返回列表 回復 發帖
好难抉择噢。。。
事关我。。。係冇码咸片都中意,由其係日本D。。。
咸湿冇罪呱。。。
EvilgranII 發表於 2012-4-27 04:29 PM
Post D你鍾意嘅電影黎睇下
真匿名
咸濕無罪, 不過好易令你犯罪
CC517 發表於 2012-4-27 05:18 PM
你唔夠自制力呀
真匿名
攞獎金
km8000 發表於 2012-4-27 12:32 PM
等下好快有啦
真匿名
跑车片 我也有收集 介绍一套关于的士跑车 搞笑片 来自法国片

的士速递 Taxi 1 (1998)

简介
丹尼尔曾是披萨外送人员,因本身是车迷而改开计程车。他是快车高手,甚至可以躲过雷达的追踪,警察艾米里安考了 ...
BeiDouChef 發表於 2012-4-27 04:40 AM
多謝大廚,咁多戲睇極都睇唔哂
真匿名
唔好食得咁咸, 對你身體好架
CC517 發表於 2012-4-27 11:30 PM
自制力同食得咸,好似無相關
真匿名
那个 的士速递 你一定要看 我保证你吃饭时候看 一定会笑到喷饭 !
BeiDouChef 發表於 2012-4-28 08:21 AM
已經開始download緊,仲有無其他好野
真匿名
你是在YOUTUBE 下载?
还是其他网站 下载?
BeiDouChef 發表於 2012-4-28 01:33 PM
下载 from youtube
真匿名
PPS要download佢地嘅中文program,我嗰windows唔用得
真匿名
會出D XXYYX,唔知道佢講乜
真匿名
聽日試下,E+瞓覺早唞
真匿名
犀照 49 Days ... 男主角劉誠是馮德倫,女主角律師是阿嬌    心有靈犀一點通。

Type: 鬼片 ~ been watch few time but unable to understand ~till recently 友人解釋了一番﹐才知道原來傳說中﹐點燃犀牛 (民间传 ...
fls125 發表於 2012-4-28 10:25 PM
Youtube就好似無,試下去第二D sites睇下
真匿名
ResidentEvil Apocalypse
真匿名
ResidentEvil Extinction  

真匿名
ResidentEvil Degeneration

真匿名
ResidentEvil 2 Biohazard

真匿名