返回列表 回復 發帖

波子最近都唔肯坐定定影相﹗唉

呀媽~我唔食(大脾)㗎﹗

新屋~我中意﹐不個太細﹗(似紙盒藏屍)

嘆下先

唔該坐定定唔好動﹗

影側面靚d.

評分次數

• k23bb

波子真係仲大隻過芝娃娃...
波子很可愛
波子大個仔啦
其實幾多磅呀
波子真可爱啊
波子大個仔啦
其實幾多磅呀
k23bb 發表於 2011-5-15 01:38 PM
仲係維持係8磅~我真係一日比一餐佢食﹗太肥塞唔到佢番入籠㗎~
波子真係仲大隻過芝娃娃...
zzleezz 發表於 2011-5-15 07:20 AM
如果波子唔咬電線傢具﹐我都想從早到晚由得佢係屋企四圍玩~唔洗晚晚塞番大舊b入雞籠咁慘﹗
睇黎佢對樓主又愛又恨喎!
睇黎佢對樓主又愛又恨喎!
leeyp100 發表於 2011-5-15 09:56 PM
我唸每個寵物主人都係對自已嘅寵物又愛又恨﹗恨隻衰野唔聽教講極都唔明﹐而愛呢就是(寵物可愛又窩心向主人付出無限的愛和信任﹗)是真的很窩心﹗
仲係維持係8磅~我真係一日比一餐佢食﹗太肥塞唔到佢番入籠㗎~
maye2328 發表於 2011-5-15 08:20 PM
一餐都仲可以咁肥,食多d咪仲勁
maye2328 發表於 2011-5-15 08:20 PM
之前所見個籠都唔細,應該都夠佢住?

全身有咁多脂肪邊有咁快燒得哂 減肥要慢慢黎,一次過得減太快反而唔係咁健康
之前所見個籠都唔細,應該都夠佢住?

全身有咁多脂肪邊有咁快燒得哂 減肥要慢慢黎,一次過得減太快反而唔係咁健康
dxb 發表於 2011-5-16 11:24 AM
Hello~dxd,你好~我知道個籠唔細﹐20”X38“﹐高15“﹐但係波子一癱係度就佔了4/1個籠﹐仲要擺廁所廚房同埋零食﹐唔係好夠㗎~佢真係無地方轉身﹐
晚上9時波子回家後要等到我地第二日放學放工大約下午3點先有得出籠伸展下﹐weekend我一定放足一日﹐其實真係替佢辛苦﹗可能就係無運動所以佢(痴肥)囉.
女女朋友有隻女兔兔﹐問我要唔要﹗未俺~(波子都無剪) )心大心細呀﹐真係怕佢地生到成屋都係~
未俺~就唔好制呀,兔仔一定會出事,到時真係會生到成屋都係
揾隻兔女培波子都好,起碼會活躍D,但就最好同波子做左絕育手術先,可免後顧之懮嘛
我知道個籠唔細﹐20”X38“﹐高15“﹐但係波子一癱係度就佔了4/1個籠﹐仲要擺廁所廚房同埋零食﹐唔係好夠㗎~佢真係無地方轉身﹐
如果諗住養多一隻就等遲D先換籠囉,到時先一次過,換個夠兩隻兔係住嘅大籠

評分次數

• k23bb

未俺~就唔好制呀,兔仔一定會出事,到時真係會生到成屋都係
揾隻兔女培波子都好,起碼會活躍D,但就最好同波子做左絕育手術先,可免後顧之懮嘛

如果諗住養多一隻就等遲D先換籠囉,到時先一次過,換個夠兩隻兔係住 ...
dxb 發表於 2011-5-17 11:20 AM
係度揾獸醫同白兔做手術要250-300蚊美金~好貴呀﹗隻白兔買番來都係50蚊之嘛~真係好似老人家話齋﹗係街執條腰帶要買條新褲來襯﹗好貴啊﹗100蚊一個籠﹐超大的要300﹐大出血﹗都係制唔過﹗

評分次數

• k23bb

Pretty love & so cute, really want to have a hug hug!