返回列表 回復 發帖
係度揾獸醫同白兔做手術要250-300蚊美金~好貴呀﹗隻白兔買番來都係50蚊之嘛~真係好似老人家話齋﹗係街執條腰帶要買條新褲來襯﹗好貴啊﹗100蚊一個籠﹐超大的要300﹐大出血﹗都係制唔過﹗ ...
maye2328 發表於 2011-5-18 05:12 AM
唔想做手術可以揾隻兔仔培波子 ,籠果方面其實也了變通,如果養兩隻可以買個寵物圍欄當籠用
唔想做手術可以揾隻兔仔培波子 ,籠果方面其實也了變通,如果養兩隻可以買個寵物圍欄當籠用
dxb 發表於 2011-5-19 11:09 AM
岩岩同波子洗籠比佢跳過來咬咗一啖~ ~須然唔痛﹗不過好傷心呀﹗佢現在對自已個(竇)好保衛﹐真係呀媽都無面俾﹗
死仔~唔俾面我就無女比番你﹗
岩岩同波子洗籠比佢跳過來咬咗一啖~ ~須然唔痛﹗不過好傷心呀﹗佢現在對自已個(竇)好保衛﹐真係呀媽都無面俾﹗
死仔~唔俾面我就無女比番你﹗ ﹗ ...
maye2328 發表於 2011-5-19 05:06 PM
大部分寵物都好緊張自己個竇,又唔怪得波子嘅為一嘅主權領土嘛,梗係緊張D喇
大部分寵物都好緊張自己個竇,又唔怪得波子嘅為一嘅主權領土嘛,梗係緊張D喇
dxb 發表於 2011-5-20 06:37 AM
同意~有時人類對自己的寵物太上心在意﹐要求多了﹗便忘記牠們只是動物﹗
this is really cuteeeee! I am sure you gave her a lot of love! :P
out focus
thanks for share
thank you
8磅重的兔兔! 確是比迷你狗更重磅. 枇必是樓主所提供的饍食營養充足.
8磅重的兔兔! 確是比迷你狗更重磅. 枇必是樓主所提供的饍食營養充足.
vandas 發表於 2011-12-25 03:45 AM
波子食飽就瞓﹗~瞓醒就食~行兩步就坐﹐。想唔肥都幾難啦﹗﹗ 最近仲發覺波子會睇電視添~~~

評分次數

• lilitan008