返回列表 回復 發帖
顾问费1亿
我系一督屎 發表於 2011-8-5 11:55 PM
呵呵呵呵呵呵呵
第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

第4班 明海光輝(058)

運財童子 2 秒前 TVB 12900000 元  積分轉出  
顾问费1亿
我系一督屎 發表於 5-8-2011 23:55
甘贵。。
馬主:huhut6432gj
購買馬匹:

第二班:俊鬥仕 (97) , 醒目精英 (82)

第四班:莫己若(54)

總數3匹, 總金額: 2700000

運財童子     1 秒前     TVB 2700000 元         積分轉出
馬主: JackyNelson

購買馬匹:
第1班 : 閒話一句 K217 , 君子一言 K345, 雄心威龍 K399
第2班 : 勁高手 L289,   續領風騷 M234, 風火神駒K104
第3班 : 國中之星 J226 , 齊歡唱 K227, 威威多星 L424
第4班 : 淡淡定 L293
總數10匹, 總金額: TVB$12,900,000

運財童子         2 秒前  tvb 12900000 元               積分轉出
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
甘贵。。
jff6000 發表於 2011-8-5 11:58 PM
講笑姐

係唔係幫你簡呀??不過先旨聲明呀,我完全唔識馬架
當買六合彩
講笑姐

係唔係幫你簡呀??不過先旨聲明呀,我完全唔識馬架
huhut6432gj 發表於 5-8-2011 23:59
系。。无问题。。我要3匹
jff6000 發表於 2011-8-5 11:01 AM
蓮華生輝        G268        127
步步穩         G108 126
點心        H226        125

成餵 $7,500,000
jff6000 發表於 2011-8-6 12:01 AM
3隻都係一班????
JN 幫你簡左3隻,你睇下岩唔岩???
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:03 AM
sure win
huhut6432gj 發表於 6-8-2011 00:03
岩。。就拣JN个3匹
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:03 AM
咁 就1 億..
蓮華生輝        G268        127
步步穩         G108 126
點心        H226        125

成餵 $7,500,000
JackyNelson 發表於 6-8-2011 00:02
咩班架???