返回列表 回復 發帖

~~~火焰幫會議室~~~

,  描述: 開會!

我地""火焰幫"" 會議室、開張大吉、
歡迎各位會員吹水、、、、、、

開會、、、、、

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
小人第一個向美麗的火焰公主報到。:014:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-2 01:40 AM 發表。
小人第一個向美麗的火焰公主報到。:014:
JO哥哥你好!
等我叫幫主比番個"高級職位"比您、
不過要等等!
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 01:44 發表。

JO哥哥你好!
等我叫幫主比番個"高級職位"比您、
不過要等等!
咁又唔洗 ,幫主都有提過,
不過我冇咩所謂,最緊要玩得開心。
火焰幫大家庭主路元帥。
YES!!!!最最緊要玩得開心!!!!!
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 01:52 發表。
YES!!!!最最緊要玩得開心!!!!!
不過如果妳見到幫主,  
要叫幫主改下個帖先得,  
我見其他幫派個啲叫人入會
帖做得被我地果個好小小架。
火焰幫大家庭主路元帥。
火燄武將浦頭
公主妳喺邊:019:
你好啊火燄武將杜仔。
火焰幫大家庭主路元帥。
幫主係唔係返左黎啊。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 totorabbit 於 2007-7-2 02:56 AM 發表。
火燄武將浦頭
公主妳喺邊:019:
我係度、做乜野?
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-2 04:00 AM 發表。
幫主係唔係返左黎啊。
JO哥哥你仲響度?
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 04:26 發表。

JO哥哥你仲響度?
好似遲左小小先覆,
不過我仲係到。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-2 05:08 AM 發表。

好似遲左小小先覆,
不過我仲係到。
我又返黎吹水!:014:
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 05:35 發表。

我又返黎吹水!:014:
我都係到。
火焰幫大家庭主路元帥。
火焰帮副帮主到