返回列表 回復 發帖
果個最後賠率係走地截止時賠率 依家馬會只出現兩個賠率, 1.開售 2.截止前. 已經搵唔番第1場開跑時賠率.
編號 騎師 賽日積分最後賠率冠亞季殿備註2蔡明紹242.6012014吳嘉晉222.7511107白德民243.2520013潘 ...
威猛哥 發表於 2011-9-14 10:55 AM
我的意思就是用最開售那个来机就算啦!!最重要是简单!!
人在江湖~身不由己
我的意思就是用最開售那个来机就算啦!!最重要是简单!!
pshum63 發表於 2011-9-14 11:03 AM
開售就會容易好多. 下期開始啦
開售就會容易好多. 下期開始啦
威猛哥 發表於 2011-9-14 11:05 AM
希望多D人玩啊~~我一定支持下!!
人在江湖~身不由己
有關10-11月份「貼士王」大賽,各位會員到時可以選出自己心水, 分別以獨贏, 連贏, 單t參賽:
本人有個提議給予版主參考:選當曰賽事個人心水其中一場取4隻正選但要有一胆拖3脚)加一隻後備,
賽果計算定w,p,q,pq,三重彩,單T&四連環。如果缺帖就要扣分。
有關10-11月份「貼士王」大賽,各位會員到時可以選出自己心水, 分別以獨贏, 連贏, 單t參賽:
本人有個提議給予版主參考:選當曰賽事個人心水其中一場取4隻正選但要有一胆拖3脚)加一隻後備,
賽果計算定w,p,q,pq,三 ...
kikideebaby 發表於 2011-9-15 07:24 PM
W, Q, T, 算喇, 我得一條友, 計死我
威猛哥 幾時要交養馬費
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
我認為「貼士王」應該計埋派彩先合理,如果好似而家咁只計分數揀大熱門似乎係唯一選擇
我認為「貼士王」應該計埋派彩先合理,如果好似而家咁只計分數揀大熱門似乎係唯一選擇
明叔 發表於 2011-10-1 11:24 AM
如果淨計獨贏就係, 有埋QT, 又唔一定係揀大熱有著數
叼當然, 如果最後積分相同, 會考慮計埋派彩
威猛哥版主可否於大賽曰裡出一個"貼士遊戲"就像開鑼曰玩法呢?
威猛哥版主可否於大賽曰裡出一個"貼士遊戲"就像開鑼曰玩法呢?
kikideebaby 發表於 2011-10-12 08:10 PM
好. 無問題.
good thx

評分次數

• HIDE

good rhx
建议特別加分遊戲~~每次都办!!搅几次都算几多人玩!!!!
人在江湖~身不由己
建议特別加分遊戲~~每次都办!!搅几次都算几多人玩!!!!
pshum63 發表於 2011-10-23 05:50 PM
特別日子先至會辦
特別日子先至會辦
威猛哥 發表於 2011-10-23 06:10 PM
明白了~~老大!!!
人在江湖~身不由己