返回列表 回復 發帖

恭喜~~威猛哥成为 馬迷世界討論區 版主!!!

TVBOXNOW 马迷有福啦

評分次數

希望爭取到多D人流
有强劲的赢钱分析~~~一定吸引多人流!!!!
有强劲的赢钱分析~~~一定吸引多人流!!!!
pshum63 發表於 2011-7-27 01:52 PM
齋睇唔出聲就
齋睇唔出聲就
威猛哥 發表於 2011-7-27 01:53 PM
搅多D赛马游戏又得啊!!!
搅多D赛马游戏又得啊!!!
pshum63 發表於 2011-7-27 02:03 PM
頭痛緊呢樣晒
玩虛擬搏彩, d新人又無咁多錢. 玩獎賞遊戲, 多錢o既又無癮. 攪晒兩樣又驚分散晒d人
頭痛緊呢樣晒
玩虛擬搏彩, d新人又無咁多錢. 玩獎賞遊戲, 多錢o既又無癮. 攪晒兩樣又驚分散晒d人
威猛哥 發表於 2011-7-27 14:12
两样一起搞都吾怕,吸引概人群吾同。
搞活动如需要tvb币可以联络我。

評分次數

• jff6000

頭痛緊呢樣晒
威猛哥 發表於 27-7-2011 14:12
威猛哥我净系玩奖赏游戏 落注赌就真系唔识
都係馬仔吸引d...支持你呀
两样一起搞都吾怕,吸引概人群吾同。
搞活动如需要tvb币可以联络我。
我系一督屎 發表於 2011-7-27 04:29 PM
我都係呢個打算, 但係就會分心左少少, 希望我到時唔好亂
威猛哥我净系玩奖赏游戏 落注赌就真系唔识
jff6000 發表於 2011-7-27 04:38 PM
唔一定要係落注o既遊戲都有好多可行o既, 例如我揀一隻, 你揀一隻, 先過終點就贏. 咁都得咖, 唔一定要好似波咁

評分次數

• jff6000

都係馬仔吸引d...支持你呀
k23bb 發表於 2011-7-27 04:51 PM
thx
希望能够将马版~~~发扬光大!!!!!!
威猛哥有咩唔明/需要幫助可以搵小弟,小弟會全力協助
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
威猛哥有咩唔明/需要幫助可以搵小弟,小弟會全力協助
HIDE 發表於 2011-7-28 04:14 AM
唔該晒