返回列表 回復 發帖
4 i: X- Q, q0 G" iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
! W) A1 i- J5 Z2 G+ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
公仔箱論壇1 C: S% \2 E3 r; W

/ g4 G5 i2 a$ l% t( {$ Ptvb now,tvbnow,bttvb因為佢地兩個對眼神似人
, B% G% [' ?1 y/ k6 a1 T& @. \% k
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, a8 h$ t3 L4 i+ |
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
& D; D9 a, G, a1 ?+ V& Dtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
- x8 v  r/ X# ^- B% i; J, A. r
1 O! m3 A6 k- l5 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我由十一集先至睇lu..追睇番4集.. 勁失望唔想睇落去.. 見mb BB呢個comment.. 考慮下十一集開始睇
《名門》遇「暗箭」
; S' n) r* Q  Z/ D8 N, |9 g- `! \公仔箱論壇2983124' H7 q7 z/ }. T. C. ~
「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。 唔知《選戰》呢枝「暗 ...
9 p$ r& c# o1 V6 G, V% l! YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
www3.tvboxnow.com: S2 e% j6 q: b0 N! A4 v

- w. z1 |% ?! Y0 L% f* t就係因為佔中...呢套劇有政治劇情..想了解下啲人嘅政治手法.. 我睇過一啲政治人物嘅手法.. 恐怖到你唔相信...  加上有李心潔.. 雖然未睇過佢嘅戲.. 受姨姨影響.. 佢話呢個女仔做戲好好.. 而且我又覺得佢幾靚女.. 所以好想睇.. 唔知公仔箱有無torrent可以dl架呢?? .. 呢度連網上HKTV都無得入
www3.tvboxnow.com' n4 m) ?, K! i" }. Y& P5 Y6 q
大文細佬同mnb1123兩位應該去睇《選戰》,雖然套劇唔係完全反映香港現況,但不竟同時局有啲啲關連吖嘛,睇完當解吓「思鄉情懷」都好吖。tvb now,tvbnow,bttvb. _7 {' x; q* y4 E& \+ {

4 L/ h7 t7 p3 h! d. o' W1 iwww3.tvboxnow.com細佬你快啲睇番心潔啲舊戲吖,佢好有光芒但演技自然唔造作,非常正斗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 P& t- [% Y3 T6 N
+ o8 N1 {. U  s% s4 \8 P: o
我 ...6 B# A" S6 S8 z. T0 q
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:31 PM
5 M3 o. d5 h$ A0 r
! ^) v& D; C) L( d0 q) y8 Y2 r見鬼.. 恐怖片巧驚驚.. lam lam你睇咗選戰喇?? 好唔好睇呀?? 網聞話好好喎!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f* O6 o& Y4 _# @7 G

9 o6 e5 [2 g! H' Itvb now,tvbnow,bttvb係呀,啱,甚至由13集開始都無大影響。
7 z0 U) x% V: W0 W% p5 Z; q! [: K- r9 A5 E+ U# Q- ]' g+ ~
啲角色跳樓又話唔死,撞車又話唔死,空難又話搞錯,成棚人冇穿冇爛「棟」番晒喺度。公仔箱論壇, @/ b8 w% Q3 _, S/ q9 c9 |
公仔箱論壇% I/ P) `) j/ p" p* {0 E
最大轉變係李佳芯連女都「必」埋出嚟之嘛。
) T6 P# W) C7 h/ ~8 ]$ utvb now,tvbnow,bttvb2983828
& ^+ M8 m7 y  O: a ...
$ d* b9 r7 A2 K! Dleekwoklam 發表於 2014-11-19 02:49 PM
' I8 P: Y+ w+ S  E" T3 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p( a% q# m/ |- T- A% t5 w
咁神奇?? 啲人大命不死, 必有後福呀!
lamlam, 我一次過追晒咁多集喇... 唔明點解Hugo要殺Dr. Ho 喎..殺人動機係乜??  殺咗Dr. Ho對佢有乜好處?? 殺唔殺Dr. Ho, 蔣勵都係鍾意佢架喇...   如果只係為咗似佢以前嘅殺父陰影.. 又再起殺機.. 咁佢應該有心理病喇.. 要睇心理醫生

評分次數

• timmaxsing

- n" ]8 B' c, {# u$ f+ e/ y
糯米治木蝨,形容得好好吖。
5 O3 M0 n# v6 n8 E. p' bleekwoklam 發表於 2014-11-25 04:04 PM
, T! Q1 U/ S" ^+ _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; s3 V9 l. a- U0 e" D+ x3 \
唔好笑定欣响套劇嘅性格呀.. 因為我都試過好白痴咁死心塌地咁對一個花心賤男架.. 有時愛情就係會失去理性.. 真係奇怪.. 依家唔會lu