返回列表 回復 發帖

估唔到我咁快有馬出,不過隻醒目精英同場評分最低................照計都無機3甲了
快d降班快第3班啦,可能會多d機
呢場最大機會贏就係佢, 你準備拉頭馬啦
威猛哥 發表於 2011-9-7 08:58 PM
真既?????????????????

不過你開我首位馬主25倍既????
我都有一隻...
go2david 發表於 2011-9-7 11:11 PM
我果隻跑第3場
你果隻咁勁,季初都照嬴
k23bb 發表於 2011-9-7 11:28 PM
連你都話佢勁..............

係唔係到時有虛擬賽馬投注呀????買返一億都好喎
huhut走寶喇
go2david 發表於 2011-9-7 11:52 PM
我條命咁苦.............執到寶都會趺左

不過到時睇下馬會開幾多$ win先
原來我果隻唔係第3場,而係第7場

第7場紅棉讓賽, 11/09/2011, 16:10, 第二班, 草地, "A" , 1400米
馬號 綵衣 馬名 檔位 負磅 騎師 練馬師 馬匹體重 評分 配備 6次近績
1[url=]戶外名駒[/url]7133[url=]黎海榮 (-2)[/url][url=]姚本輝[/url] 98
[url=]TT[/url]
2/3/7/6/5/7
2[url=]家樂飛[/url]3129[url=]梁家俊 (-3)[/url][url=]賀賢[/url] 94
[url=]H[/url]
3/4/3/2/1/1
3[url=]金堡龍華[/url]9126[url=]普萊西[/url][url=]方嘉柏[/url] 91
[url=]B[/url]
11/11/3/12/11/1
4[url=]喜惑[/url]8124[url=]韋達[/url][url=]蔡約翰[/url] 89
[url=]B[/url]
2/3/1/2/1/2
5[url=]福智[/url]2121[url=]蔡明紹 (-2)[/url][url=]告東尼[/url] 86
8/11/10/8/12/14
6[url=]寶貝王子[/url]4120[url=]何澤堯 (-5)[/url][url=]方嘉柏[/url] 85
[url=]P[/url]
11/12/1/2/2/3
7[url=]旺國手[/url]5120[url=]杜利萊[/url][url=]方嘉柏[/url] 85
1/4/3/6/7/3
8[url=]滿地金[/url]10118[url=]卓利[/url][url=]苗禮德[/url] 83
[url=]B1[/url]
7/4/6
9[url=]喜跑得[/url]6117[url=]鄭雨滇 (-2)[/url][url=]何良[/url] 82
[url=]SR[/url]
10[url=]醒目精英[/url]1117[url=]白德民[/url][url=]約翰摩亞[/url] 82
[url=]XB/TT[/url]
1/1/3/1/8/2
魔幻大師 出場羅喎,12檔重榜
有無機呢

唔知幾時我再有馬出
俊鬥仕跑第4,可惜呀...........
威哥,到月尾了,d養馬費係邊度交呀?thx
威哥,我可能e3-4日唔知係唔係屋企,可唔可以過定數比你先呀??thx

馬主 huhut6432gj        共馬3隻
醒目精英         俊鬥士   莫己若         

運財童子         2 秒前         TVB 300000 元                 積分轉出

隻 醒目精英 幾時再出架,我旨意晒佢架喇
我成績都算唔錯喇,得3隻馬都可以有百幾萬獎金
夠要黎養馬

估唔到我咁都簡到隻好野
醒目精英又W
威猛哥 發表於 2011-11-3 08:22 AM
知唔知佢夠唔夠分同埋大唔大機會報名今屆打比呀???