返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
) s- O8 |4 O% p( y公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
www3.tvboxnow.com- m) ?& f' r/ x5 R4 Z
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
, S4 G( \/ H0 K, v1 Cwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: }5 m' r- n) V/ ]" {& b( ^2 e8 h
( u6 D" R/ h2 C" s

7 q5 @2 F- ^* O4 |" b4 ntvb now,tvbnow,bttvb咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!" Z* }  @1 N$ }/ n/ u% O8 J3 U. U; m
, L, U0 I! A$ J5 E6 U+ }我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅tvb now,tvbnow,bttvb  x$ k( x' q1 M$ I1 j" q
mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 \# m0 \/ }( m+ O

$ i1 ], p+ @# B( o5 O, Vtvb now,tvbnow,bttvb希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
7 H+ }- \9 H# |8 Z* W0 I6 t
8 g" Y  C/ d* e" D! }& |4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com8 y6 @9 @' c2 @, N7 T# }; K
咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!公仔箱論壇0 f0 A4 G  v. S
5 J5 r. V# e5 s9 P! V3 g
tycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 t) D8 k8 t/ w5 U/ b

* n5 [, |& U2 s+ L公仔箱論壇仲有好多... 例如估到高ling一定會死
4 t5 Y$ ?+ F: e+ k) P' TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H1 c$ ^' y0 v2 A- d0 {

o+ y7 ~  A3 o+ n! w$ f1 N  Rtvb now,tvbnow,bttvb所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
, F/ i3 v' f# C8 c9 \
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅; F+ P. p( w* [1 s$ n! `
mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
0 _9 ~( g! s2 Q1 c, u0 j
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........8 T* x0 y, J& W" X
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
4 A  X  k  f2 ]) a5 b/ e) G) c2 D& t
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }$ F+ y/ v0 J6 ]8 T0 p
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
# R# Z' J5 g' ~; {www3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
公仔箱論壇+ i6 V( K$ L! Z& ^1 _8 d3 k' X& O

6 M1 B  C# b. s/ Y. s2 j2 i# r, U唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game公仔箱論壇* I5 q$ B1 r- _' l
tvb now,tvbnow,bttvb9 z3 Q; Y: G. ^/ k
我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦$ [; ]1 W7 s5 n
最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...tvb now,tvbnow,bttvb* t- K4 x% V& ^! _0 L$ n

$ p1 M/ V; ~0 |8 w# twww3.tvboxnow.com發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現...
) H+ U) P" W8 E7 O
( Z# ^2 @% P- L& _* H+ ^四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。www3.tvboxnow.com6 S8 {: R* ?7 a6 b2 i6 {4 A7 f

/ A- Y* q1 D" ]& L3 @. @: YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆