返回列表 回復 發帖

18/5 賽馬討論

場地未明朗, 馬匹實力又平均, 有難度, 有挑戰.
R1 小鬥士跑第3減1分, 評磅員送大禮. 唔駛用何澤堯減磅, 信心似乎十足囉

R2 京城精英加罩跟前試到準, 縮落1000用埋千王有d冷味

R3 風力威猛正宗大長途, 係驚都爾

R4 共同目標開始有d睇頭, 同4班馬跑又有d so

R5 風動寶省一省前速即刻帶罩, 可以有好大變化, 狀態已經有左好耐咖喇

R6 劍鋒四平八穩咁啦

R7 勝任有餘今次返谷草唱都唔熱, 回一回之後有d起色

R8 精靈勇駿仲有得上, 3捷
谢谢老大分析!!!
我部腦壞左,老婆部腦好難用. 唔知今晚上唔上到黎
上到網都未有防VIRUS軟件, 有D驚
R1
小鬥士
跑第3減1分, 評磅員送大禮. 唔駛用何澤堯減磅, 信心似乎十足囉
睡眠科技 有進步
好願景 無加分又係有 so

R2
京城精英
加罩跟前試到準, 縮落1000用埋千王有d冷味
千兩寶寶 係好係超, 11檔驚澤洗哥波out
凱旋無敵 外地帶罩贏, 有心扒冷可考慮

R3
風力威猛
正宗大長途, 係驚都爾
印度光輝, 馬主光輝 兩隻光輝都幾好

R4
共同目標
開始有d睇頭, 同4班馬跑又有d so
新力多 計馬超晒, 但全程快跟好驚重磅, 做腳好d
錢程萬里 4班頂馬賺左磅位, 縮程搏你唔信

R5
風動寶
省一省前速即刻帶罩, 可以有好大變化, 狀態已經有左好耐咖喇
祥禎 大旋風 快馬多有d利....呢場真係幾難

R6
劍鋒
四平八穩咁啦
福到財星 仲有得上, 排位差都可以拖
追月 彈埋閘至出, 應該係搏

R7
勝任有餘
今次返谷草唱都唔熱, 回一回之後有d起色
華倫天奴 試準呢程, 有得諗
金添好運 馬少少兼有步速岩追

R8
精靈勇駿
仲有得上, 3捷
歐洲動力 今場幾隻快馬一定岩追
佳同 個檔都幾難跑, 國倫跑岩一樣有權通殺
今晚我有空等你啊!!!!
上到網都未有防VIRUS軟件, 有D驚
威猛哥 發表於 2011-5-18 10:44 AM
download MCAFEE!!! 都顶得下!!!!
download MCAFEE!!! 都顶得下!!!!
pshum63 發表於 2011-5-18 03:45 PM
係唔係免費咖?
头场小注
第1場 連贏及位置Q

2 好願景
5 睡眠科技
12 齊齊掂

係唔係免費咖?
威猛哥 發表於 2011-5-18 04:06 PM
是的!!!有免费期!!!
2隻都133...
呢場都係唔買
头场小注
第1場 連贏及位置Q

2 好願景
5 睡眠科技
12 齊齊掂

pshum63 發表於 2011-5-18 07:10 PM
头场1 2 3 挡就这样容易!!!激气!!!!
头场1 2 3 挡就这样容易!!!激气!!!!
pshum63 發表於 2011-5-18 07:20 PM
今晚都幾難賭, 宜小注
2隻都133...
呢場都係唔買
k23bb 發表於 2011-5-18 07:13 PM
唔買=中
2隻都133...
呢場都係唔買
k23bb 發表於 2011-5-18 07:13 PM
唔買=中