標題: [疑難求助] 我唔知係唔係中意左個女仔 [打印本頁]

作者: tttommm    時間: 2010-1-2 09:21 PM     標題: 我唔知係唔係中意左個女仔

我係第1次有d錦既感覺tvb now,tvbnow,bttvb/ a* r; e$ D8 V9 O1 J& P
我係之前識左個女仔,同佢好好傾,好玩得埋www3.tvboxnow.com) I% X5 |% {. Y, C5 s) P
而且喜好好似,個女仔重好溫柔TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  w$ V0 B4 B& H( `
上次送完佢返屋企之後公仔箱論壇2 ?4 @4 R; D$ ^* z+ x
我日日諗住佢,見唔到佢/同唔到佢傾
( @+ x/ w* l) @- P, E: f個心就唔知點錦,重要坐立不安www3.tvboxnow.com% J9 ^$ x6 W0 y6 R/ k2 g5 n
如果我鍾意左佢我可以點做呀
作者: playlord    時間: 2010-1-2 10:22 PM

1# tttommm
  O) h- S- p$ B9 I. Y4 J7 Btvb now,tvbnow,bttvb5 好意思
; e8 `; W1 k+ R' K& c! A' U: ?tvb now,tvbnow,bttvbhow old are you?
7 m2 n) w  @* e, N( k公仔箱論壇若果低於16;並且正在讀書的話,不如專心讀書好過;www3.tvboxnow.com9 c1 A4 I) ?& D
相反,已經成年;並且肯定是中意人;你找到不追求她的理由嗎
作者: tttommm    時間: 2010-1-3 09:29 AM

已成年
' ~% h2 g9 h) R4 Z不過我係唔識追女仔呢
作者: elfashley    時間: 2010-1-3 10:55 AM

问问她喜歡什麽,送她些小礼物,送情书,直接表白!
作者: playlord    時間: 2010-1-3 03:38 PM

已成年
$ S& a5 {$ c7 a9 u9 M8 ^  ?不過我係唔識追女仔呢
% J% C, s6 n8 k9 B公仔箱論壇tttommm 發表於 2010-1-3 09:29 AM
www3.tvboxnow.com0 E1 m2 Q) L" _5 Z* Y. i5 |
想追已經認識的女子其實很容易;
* K/ X0 C  Z& R- l4 Y5 D' [只要找話題引她笑;www3.tvboxnow.com' a2 X$ b$ {  y% R
平時對著她時又口花花的;(木獨的男人是大忌)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 p1 Y& t4 R% m1 S" S
所以要給予她風趣,好玩;啱 key的感覺TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& C9 J; B' |/ h: ]6 a. ^
到覺得條件成熟時;像說笑的叫她做女朋友;www3.tvboxnow.com4 u% c5 V; J9 l" L! [1 V
萬一她沒有意思時,大家都好下台
作者: tttommm    時間: 2010-1-4 08:19 PM

THX for your help

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0