返回列表 回復 發帖
??? lux1261 ? 2007-7-2 08:40 AM ???
唔該晒
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 08:42 AM 發表。
就吉祥物既問題
我地內部發起投票 總共7票
請你地認為呢隻雀應唔應該成為我地幫會既吉祥物
我投反对票。
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 08:46 AM 發表。

唔得 因為公主個位得2個名額 而武將有3個名額
咁啱佢地又有3個人
何況 公主係應該大過武將既
ok~聽哂你話!
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 08:47 AM 發表。

唔該晒
唔駛唔該,呢度你最大你話事!!
我已經pm晒你地7個
然後收集票數來決定呢隻雀既命運
如果反對多 我會搵其他
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
仲有無其他圖片睇
我覺得好似唔多親
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 08:55 AM 發表。
我已經pm晒你地7個
然後收集票數來決定呢隻雀既命運
如果反對多 我會搵其他
火燄吳一定要有動物 兵器都可以..
呢张點睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 boy321 於 2007-7-2 09:01 AM 發表。
呢张點睇
唔要地肉那邊只要火焰得唔得?
原帖由 boy321 於 2007-7-2 08:57 AM 發表。
仲有無其他圖片睇
我覺得好似唔多親
而家進行收集票數 收到pm既請回
之後再討論其他圖片
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 totorabbit 於 2007-7-2 08:59 AM 發表。

火燄吳一定要有動物 兵器都可以..
ok 我會唸唸
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-7-2 09:01 發表。
呢张點睇
都很好,不是地獄之火.....好像有D.......
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 09:06 AM 發表。

之後再討論其他圖片
金副幫主去左邊?
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 09:06 AM 發表。

之後再討論其他圖片
我會帮手揾
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 09:08 發表。

金副幫主去左邊?
在找圖我投贊成