返回列表 回復 發帖

[新聞] 摩佬重申:我要簽前鋒

雖然皇家馬德里於周日作客以3:1擊敗薩拉戈薩繼續力迫榜首的巴塞隆拿,不過3個入球嚴格來說都是中場球員所得,反映了「新銀河艦隊」前線缺人的問題,因此教頭摩連奴又一次向會方重申,希望在下月能夠引進前鋒,以強化攻力。奧斯爾及基斯坦奴朗拿度的入球,助皇馬半場領先兩球;換邊後僅僅兩分鐘再由迪馬利亞擴大優勢,縱使隨後薩拉戈薩雖藉著一個12碼收窄差距,但皇馬依然以3:1力克對手,繼續排在西甲次席位置,並以兩分落後同日以5球淨勝皇家蘇斯達的巴塞。
然而希古恩雖然放棄了接受手術,但預期至少還要休養一個月才可望復出,因此在「新銀河艦隊」陣中只有一個賓施馬是名正言順的前鋒,難怪教頭摩連奴一再強調要在下月轉會市場重開時引進前鋒。
包括禾夫斯堡的迪斯高等前鋒都被傳會是皇馬的收購目標,而摩佬再為收購之事解話說:「收購球員並不是為我而做的事,從賽季開始之初我已經講過,在只有賓施馬及希古恩的情況下,球隊將難以應付賽季,何況如果單單只有一個賓施馬的話,那會是更加困難,然而這一切得問問球會總監,他將能給出一個答案。」
我都唔明點解希古恩放棄了接受手術...........佢驚踢唔到美州盃呀???
尋晚見賓施馬每射唔入一次,摩佬就擰一次頭
尋晚見賓施馬每射唔入一次,摩佬就擰一次頭
HIDE 發表於 2010-12-13 08:01 PM
唔知佢係唔係真係想買大米呢???

我好驚大米變成基斯普番版
唔知佢係唔係真係想買大米呢???

我好驚大米變成基斯普番版
huhut6432gj 發表於 2010-12-13 20:03
之前就一定係想要朗尼,但依家變左要大米都唔出奇,但摩佬好難估,最後可能買左費托
之前就一定係想要朗尼,但依家變左要大米都唔出奇,但摩佬好難估,最後可能買左費托
HIDE 發表於 2010-12-13 08:06 PM
摩佬鐘意大隻佬架!!!費托一定無可能啦
摩佬鐘意大隻佬架!!!費托一定無可能啦
huhut6432gj 發表於 2010-12-13 20:09
迪馬尼亞好似條柴咁佢都成日用啦

評分次數

• jff6000

迪馬尼亞好似條柴咁佢都成日用啦
HIDE 發表於 2010-12-13 08:19 PM
迪馬尼亞踢翼都唔係踢箭頭...........犘佬真係好鐘意正箭頭係大隻佬架
迪馬尼亞踢翼都唔係踢箭頭...........犘佬真係好鐘意正箭頭係大隻佬架
huhut6432gj 發表於 2010-12-13 20:22
唔通買杜奧巴,之前佢都話想跟摩佬去國米
有無機會係蘇亞雷斯呢???
人地球隊都等住賣人吐現!!

評分次數

• HIDE

买不莱梅的阿尔梅达吧,便宜而且也愿意打替补

評分次數

• HIDE