返回列表 回復 發帖
哈哈...咁佢乖唔乖啊?
zzleezz 發表於 2010-9-8 08:19 PM
暫時嚟講,佢都幾乖女嘅
LingLing有眼影~波子有鬍鬚襯到絕呀
如果真係對親家,你估佢地生嘅BB會係乜嘢顏色呢?
dxb 發表於 2010-9-14 09:52 AM
BB?? 當然是super super super無敵可愛的絕品小兔兔啦~~ 不過lingling只得三 四個月大。。。e+講好似早咗D wo

評分次數

• k23bb

LingLing的眼影好驚艷
不知道用了什麼品牌化裝品呢?
tony567567 發表於 2010-9-12 10:02 PM
我都好想知喔。。。問咗佢,佢又唔講。。小氣既Lingling
哈哈哈哈
BB?? 當然是super super super無敵可愛的絕品小兔兔啦~~ 不過lingling只得三 四個月大。。。e+講好似早咗D wo
hellohihellohi 發表於 2010-9-15 02:54 PM
hellohihellohi~剛剛才(掘)番呢個post出嚟~我都好同意你所講(無敵可愛小兔兔)﹗我個鬍鬚佬都係得六個月大~我聽人講六個月大就可以拍拖啦﹗你個lingling可快就ready﹗不過可惜我住得山高水遠啦~我真係好中意你隻lingling架~
hellohihellohi~剛剛才(掘)番呢個post出嚟~我都好同意你所講(無敵可愛小兔兔)﹗我個鬍鬚佬都係得六個月大~我聽人講六個月大就可以拍拖啦﹗你個lingling可快就ready﹗不過可惜我住得山高水遠啦~我真係好中意你隻lin ...
maye2328 發表於 2010-9-24 07:22 AM
多謝你嘅厚愛啊~~ 但係我住係澳洲喔。。。。。係唔係仲遠??
Hello Elaine you are very cute leh.
我都係鈡意叫佢做 Lingling, 比較親切些. 佢好得意, 毛又好覯, 真好似有粒銷魂痣呀! 真係好 Q.Ti......
我都係鈡意叫佢做 Lingling, 比較親切些. 佢好得意, 毛又好覯, 真好似有粒銷魂痣呀! 真係好 Q.Ti......
Xmasling 發表於 2010-10-2 11:35 PM
(*^__^*) 嘻嘻…… 係呀,係呀,佢d毛毛真係好靚好軟嘅
thankyou
Elaine D毛色發佈幾特別,眼仔lingling!
看樣子好像會長很大。
我的獅子兔也養得蠻大一下的。
一日給它2餐就可以了。

評分次數

• k23bb

Q Q Q Q!
好可愛唷~
黑色的地方好特別
感覺好小一隻
因該還沒滿一年吧^^
真想抱抱他~

評分次數