返回列表 回復 發帖

21/5 賽馬討論

R1 健康精英
有質有速度, 對手咁弱唔食等幾時?

R2 森林活泉
安國倫平衡好, 所以夾到佢, 一於再追

R3 開心老友
越贏越易, 沙田都唔好唔信

R4 陽光王子
上次末段好西利, 亦唔似4班留得住, 無三心兩意可勝

R5 快樂無窮
超晒

R6 沙紙
一直唔出招都係等結果, 同程贏得靚已經證明晒, 實想追數

R7 卡達聖
縮番1600正岩, 馬主鬥志唔駛懷疑

R8 名人
今場無乜步速應該岩佢, 亦唔係咪試話輸得肉酸再出就贏

R9 龍城動力
排外面仲好跑, 強手已去, 開齋好機會

R10 續領風騷
必過110分o既馬, 仲有分齡讓5磅, class都贏

WIN 4x5
健康精英
快樂無窮
卡達聖
續領風騷

評分次數

• HIDE

老板~~呢条4X5件应该有8成以上可以全中!!!!!!
老板~~呢条4X5件应该有8成以上可以全中!!!!!!
pshum63 發表於 2011-5-20 09:56 AM
賽馬主持阿KIT
http://tvboxnow.com/thread-1445860-1-1.html

賽馬主持阿KIT
http://tvboxnow.com/thread-1445860-1-1.html

威猛哥 發表於 2011-5-20 04:36 PM
阿KIT买就出小小问题啊
R1 健康精英
有質有速度, 對手咁弱唔食等幾時?
中游天地 有質未熟, 刻意扒冷可以拖
真慷慨 上場有一段都嚇得下人, last速度可以接受
好歌 今次好認真準備, 後補對象

R2 森林活泉
安國倫平衡好, 所以夾到佢, 一於再追
綠駿群英 沙田點都好衝d, 合理選擇
歡樂寶寶 落班即近, A欄亦會好d, 隨時飛到馬到
步如飛 材料有限, 但鬥志搭夠, 3344

R3 開心老友
越贏越易, 沙田都唔好唔信
包裝選擇 依然大勇, 應該頂得埋呢鋪
怡勝 對手弱好多, 未退化得晒, 要睇

R4 陽光王子
上次末段好西利, 亦唔似4班留得住, 無三心兩意可勝
(呢場隨時講多錯, 無謂勉強)

R5 快樂無窮
超晒
軒轅勇將 縮返1200係波路, 何澤堯已代替王志偉地位, 實有野睇
良辰美景 幾好質素o既馬, 可能1400好d, 依家未谷到「行」
聚豪精英 仲係好fit, 大冷T/F4腳

R6 沙紙
一直唔出招都係等結果, 同程贏得靚已經證明晒, 實想追數
紅旗勇將 死都要響谷草贏馬至過沙田, 唔知佢想點? 太熱各自決定
(其他馬揀唔落手)

R7 卡達聖
縮番1600正岩, 馬主鬥志唔駛懷疑
卓爾非凡 易位難贏又準, 要揀o既
勝眼光 賺到步速有權上名

R8 名人
今場無乜步速應該岩佢, 亦唔係咪試話輸得肉酸再出就贏
千江映月 四平八穩咁啦
太平星 有番d勢頭, 可以考慮
開心 可以一個月跑兩場, 健康可能穩定左, 冷位置馬

R9 龍城動力
排外面仲好跑, 強手已去, 開齋好機會上
豐市足食 搏老命搵番d本, 正路馬
化工之昇 如無意外又獨放, 未必造步速咁簡單
松林之星 A欄特醒, 仍然有冷味

R10 續領風騷
必過110分o既馬, 仲有分齡讓5磅, class都贏
四季 仲有進步, 大步馬只要順走沙田絕對唔成問題, 以前唔放d賽績可抹左去
戶外名駒 成日走外面蝕位, 排3檔肯搏位就有得鬥

評分次數

• HIDE

老大一早分析好!!!支持下~~~今日有空临场再谈!!!!!!
头场~~~黃金年代~~可以一试!!!!
第一场Q&PQ
3.父子兵
7.黃金年代
8.真慷慨

希望开胡~~好开始!!!!!
头场~~~黃金年代~~可以一试!!!!
pshum63 發表於 2011-5-21 12:22 PM
睇飛應該大熱Q
健康精英~~~退出!!!!!!
妖, 退出, 無引
妖, 退出, 無引
威猛哥 發表於 2011-5-21 01:02 PM
应该有事~~~唔跑重好啊!!!!
第一场Q&PQ
3.父子兵
7.黃金年代
8.真慷慨

希望开胡~~好开始!!!!!
pshum63 發表於 2011-5-21 12:43 PM
开胡~~虽然打和无钱赢都算有好开始!!!!
应该有事~~~唔跑重好啊!!!!
pshum63 發表於 2011-5-21 01:05 PM
都無O既, 可惜我有條孖寶射活泉無左
第二场小试 7. 大衛金剛 WP 配昌哥特别好!!!!