: Marcolim    時間: 2023-2-26 10:33 PM

Thanks for sharing.....
作者: tcbd    時間: 2023-2-27 02:37 AM

作者: lthung    時間: 2023-2-27 11:57 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-6集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tyt1000    時間: 2023-2-28 12:49 AM

謝謝分享 廉政狙擊 EP06
作者: kkkt999    時間: 2023-2-28 12:00 PM

thanks
作者: lthung    時間: 2023-2-28 11:31 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-7集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-1 12:51 AM

作者: tyt1000    時間: 2023-3-1 01:34 AM

謝謝分享 廉政狙擊 EP07
作者: Japanese709394    時間: 2023-3-1 01:04 PM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第七集

Thanks for sharing!appreciated greatly!         
作者: lthung    時間: 2023-3-1 11:45 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-8集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-2 12:37 AM

作者: tyt1000    時間: 2023-3-2 01:22 AM

謝謝分享 廉政狙擊 EP08
作者: Loklok0009    時間: 2023-3-2 11:51 AM

Thank you for sharing
作者: Japanese709394    時間: 2023-3-2 12:42 PM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第八集

十分感謝樓主的分享,唔該曬!         
作者: lthung    時間: 2023-3-3 12:16 AM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-9集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tyt1000    時間: 2023-3-3 12:21 AM

謝謝分享 廉政狙擊 EP09
作者: tcbd    時間: 2023-3-3 01:50 AM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-3 07:20 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第九集

作者: lthung    時間: 2023-3-3 11:44 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-10集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-4 01:31 AM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-4 11:14 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第十集

Thank you so much for providing!         
作者: vk05    時間: 2023-3-4 03:35 PM

thanks for sharing
作者: tcbd    時間: 2023-3-5 02:26 AM

作者: tam09291973    時間: 2023-3-6 02:05 AM

作者: lthung    時間: 2023-3-7 12:13 AM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-11集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-7 02:44 AM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-7 06:00 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第十一集

作者: lthung    時間: 2023-3-7 11:33 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-12集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-8 02:12 AM

作者: lthung    時間: 2023-3-8 11:36 PM

《廉政狙擊 Mission Run》[第1-13集]
作者: tcbd    時間: 2023-3-8 11:58 PM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-9 11:44 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第十三集

Thanks for sharing!appreciated greatly!         
作者: lthung    時間: 2023-3-9 11:31 PM

《廉政狙擊 Mission Run》[第1-14集]
作者: tcbd    時間: 2023-3-10 01:31 AM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-10 02:10 PM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第十四集

作者: lthung    時間: 2023-3-11 12:09 AM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-15集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-11 01:30 AM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-11 08:10 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第十五集

作者: appleskin    時間: 2023-3-11 03:11 PM

thanks
作者: tcbd    時間: 2023-3-12 12:36 AM

作者: dangaion    時間: 2023-3-13 02:22 AM

thank you
作者: joee423    時間: 2023-3-13 02:36 PM

THANKS
作者: lthung    時間: 2023-3-13 11:39 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-16集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-14 01:33 AM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-14 09:13 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第十六集

作者: alicew1111    時間: 2023-3-14 08:00 PM

作者: heywomen    時間: 2023-3-14 10:42 PM

see see
作者: lthung    時間: 2023-3-15 12:04 AM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-17集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-15 12:51 AM

作者: lthung    時間: 2023-3-16 01:54 AM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-18集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-16 02:27 AM

作者: lthung    時間: 2023-3-17 12:17 AM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-19集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-17 01:59 AM

作者: q0q0qqca    時間: 2023-3-17 02:35 AM

Thank You Very Much!!!!!!!!!!!!!
作者: Japanese709394    時間: 2023-3-17 07:06 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第十九集

作者: lthung    時間: 2023-3-17 11:47 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-20集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-18 01:08 AM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-18 05:51 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第二十集

作者: tcbd    時間: 2023-3-19 01:37 AM

作者: lthung    時間: 2023-3-21 01:13 AM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-21集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-21 01:29 AM

作者: Yowhatupman    時間: 2023-3-21 05:13 PM

I really love it, thank you for sharing.
作者: lthung    時間: 2023-3-22 12:41 AM

《廉政狙擊 Mission Run》[第1-22集]
作者: tcbd    時間: 2023-3-22 12:44 AM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-22 12:42 PM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第二十二集

作者: lthung    時間: 2023-3-22 11:24 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-23集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-22 11:38 PM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-23 11:16 AM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第二十三集

作者: lthung    時間: 2023-3-23 11:38 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-24集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-23 11:54 PM

作者: lthung    時間: 2023-3-24 11:43 PM

[翡翠台]《廉政狙擊 Mission Run》[第1-25集]【粵語】[HDTV-RMVB+720P/1080P MP4]
作者: tcbd    時間: 2023-3-24 11:51 PM

作者: Japanese709394    時間: 2023-3-26 03:44 PM

【廉政狙擊 (Mission Run)】第二十七集(完)

作者: benny9394    時間: 2023-3-31 12:05 AM

作者: GirlRock    時間: 2023-4-1 12:15 PM

thanks!
作者: soon_kiong    時間: 2023-4-2 06:39 PM

Thanks. .....

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0